Foto: Clive Mason / Getty / All Over Press

Arsenal kliner til

Gunners sikrer avansement i Champions League ved å knuse Montpellier.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag
Champions League: Lagnyheter
Tippetips: Vinn eller forsvinn, City
Oddstips: Arsenal skal videre
V4 Øvrevoll: Det rocker!
V65 Bjerke: Virvelvind fra sør

Russisk og finsk ishockey får æren av å innlede en langoddsmeny som hovedsaklig består av Champions League. Vi finner også svensk ishockey, bandy, håndball og kvalifiseringskampen til Tippeligaen 2013 mellom Ull/Kisa og Sandnes Ulf.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
23. Manchester City - Real Madrid H 2,90

Det ser kjørt ut for Manchester City i Champions League. Men sjansen til avansement er der, enn så liten den ser ut. Da må City slå selveste Real Madrid i kveld. City var ikke så langt unna å slå dem på Santiago Bernabeu, og Real Madrid har vist både i La Liga og i Champions League (tap i Dortmund) at de ikke er uslåelige. Spanjolene trenger ett poeng, minst, men slik City har spilt hjemme i Premier League i det siste, kan det godt hende det løsner i CL i kveld. 2,90 på Manchester City som er i en posisjon der de absolutt må vinne, er spennende.

Dagens avslag
14. Ullensaker/Kisa - Sandnes Ulf

Vi har besluttet å la denne passere uten innsatser. Norsk Tipping hadde 2,10 på borteseieren onsdag, men selv det fristet ikke, for maken til vrien kamp da? Ull/Kisa overrasket ved å rykke opp til Adeccoligaen, de overrasket ved å toppe tabellen midtveis i sesongen, de overrasket ved å klare play-off, overrasket ved å sparke suksess-trener Erlandsen før de overrasket grundig to ganger til ved slå ut Sandefjord og Bodø/Glimt i play-off. Nå møter de Sandnes Ulf, som feilet i Ålesund da det gjaldt som mest. Sikker borteseier? Neppe, og det skal spilles returkamp også.

Dagens spill
Vi fikk oss en nesestyver i Champions League i går, der oddsen på BATE steg kraftig de siste timene før kampstart og daffe hviterussere lå under 0-2 etter en halvtime. En av ulempene med å skrive tips kvelden i forveien er at man setter spillene sine før disse endringene begynner å skje. Men slik er gamet for tipsere. Oddsspillere kan vente til rett før avspark.

I dag er det fem relativt åpne kamper og tre store favoritter i Champions League. For en sjelden gangs skyld skal vi spille pausespill og handicapspill hos Norsk Tipping, vi synes kveldens meny inviterer til det.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

32. Arsenal - Montpellier
Champions League gruppe B. Arsenal er videre med seier i kveld. De har 3-1 mot Olympiakos og 0-2 for Schalke på eget gress hittil. De var spreke borte mot Schalke i forrige kamp og ledet 2-0 der før Schalke fikk reddet inn et 2-2-resultat. Mot Tottenham lå Arsenal under 0-1 i helgen, men snudde kampen mesterlig til 5-2 da de fikk spille 11 mot 10.

Lynvingen Theo Walcott er ute med en skulderskade, mens Gervinho (a) og trolig også Gibbs er tilbake. Ellers skal skadesituasjonen være om lag den samme, med Rosicky, Fabianski og Diaby ute.

Montpellier har bare det ene poenget de stjal borte mot Schalke, og er i praksis ute. De kan bli nummer 3 med seier i de to siste, men det er bare en tynn teori og dette kan de bare gi opp. Montpellier røk 1-3 borte for Olympiakos på forrige CL-reise.

Belhanda (m) er tilbake etter å ha vært suspendert i Ligue 1 i helgen, Ait-Fana (m), Stambouli (f) og Hilton (f) er fortsatt ute. Camara (a) er suspendert her.

Arsenal slo Montpellier 2-1 i Frankrike, og de skal ha bedre sjanser nå. Dette skal være en hjemmeseier, og den kan fort bli av den klare sorten. Vi spiller 1,75 på at Arsenal vinner med to mål eller mer.

41. Anderlecht - Milan
Champions League gruppe C. Når denne kampen starter er Zenit – Malaga ferdig, men uansett utfall der, så endrer ikke forutsetningene seg for Anderlecht. Belgierne må trolig vinne i dag for å ha en sjanse på topp to og avansement. På hjemmebane har de tapt 0-3 for Malaga og slått Zenit 1-0. De spilte også 0-0 borte mot Milan. I hjemlig liga topper Anderlecht og viser meget god form. Milan må pakke inn målfarlige Mbokani, ellers får de svi.

Vi kjenner ikke til nye skader hos hjemmelaget, men Wasilewski (f) er suspendert.

Milan fortsetter sin rotete ferd i Serie A. Borte mot Napoli i helgen fikk vi igjen se dem starte uheldig og havne under, men akkurat som i bortekampen mot Palermo hevet Milan seg i 2. omgang og utlignet til 2-2, anført av El Shaarawy. I denne gruppen er de nummer 2 når dette skrives, med 1-2-1 på de fire første, men får kamp om avansementet av Anderlecht og Zenit. Dersom Zenit slår Malaga hjemme, noe som godt kan skje, er det krise for Milan om de taper i dag. Milan må unngå tap her, og slå Zenit hjemme i den siste runde, det er scenariet vi ser som mest sannsynlig. Det skal være overkommelig, men Milan er ustabile. Søndag er spiller de en meget prestisjefylt hjemmekamp mot Juventus.

Det er en del fravær for tiden, og på skadelisten finner vi Mesbah, Strasser, Vila, Muntari, Antonini, Abate og Bonera. Ambrosini (m) er heller ikke med, skriver Gazetta. Men så lenge El Shaarawy og Bojan er på plass, vil Milan alltid være farlige fremover. Dette er troppen:

Abbiati, Amelia, Gabriel, Acerbi, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata, Boateng, Constant, Cristante, De Jong, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino, Bojan, El Shaarawy, Pato, Pazzini, Robinho.

Tør vi tippe at Milan ligger under til pause men hever seg og scorer i 2. omgang, anført av El Shaarawy? Milan har en lei tendens til å havne under. Vi lar oss friste av et pause-spill i denne kampen, der vi får 3,20 på at hjemmelaget leder halvveis. Vi får en dobbel til 5,60 og setter 100 kroner. Spillefrist klokken 20.40.

32. Arsenal - Montpellier (0-1) 1,75 3,65 3,00
41. Anderlecht - Milan - (pause) 3,20 1,90 2,95

Total odds 5,60

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus