Foto: Getty Images/All over Press

Arsenal til skrapodds

Bortesvake Arsenal til 1,60 i odds rører vi ikke engang med en ildtang mandag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Oddsrapport: Sterk uke for langskuddene
V65 Mantorp: Zlatan best også på travbanen
Dobbel V5 Leangen: Alle penga på Bjørn
V4 Umeå: En bergenser med suksess

Mandagens langoddsprogram er magert, men spillemessig sett er det ikke så ille. Norsk Tipping tilbyr sine kunder kun 14 spilleobjekter mandag, men det spilles tross alt to kamper i Primera og en kamp fra Premier League i kveld så da er det ikke så aller verst. I tillegg finnes tre kamper fra Hockeyallsvenskan i Sverige, en kamp fra 2. bundesliga og en kamp fra fransk Ligue 2.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Reading - Arsenal
De fleste eksperter har allerede bestemt seg for at Reading vil være et av lagene som rykker ned fra Premier League denne sesongen. Etter 16 kamper står laget med fattige ni poeng og kun en kamp er vunnet. Hjemme på Madejski stadium er fasiten 1-4-2. Men Reading har brukbare 1-3-1 på sine fem siste hjemme. Vi registrerer også at laget har spilt fire av sine fem siste seriekamper borte. Arsenal på sin side presterte å ryke ut for League Two-laget Bradford i ligacupens kvartfinale onsdag til tross for tilnærmet toppet lag. Arsenal har ikke bedre enn 2-4-2 på bortebane. Vi har friskt i minne Readings siste hjemmekamp mot Manchester United der Reading ga United kamp til døra (tap 3-4). Mandag er det etter vår oppfatning kun en måte å angripe denne kampen på og det er å gå etter en svært godt betalt hjemmeseier. 4,25 for at Reading tar sin andre seier for sesongen mot bortesvake Arsenal er vårt klare langskudd mandag.

Dagens avslag
Deportivo La Coruna - Valladolid
Tabelljumbo Deportivo La Coruna opp mot Valladolid og begge lagene rykket opp til Primera foran denne sesongen. Hjemmelaget har ikke kommet i gang i det hele tatt og ligger helt sist med sine 11 poeng, men vil med seier her komme opp på sikker plass. Valladolid har hatt en flott start på sesongen og står med 21 poeng og er helt oppe på en flott 10. plass etter 6-3-6 totalt og 3-0-4 på bortebane. De tre siste tilsvarende har alle endt med borteseier, men i kveld ser det vidåpent ut og her kan mam argumentere for alle utfall. Da er det lett å stå over.

Dagens spill
Celta Vigo - Real Betis
Til meget spreke 5,95 i odds tok Celta Vigo skalpen til Real Madrid i Copa del Rey onsdag og det var en fullt fortjent seier på hjemmebane. Celta Vigo som rykket opp foran denne sesongen ligger på 15. plass med sine 15 poeng. På bortebane har det gått veldig trått (1-0-7), men hjemme har det gått betydelig bedre (3-3-1). 1-2-3 på de seks siste seriekampene, men fire av disse er spilt borte. Celta gjør et par endringer fra forrige helgs bortemøte med Athletic Bilbao.

Real Betis lanserte vi som et meget friskt oddspill forrige søndag hjemme mot Barcelona, ikke til å vinne, men til ikke å tape. Lionel Messis to scoringer i 1. omgang avgjorde den kampen, selv om Betis reduserte en gang i 2. omgang. Betis er oppe på en flott 6. plass med 25 poeng og vil avansere til 5. plass med seier i kveld. Til tross for 8-1-6 totalt har faktisk Sevilla-laget negativ målforskjell. Meget variable 3-0-3 på de seks siste seriekampene. Bortelaget må unnvære forsvarsspilleren Jose Dorado Ramirez i kveld (han startet både i hjemmekampen mot Real Madrid og Barcelona) ellers er det ingen endringer.

Celta Vigo spilte på seg selvtillit i onsdagens cupkamp mot Real Madrid, mens Real Betis svinger i sine prestasjoner. Tendensen er klar, i slike oppgjør teller alltid hjemmebane mye og Celta har sin klare styrke på eget gress. Selv om Betis har fine 4-1-2 på bortebane, synes vi dette ser ut som klar fordel hjemmelaget. Oddsen for hjemmeseier er 1,90 og kampen kan spilles som singel. På en mandag med begrenset utvalg nøyer vi oss med dette singelspillet og vår innsats er 100 kroner.

Spilleforslag mandag (spillestopp kl 21.25):
Kamp 247 Celta Vigo - Real Betis 1,90 3,15 3,00
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør