Foto: JAIME REINA (AFP)

Årets viktigste for Mallorca

Seier over Deportivo La Coruña er en betingelse for å beholde plassen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag
V4 Romme: Ikke glem vorspielet
V75 Romme: Du kan vinne 20 millioner
Trav: Spilte inn 350.000 kroner i går

Langoddsen kan by på mye spennende fotball fra Premier League, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, nederlandsk æresdivisjon og kort sagt de fleste ligaene i Europa. Allsvenskan starter opp i dag, det blir veldig fint å ha den svenske fotballen på menyen fremover. Ishockeysluttspillene ruller videre i Sverige og flere andre land.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Det ble treff på West Ham til 2,10 i går, og langskuddet Southampton satt også til fin odds, og selv om Di Natale brant straffe for Udinese og Genoa måtte nøye seg med 2-2, kan vi trygt godkjenne gårsdagen. Avslag på Real Madrid til 1,35 er heller ikke det dummeste vi har foreslått.

Dagens langskudd
190. Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt U 3,05

Bundesliga. Fürth er på vei tilbake til 2. Bundesliga etter en mislykket sesong på øverste nivå. Spesielt på hjemmebane har de skuffet, de har ennå ikke vunnet en kamp og står med 0-4-9 på tretten spilte og en målforskjell hjemme som må være tidenes svakeste: 4-22. Det skal nesten ikke være mulig å score usle fire ganger på tretten hjemmekamper. I dag får de besøk av et lag som er helt oppe på 4. plass, men utrolig nok i svakere form enn dem selv. Eintracht Frankfurt har scoret ett mål på de seks siste rundene, som har gitt 0-3-3 totalt. Hver gang de har klart uavgjort, har de spilt 0-0. Nettopp 0-0 ser sannsynlig ut igjen, mellom to lag som er vaksinert mot å score. 3,05 på uavgjort i Fürth må testes som et langskudd.

Dagens avslag
178. Aston Villa - Liverpool B 1,67

Premier League. Aston Villa trenger poeng for å legge nedrykkstriden bak seg. De har vist gode takter borte mot Reading (seier 2-1) og da de snudde kampen mot QPR til seier 3-2 for to uker siden. Dette skal Aston Villa klare, men de har ikke bedre enn 4-4-7 hjemme og må kjempe for hvert eneste poeng. Liverpool har sett bra ut denne vinteren, helt til de av ukjente grunner ikke hang med i Southampton for to uker siden. De kom aldri opp på det nivået de skal være, og reiste hjem med 0 poeng etter tap 1-3. Liverpool ser ikke stabile nok ut til å kjempe om spill i Europa denne sesongen, men de kan jo alltids prøve å ta igjen by-rivalen Everton på plassen over. Et lag som har 4-6-5 på bortebane og var langt unna i Southampton, bør ikke spilles til 1,67 borte mot et Aston Villa på vei oppover, mener vi.

Se kampen live på TV 2 Sumo

Dagens spill
Det er mange ligaer representert på langoddsen, men bare tre-fire kamper fra de fleste. Utvalget er noe mindre enn vi er vant til, men én godbit finner vi.

Norsk Tipping

188. Mallorca - Deportivo La Coruña
Primera Division. Gregorio Manzano ble hentet tilbake til Mallorca for å berge klubben fra nedrykk, og når ti runder gjenstår er det fortsatt usikkert om han klarer det. Mallorca ligger på nedrykk, men har heng på Zaragoza, Granada og Osasuna på trygg plass. Spillemessig har de sett bra ut den siste tiden, med borteseier 2-1 mot Granada og hjemmeseier 2-1 mot Sevilla. Forrige runde ledet de 2-1 til pause borte mot Real Madrid, men presset ble for stort utover i 2. omgang og det endte med tap 2-5. Men dette var uansett en kamp der man hadde budsjettert med 0 poeng, og at man scorer to ganger og leder, er i seg selv en liten bonus på selvtillitkontoen. Svake 4-3-6 hjemme på øya, og det er et krav at man slår jumboen Deportivo La Coruna.

Arizmendi (a) ser ut til å miste kampen, men ellers er det bare mindre brukte Alvaro (a), Joao Victor (m) og Antonio Lopez (f) som er ute. Marca tipper denne startoppstillingen, der toppscorer Tomer Hemed starter på benken:

Aouate - Hutton, Nunes, Geromel, Luna - Pina, Tissone, Marti - Alfaro, Victor, Giovani

Deportivo La Coruña har slitt stort denne sesongen og ligger sist, seks poeng unna trygg plass. På bortebane har det vært helt natta, 0-5-9 totalt hittil, og man har nå tapt fire bortekamper på rad, for Osasuna, Getafe, Sevilla og Barcelona. Skader har svekket laget, men forrige runde, hjemme mot Celta Vigo for to uker siden, kunne de stille et bortimot toppet lag og da gikk det bedre. Det ble 3-1-seier etter scoringer av Riki, Silvio og innbytter Salomao Diogo. Vi forventer et lignende mannskap i dag, men så spørs det om de klarer å ta med seg selvtilliten på flyet.

Det er muligens et par fravær i forsvaret denne gangen, Ayoze (f) og Laure (f) kan miste kampen, men ellers tror Marca det blir mye likt som sist:

Aranzubia - Silvio, Marchena, Aythami, Pablo - Aguilar, Assuncao - Pizzi, Valeron, Gama - Riki

Mallorca har etter hvert hevet seg under Manzano, og har nå spilt tre gode kamper på rad. Dagens kamp er meget viktig, og vi tror hjemmebanefordelen avgjør. Deportivo var gode sist, men mot heller svak motstand. Dette blir tøffere, og vi spiller hjemmeseier til 1,90 som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 16.55.

188. Mallorca - Deportivo La Coruña 1,90 3,15 3,40

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør