Foto: Getty Images/All Over Press

Liverpool taper ikke

Det er bedring å spore hos Liverpool og vi tror laget unngår tap borte mot Norwich lørdag.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Ipswich mot stupet
Oddstips 2: Lillestrøm må levere

V75 Sørlandet: Over 56 000 kroner innspilt fredag. Ny suksess i ettermiddag?
Premier League: Skader og karantener

Lørdagens tippekupong består av lørdagskampen fra Tippeligaen, sju kamper fra Premier League og fire kamper fra Championship. Bonuspotten er nå kommet opp i 3,1 millioner kroner og utbetales til en eventuell alenevinner på fulltidskupongen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Lillestrøm – Viking
Lillestrøm tok en viktig borteseier over Alesund forrige runde og skaffet seg en luke på fire poeng ned til kvalifiseringsplassen. Fredrik Gulbrandsen og Stefan Logi Magnusson er skadet, mens Fredrik Stoor soner karantene. Til tross for solide forsterkninger har det ikke løsnet for Lillestrøm, men borteseieren mot Aalesund kan ha vært vendepunktet.

Viking fortsetter fremgangen under Kjell Jonevret og slo et svekket Strømsgodset på hjemmebane forrige runde. Etter to poeng på de tre foregående var det en viktig seier for Viking. Indridi Sigurdsson er fortsatt ute.

Lillestrøm har faktisk ikke bedre enn 2-5-4 hjemme på Åråsen, men Viking har ikke skremt så mange på bortebane heller (3-5-4). 2-2-0 på de fire siste tilsvarende på Åråsen. Magefølelsen heller kraftig mot hjemmeseier her. H.

2. Manchester United – Tottenham
United hadde Wayne Rooney og Darren Fletcher tilbake i onsdagens 2-1-seier over Newcastle i ligacupen. Fremover på banen begynner det dermed å se bedre ut for Alex Ferguson, men i forsvaret er faste spillere som Phil Jones, Chris Smalling og Nemanja Vidic på skadelisten. Antonio Valencia betegnes som usikker. United spilte ingen god kamp mot Liverpool i helgen, men vant likevel 2-1 på Anfield. Ligger dermed på andreplass, ett poeng bak Chelsea. Troppen: Lindegaard, De Gea, Rafael, Evans, Ferdinand, Wootton, Evra, Buttner, Nani, Fletcher, Scholes, Anderson, Cleverley, Carrick, Kagawa, Rooney, Van Persie, Welbeck, Hernandez.

Et nokså reservepreget Tottenham hadde få problemer med Carlisle i ligacupen onsdag og vant til slutt 3-0 på bortebane. Har kommet seg etter en svak start på sesongen og står med to strake trepoengere i ligaen, men motstanden har ikke vært den største. Har fått en del skader i det siste; mot United er følgende spillere ute: Emmanuel Adebayor, Scott Parker, Jake Livermore, Benoit Assou-Ekotto og Younes Kaboul. Kyle Naughton er usikker. Troppen: Lloris, Friedel, Gomes, Cudicini, Smith, Gallas, Dawson, Walker, Vertonghen, Caulker, Naughton, Falque, Huddlestone, Mason, Bale, Lennon, Sandro, Dembele, Dempsey, Sigurdsson, Carroll, Townsend, Defoe, Obika.

Fire strake hjemmeseire på de fire siste tilsvarende. United imponerer ikke voldsomt om dagen, men de vinner kampene sine. Tottenham imponerer heller ikke og vinner ikke veldig ofte for tiden heller. Vi tror klart mest på United. H.

3. Norwich – Liverpool
Alexander Tettey ble matchvinner for Norwich i debutkampen mot Doncaster i ligacupen onsdag. Har ennå til gode å vinne i Premier League denne sesong og har bare tatt tre poeng, men har ikke hatt marginene med seg. Harry Kane er tilbake på skadelisten, og det er usikkert om Sebastien Bassong rekker kampen.

Liverpools unggutter imponerte med en fortjent borteseier over West Bromwich i ligacupen onsdag. Har slitt voldsomt med uttellingen i Premier League også denne sesongen, og etter 1-2-tapet for United i helgen ligger rødtrøyene på nedrykksplass med kun to poeng på fem kamper.

Liverpool sliter med flere skader i forsvar om dagen; Martin Kelly, Jose Enrique og John Flanagan er helt sikkert ute, og det er uvisst om Daniel Agger blir klar. I tillegg er Lucas og Joe Cole skadet, mens Fabio Borini er usikker. Jonjo Shelvey soner karantene. Troppen: Reina, Johnson, Wisdom, Agger, Skrtel, Carragher, Robinson, Gerrard, Allen, Sahin, Borini, Sterling, Suarez, Jones, Coates, Assaidi, Henderson, Suso, Yesil.

Norwich har fått dårlig betalt hittil, det samme kan sies om Liverpool. Vi tror Brendan Rodgers er i ferd med å få skikke på sitt Liverpool nå og nøyer oss med halvgardering. UB.

4. Fulham – Manchester City
Fulham har fått fart på sakene igjen etter at Dimitar Berbatov ble hentet fra Manchester United og står med to strake trepoengere. Hadde spillefri i midtuken. Spillere som Mahamadou Diarra, Simon Davies, Kieran Richardson og Philippe Senderos er ukatuelle. Bortsett fra den svake bortekampen mot West Ham (tap 0-3) har Fulham gjort fire solide kamper hittil.

City stilte med en del reserver i ligacupmøtet med Aston Villa tirsdag og tapte til slutt 2-4 etter ekstraomganger. Har spilt uavgjort i de to siste seriekampene og ligger på sjuendeplass med ni poeng. Har ikke gått på skinner for City foreløpig og nyinnkjøpene virker ikke veldig gode foreløpig. Micah Richards er snart tilbake fra skade, men denne kampen kommer nok for tidlig. Samir Nasri er friskmeldt. Troppen: Hart, Pantilimon, Wright, Maicon, Zabaleta, Kompany, Lescott, K Toure, Nastasic, Kolarov, Clichy, Milner, Sinclair, Y Toure, Barry, Garcia, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko, Balotelli, Tevez, Razak.

03--3 på de seks siste tilsvarende på Craven Cottage. Nå utelukker vi ikke at Fulham kan stikke av med alle poengene. HUB.

5. Everton – Southampton
Rodolph Austin sørget for at Everton ble sendt ut av ligacupen av Leeds tirsdag. Liverpool-klubben hvilte en del faste spillere i det oppgjøret. Vant 3-0 borte mot Swansea forrige runde og ligger på tredjeplass med ti poeng. Skademessig ser det bra ut, Darron Gibson er eneste farvær, mens Tony Hibbert betegnes som usikker. Skuffet en smule i forrige hjemmemøtet mot Newcastle, men en svak dommer fratok laget seieren der.

Southampton var også i aksjon i ligacupen tirsdag, der det ble 2-0-eier over Sheffield Wednesday. Tok lørdag sine første poeng (4-1 over Aston Villa) etter comebacket i Premier League og klatret til 17. plass. Det var sterkt ettersom laget kom bakpå 0-1. Midtbanespilleren Jack Cork og Tadanari Lee er ute med skader, mens Emmanuel Mayuka og Luke Shaw er usikre. Troppen: K Davis, Gazzaniga, Boruc, Richardson, Butterfield, Stephens, Clyne, Fox, Shaw, Yoshida, Hooiveld, Fonte, Seaborne, Ward-Prowse, Do Prado, Chaplow, De Ridder, Ramirez, Lallana, Schneiderlin, Puncheon, S Davis, Lambert, Rodriguez, Mayuka

Historisk har ikke Everton vært til å stole på mot antatt svakere motstandere, men Southampton er ikke laget som legger seg i forsvar. Everton har sett knallsterke ut til nå og skal normalt fikse dette. H.

Det har vært flott flyt på travtipsene de siste ukene, men denne uken har det vært stang ut. Inntil fredagens V65 på Biri. Det mellomste forslaget ga to femmere hver verd kr 508, mens det største V65-forslaget inneholdt en sekser og nitten femmere og storfine 37 595 kroner tilbake. Også i V5-spillet på Biri ble det fullklaff. Det største forslaget som var samlebong som ble spilt ti ganger ga tilbake flotte 17 910 kroner. Dermed ble det totalt 56 521 kroner innspilt på Biri fredag. Kjøp en ekspertkupong til lørdagens V75 på Biri i spillboksen under og bli med på moroa.

6. Reading – Newcastle
Reading vant 3-2 borte over QPR i ligacupen onsdag, men har kun tatt ett poeng på fire kamper i Premier League. Har Adam Federici på skadelisten, mens Jason Roberts og Jimmy Kebe og testes før start. Troppen: McCarthy, Taylor, Gunter, Cummings, Gorkss, Pearce, Mariappa, Shorey, Harte, McAnuff, Guthrie, Leigertwood, Tabb, McCleary, Kebe, Pogrebnyak, Le Fondre, Hunt, Robson-Kanu, Church, Roberts.

Newcastle hvilte enkelte av stjernene i onsdagens 1-2-tap for Manchester United i ligacupen. Slo Norwich 1-0 forrige serierunde og står med 2-2-1 på de første 5. Førstekeeper Tim Krul og forsvarerne Ryan Taylor og Danny Simpson er ute med skader.

Tre Reading-seire på de tre siste innbyrdes mellom lagene, men det er noen år siden. Newcastle har klassespillere i alle ledd, men Reading vinner når som helst. Vi tror minst på U. HB.

7. Stoke – Swansea
Stoke hadde spillefri i midtuken og står med 0-4-1 i serien etter 0-1-tapet for Chelsea for en uke siden. Der holdt laget stand i over 80 minutter og merk at Stoke har møtt Arsenal og Manchester City i sine to første hjemmekamper. Andy Wilkinson er ute med karantene, mens Mamady Sidibe er eneste skadefravær. Troppen: Begovic, Sørensen, Huth, Shawcross, Cameron, Upson, Shotton, Wilson, Whelan, Etherington, Pennant, Delap, Palacios, Jones, Jerome, Crouch, Walters, Kightly, Whitehead, Adam, Edu, Nzonzi, Owen, Ness.

Swansea startet sesongen forrykende, men har falt ned til midten av tabellen etter tap for Aston Villa og Everton. Slo Crawley 3-2 i ligacupen tirsdag etter scoring på overtid. Kemy Agustien, Kyle Bartley og Andrea Orlandi er ute med skader. Jonathan de Guzman, Ashley Williams og Pablo Hernandez blir trolig klare. Troppen: Vorm, Flores, Tate, Williams, Britton, Michu, Graham, Hernandez, Dyer, Routledge, Shechter, Moore, De Guzman, Rangel, Tiendalli, Ki, Tremmel, Gower, Richards, Davies.

Stoke vant det tilsvarende oppgjøret forrige sesong 2-0, jakter sin første seier for sesongen. Vi tror Tony Pulis kan juble lørdag ettermiddag. H.

8. Sunderland – Wigan
Sunderland beseiret Milton Keynes Dons 2-0 borte i ligacupen i midtuken. Står med fire uavgjorte på like mange kamper i Premier League. Kaptein Lee Cattermole er ute med karantene, mens Wes Brown og Philip Bardsley er ute med skader. Adam Johnson, Carlos Cuellar og Sebastian Larsson er usikre. Troppen: Mignolet, Westwood, O'Shea, Kilgallon, Bramble, Cuellar, Rose, Egan, Gardner, Colback, McClean, Larsson, Johnson, Campbell, Sessegnon, Meyler, Saha, Fletcher, Wickham, Ji, Noble.

Wigan vant overraskende 4-1 borte mot West Ham i ligacupen tirsdag. Har bare tatt ett poeng på de tre siste i serien og ligger 15. plass med fire poeng. Men hadde ikke marginene med seg i hjemmemøtet mot Fulham sist helg. Franco Di Santo og Antolin Alcaraz er tvilsomme er ute med skader. Troppen: Al Habsi, Pollitt, Caldwell, Ramis, Figueroa, Beausejour, Boyce, McCarthy, McArthur, Maloney, Kone, Boselli, Gomez, Watson, Jones, Crusat, McManaman, Fyvie, Lopez, Miyaichi, Mustoe, Golobart, Stam.

Martin O'Neill er en flink manager, men han har ikke sin styrke i den offensive delen av spillet. "Alle" forventer at Sunderland skal få sin første trepoenger for sesongen her. Vi er i tvil, ikke minst siden det står 1-1-2 på de fire siste tilsvarende. HU.

9. Wolverhampton – Sheffield Wednesday
De siste fire kampene er alle hentet fra Championship. Et sterkt reservepreget Wolves ble slått 6-0 av Chelsea i ligacupen tirsdag, en kamp Ståle Solbakken var helt tydelig på at han nedprioriterte. Står med tre strake trepoengere i ligaen og har klatret opp til den siste playoffplassen. To av seirene er kommet på bortebane. Wayne Hennessey, Jamie O'Hara og Steven Mouyokolo er langtidsskadde. George Elokobi er lånt ut til Bristol City.

Sheffield Wednesday er også ute av ligacupen, etter å ha tapt 0-2 borte for Southampton. Etter en solid start med sju poeng på de tre første seriekampene, har det blitt null poeng på de siste fire seriekampene og Wednesday har falt ned til 21. plass. Rhys McCabe, Chris Lines og Lewis Buxton er ute med skader, og det er usikkert om Reda Johnson blir klar.

Helt ulik formkurve på disse lagene, og selv om Championship er en meget uforutsigbar liga tror vil Wolves tar sin fjerde strake lørdag. H.

10. Charlton – Blackburn
Ingen av lagene spilte ligacup i midtuken. Etter tre strake tap vant Charlton vant 2-1 borte mot Ipswich forrige serierunde og klatret opp på 18. plass. Variable 2-2-3 på de sju første og 1-1-1 hjemme. Spissen Yann Kermorgant har skadet seg på trening og er ute resten av året, men Scott Wagstaff og Danny Haynes er tilbake. Forsvarerne Matt Taylor and Rhoys Wiggins er fortsatt på skadelisten.

Blackburn gikk på sitt første ligatap forrige runde (1-2 hjemme for Middlesbrough) og ligger på 3. plass. Markus Olsson er fortsatt ute med skade. 4-2-1 totalt for Blackburn som står med en seier og to poengdelinger på bortebane.

Fryktelig vrien kamp dette og vi kommer ikke utenom helgardering. HUB.

11. Bristol City – Leeds
Bristol City hadde spillefri i midtuken. Spilte 2-2 borte mot Watford forrige helg etter å ha ligget under både 0-1 og 1-2 og ligger på 10. plass med 10 poeng. Variable 3-1-3 totalt, hjemme er to vunnet og en tapt. Forsvareren George Elokobi er hentet på lån fra Wolverhampton som erstatter for skadde Greg Cunningham. Midtbanespilleren Cole Skuse er skadet.

Leeds slo til med en fin 2-1-seier over Everton i ligacupen tirsdag. Har tatt like mange poeng som dagens motstander etter 2-1-eieren over Nottingham Forest 2-1 sist helg. Kaptein Lee Peltier og keeper Paddy Kenny sto over mot Everton, men kan være tilbake i dag. Spissen Ross McCormack og midtbanespillerne David Norris og Paul Green er ute med skader. 1-0-2 på bortebane hittil for Leeds, tapene er kommet mot gode Blackpool og Cardiff, mens tabelljumbo Peterborough ble slått 2-1.

0-2 og 0-3 i de to siste tilsvarende. Foreløpig er Bristol City et vanskelig lag å lese, mens Leeds kan ha brukt mye krefter mot Everton. Vi klarer ikke å skille lagene. HUB.

12. Cardiff – Blackpool
Ingen av lagene spilte ligacup i midtuken, men Blackpools seriekamp mot Huddersfield (1-3-tap hjemme) ble spilt mandag. Da sviktet laget som ganske stor favoritt og misset muligheten til å overta tabellteten.

Cardiff stod med tre strake trepoengere, men måtte se seg slått 2-3 borte av Crystal Palace forrige lørdag. Det var skuffende ettersom laget ledet 2-0 til pause. Ligger på sjuendeplass med 13 poeng. Angriperne Rudy Gestede og Nicky Maynard og midtbanespillerne Stephen McPhail og Kadeem Harris er ute med skader. Jordon Mutch er usikker.

Blackpool har tatt like mange poeng, men bedre målforskjell gjør at laget er plassert på fjerde. 1-1-1 på bortebane og etter en flott innledning ble det altså fortjent tap mot Huddersfield mandag.

3-4-1 på de åtte siste tilsvarende møtene. Vi er ikke sikre all den tid Blackpool har kapasitet, men kan ikke helgardere alle kampene heller og må gå for en halvgardering her. HU.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 29.09.2012 15:55
1. Lillestrøm - Viking H
2. Manchester Unit - Tottenham H
3. Norwich - Liverpool U B
4. Fulham - Manchester City U
5. Everton - Southampton H
6. Reading - Newcastle H B
7. Stoke - Swansea H
8. Sunderland - Wigan H U
9. Wolverhampton - Sheffield Wedne H
10. Charlton - Blackburn H U
11. Bristol City - Leeds H U B
12. Cardiff - Blackpool H U

432-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 29.09.2012 15:55
1. Lillestrøm - Viking H
2. Manchester Unit - Tottenham H
3. Norwich - Liverpool U B
4. Fulham - Manchester City H U B
5. Everton - Southampton H
6. Reading - Newcastle H B
7. Stoke - Swansea H
8. Sunderland - Wigan H U
9. Wolverhampton - Sheffield Wedne H
10. Charlton - Blackburn H U B
11. Bristol City - Leeds H U B
12. Cardiff - Blackpool H U

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør