Foto: Linn Cathrin Olsen (Scanpix)

Ny hjemmeseier i Sarpsborg

Sarpsborg 08 viser gode takter og er feilfrie på hjemmebane. Her er dagens oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Oddstips: Sarpsborg vinner igjen
Tippetips: Vi jakter 12 rette!
Lesertips: Se hva andre spiller
Trav: Superatrix vinner på Bjerke

Langoddsen domineres av objekter fra Tippeligaens 8. runde, men også svensk, dansk og finsk fotball har fått plass, og noe 3. divisjonsfotball, sykkelsport og NHL.

Etter 16. mai-runden, der få oddsspillere ble rike på Tippeligaen, lar vi oss like fullt friste av et par objekter.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Sarpsborg 08 - Aalesund
Sarpsborg hadde vunnet de tre første hjemmekampene og tapt de tre første bortekampene før turen til Tromsø på fotballens festdag. At de skulle klare 2-2 mot ligaens trolig beste defensiv hadde vi aldri trodd, men det gjorde de, og på en finurlig måte også. Da Tromsø setter 2-1 i det 91. minutt tror de fleste at kampen er over, men rett fra avspark stormer særpingene fremover og Matland og Røn ordner 2-2 mens Tromsø sover. Det er bare å gratulere det nyopprykkede laget, som kjemper til dommeren blåser. Hjemme i Østfold har de alltid vært gode og Molde, Sogndal og Start har tapt her.

Tobias Henanger er fortsatt uaktuell. Glenn Roberts og Hugues Wembangomo er snart fit for fight.

Aalesund står med sterke 6-1-0 på sine syv siste, cupkamper inkludert. Man er overlegne på bortebane i cupen og sist slo man Start 3-2 i Kristiansand. På 16. mai lå man under 0-1 hjemme mot Godset, men trener Rekdal sendte etter hvert Sander Post og Fredrik Ulvestad innpå, og med hver sin scoring sørget de for 2-1 seier. Igjen er Aalesund å finne i tabelltoppen.

Om skadesituasjonen sier Rekdal følgende, i et intervju på Sarpsborgs nettside: - Det ser bra ut. Fredrik Carlsen og Pablo Herreira er de eneste som er ute. Vi er mye bedre stilt enn på samme tid som i fjor. Nå håper vi mai blir en god måned for oss. Det har den aldri vært for Aalesund før, så det håper vi å gjøre noe med.

Her møtes to lag som er i god form. Da burde det kunne bli jevnt, men dette er Tippeligaen og igjen vil vi snu logikken på hodet og si at jo flere kamper på rad Aalesund vinner, jo større er sjansen for at neste kamp blir en nedtur. Det samme kan forsåvidt sies om Sarpsborg, men de har hvertfall hjemmebane og vi tror de tar nok en skalp på Stadion. Av objektene fra Tippeligaen frister 2,15 på Sarpsborg 08 mest. Denne kan også spilles som single, mens vi bruker den i en dobbel.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Start - Rosenborg - over 2,5 mål
Dette er hovedkampen som vises på TV 2 klokken 20.00. Gjett om Rosenborg skal fremover for å reise kjerringa etter pinlige 0-1 hjemme for Haugesund 16. mai. De kan ikke fortsette å spille uten selvtillit og avgi poeng i øst og vest, slik de har gjort hittil. Det trengs mål for å vinne fotballkamper og vi tror Rosenborg går for seier fra start. Prica er kapabel til å score mål, det vet vi.

Start svinger, men hjemme på Sør Arena vil de alltid prøve å vinne. Resultater i Starts hjemmekamper viser at Start scorer mange mål, samtidig som det gjerne renner inn et par baklengs også. Det har blitt 5-1, 4-0 og 2-3 her hittil.

Innbyrdes oppgjør forrige sesong:

29.08.2010 Start - Rosenborg 2 - 3
22.03.2010 Rosenborg - Start 3 - 3

Her tror vi på to offensive lag, begge er sultne på seier etter tap sist. Historien og resultater fra denne sesongen gjør at vi styrkes i troen på en målrik kamp, og over 2,5 mål i kampen til odds 1,50 spilles. Det gir oss en dobbel til 3,22 som vi setter 100 kroner på innen fristen klokken 18.55.

87. Sarpsborg 08 - Aalesund 2,15 3,05 2,80
105. Start - Rosenborg - o/u 2,5 mål 1,50 1,95

Total odds 3,22

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør