Foto: hesteguiden.com

Åke kommer med kanonene

Åke Svanstedt har en armada av topphester på sin stall og i kveld årsdebuterer en av dem under V65-løpene i Halmstad.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag
Dobbel V5 Leangen: Garberg får revansje
V4 Mantorp: Solen skinner i Sverige
Oddstips: Lørenskog utligner
Oddsregnskap: Årets beste uke

Norsk Rikstoto byr som vanlig på trav både fra Norge og Sverige denne mandagen. Vi starter opp med V4 fra Mantorp, før Halmstad byr på V65 mandag kveld. I Norge er det kun Leangen som avvikler trav denne mandagen, men de byr til gjengjeld på en hyperinteressant dobbel V5-omgang.

Etter en middels helg, tross en glitrende DD-banker på Klosterskogen søndag i form av 3. valget Blaze, ble det flott treff under dagens lunsjløp på Mantorp. Lillebongen på 96 kroner betalte tilbake flotte 664 kroner, mens det det lille DD-forslaget på 200 kroner betalte tilbake pene 640 kroner.

Innleveringsfrister Halmstad
V65 kl 19.10
DD kl 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Åke kommer med A-laget
Banene begynner å bli bedre og våren er for alvor på vei. Det ser vi tydelig på startlistene om dagen, og Åke Svanstedt begynner å ta ut a-laget igjen etter vintertrening. I kveld sender han ut klasseklatreren 13 Aristocat Boko. Det er en flott traver som stormet gjennom klassene i fjor. Frome Above-sønnen møter ikke kastekjepper i årsdebuten, men Aristocat Boko er av et annet kaliber enn de han møter i kveld. Fire seire og to andreplasser i Svanstedts regi i fjor, i tillegg til en uplassert på Jägersro hvor vallaken måtte trave med baksko. Det gjorde sitt til at travet ikke stemte på 6-åringen. At Åke Svanstedt melder hesten direkte ut på Halmstad kan tyde på at han er interessert i å kjøre skoløs direkte. Halmstad er jo kjent for å ha en perfekt bane året rundt. Sist uke så vi en herlig årsdebut av stallkompis By Air som travet den tunge veien. I kveld tror vi Aristocat Boko tar seg av dette løpet på enkleste vis og bankerspiller i V65-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dansk dynamitt
1 O’Grady viste tidlig stort talent i regi Gordon Dahl. Han imponerte ved flere anledninger i hans regi. Sist gjorde S.J.’s Photo sønnen debut for Flemming Jensen. O’Grady har nå fått et løp i kroppen og travet et flott løp sist til annen bak Persos Seaman. Jensen melder om en hest som har tatt løpet på en utmerket måte, og selv om han skal gå med sko igjen i kveld, skal han sees med solid vinnersjanse. Man kan høre på Flemming Jensen når han uttaler seg om O’Grady at dette er en hest han har klare ambisjoner med utover sesongen. 7-åringen er lynrask fra start og vi kan vente oss en mer offensiv kusk i kveld. Strong Boy D.E. er ingen sinke i startøyeblikket, men vi tror det er umulig å hente en lengde på O’Grady. Dette er en topp hest som har alle kvaliteter, og vi nøler ikke med å bankerspille hesten i V65-5/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kasper kan sitte bak vinneren
Et kvalitetsfylt sprintløp er V65-2. Vi likte den franske 3 Tarass De Dussac i den siste starten på Jägersro. Han la unna i et hardt tempo underveis, passerte første 500 på 13,0 og første 1000 på 14,0 på en 2100 meter. Ut på oppløpet fikk Basilika Silas åpning på innsiden av Tarass De Dussac siden den brøyt ut et spor. Vi syntes dog Biesolo-sønnen holdt strålende etter å ha dratt luftig unna, 11 Erwin Ale klarte ikke å følge franskmannen ned oppløpet. I dag er løpet 500 meter kortere noe som vi tror er en klar fordel for 6-åringen. Er faktisk nede som et femtevalg i spillet i rundt kl 10 mandag formiddag og vi roper varsko her. Unge lovende Kasper K. Andersen kjører med stadig finere hånd og kan utmerket godt vinne dette løpet sammen med 3 Tarass De Dussac

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør