Foto: Ian Kington / AFP

Arsenal vinner ikke skjebnekampen

Vi garderer for Udinese i jakten på 12 rette og 1,4 millioner i bonuspotten. Her er dagens tippetips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Onsdagens oddstips: Nytt målrush for Bolton

Midtukekupongen inneholder fire oppgjør fra Champions League-kvalifiseringen. I stedet for å fylle opp med Europa League-kvalifiseringskampene som spilles torsdag, gjør Norsk Tipping en vri, og setter opp Carling Cup og skotsk cup på resten av kupongen. Fordelen med dette er at hele kupongen avgjøres i kveld.

I Carling Cups innledende runder er det slik at vinner skal kåres i kveld, så ved uavgjort etter to omganger spilles ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse.

Bonuspotten er oppe i 1.400.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Ønsker du å levere det store tipsforslaget til en billigere penge, eller redusere prisen på et enda større system du har satt opp selv? Bruk TippSt@tion fra RADsoft!

1. Udinese - Arsenal
Champions League-kvalifisering, play-off-stadiet, returkamp etter 1-0 til Arsenal i London. Det var ventet at Arsenal skulle kjøre over Udinese på Emirates, men det skjedde ikke. Mange tvilte på et Udinese utenfor sesong på bortebane i Europa, men Udinese gjorde en god kamp med mye innsats, og bare tverrligger hindret Di Natale å sette 1-1 på slutten.

Manager Guidolin lar trolig de samme 11 som startet sist, starte igjen, med Di Natale som ensom ulv på topp. Sannsynlig startellever fra goal.com:

Handanovic, Ekstrand, Benatia, Danilo, Neuton, Badu, Isla, Pinzi, Asamoah, Armero, Di Natale.

Arsenal har vært noe preget av suspensjoner, skader og et par løse tråder i spillerstallen innledningsvis i England. De har ennå ikke scoret et mål, men tok poeng med 0-0 i Newcastle før de røk 0-2 hjemme for Liverpool. Samir Nasri er nettopp solgt til Manchester City.

Nasris erstatter på banen i dag blir trolig Rosicky (m). Wilshere (m) og Gibbs (f) og mange andre er ute med skade, mens Song, Gervinho og Frimpong er tilgjengelige etter å ha vært suspendert i Premier League. Van Persie er tilbake fra CL-suspensjon. Treneren selv, Arsene Wenger, er suspendert i to kamper av UEFA, men han har søkt om å få utsatt suspensjonen til etter kveldens kamp, og ble ikke blankt avvist. Wenger har nok mange tanker i hodet for tiden, da han jobber med å erstatte Fabregas og de andre som er solgt, samtidig som det er bortekamp mot Manchester United på søndag. Sannsynlig startellever fra goal.com:

Szczesny, Jenkinson, Squillaci, Vermaelen, Sagna, Ramsey, Song, Rosicky, Walcott, Van Persie, Gervinho.

Udinese må score to mål for å avansere. De så kapable ut til å klare det i den første kampen. Arsenal ser ut som en noe vaklende storhet om dagen, og Wenger har kanskje ikke full tillit lenger. Det blir viktig, men vanskelig for Arsenal og nå gruppespillet. Udinese er ubeseiret på sine fem siste hjemmekamper i Europa, Arsenal har tapt tre bortekamper på rad. HU i kamp 1. Viasat 4 viser denne kampen.

2. FC Viktoria Plzen - FC København
Champions League-kvalifisering, play-off-stadiet, returkamp etter 3-1 til Plzen i Parken. Viktoria Plzen ekspederte Rosenborg enkelt, og tok enda en halv skalp da de slo FC København 3-1 i Parken. Nok en gang spilte de klokt og tok motstander der de er svake. Dette laget må ha et dykig trener- og analyseteam.

Plzen har nå spilt fire runder i tsjekkisk serie og står med 2-1-1. Fin 4-2-borteseier mot Dukla Praha sist fredag. De hviler ofte spillere inn mot Champions League-kampene, og det er ingen tvil om at Plzen går hardt for å nå gruppespillet. Med 3-1 og gå på fra bortekampen har de et bein innenfor allerede, men som vi husker fra Rosenborgs kamp her, løsnet Plzen mer opp i kamp nummer to. Ikke sikkert det skjer igjen, men det ligger an til et ville-vesten preg her, da FCK ikke har annet valg enn i ruse fremover og Plzen kan ta kontringene.

Plzen har vel fortsatt førstekeeper ute med skade fra kampen på Lerkendal, men erstatteren har vært god. I dag er Bakos (a) tilbake fra suspensjon.

FC København er fortsatt best i Danmark, men ikke så overlegne som forrige sesong, hvertfall ikke i det spillemessige. Vi så det mot Shamrock Rovers, der målene satt langt inne, spesielt i den første kampen. 1-3 i Parken mot Plzen var vanvittig skuffende og gjør dagens kamp meget vanskelig.

Claudemir er ute med skade og trener Nilsson tar med Bergvold i troppen i stedet. Disse 19 har reist til Praha:

Christensen, Bengtsson, Ottesen, Bergvold, Grindheim, Nordstrand, Santin, Diouf, N’Doye, Thomsen, Kristensen, Sigurdsson, Oviedo, Wiland, Absalonsen, Zanka, Gamboa, Delaney, Bolaños.

Kampen spilles på Eden i Praha. Avansementet synes avgjort, da FCK ikke vinner 3-0 eller mer her. Så gode er de ikke. Men å sette tippetegnet er langt verre, for FCK vil gå for seieren, noe som kan lykkes men også straffe seg grusomt. Vi forventer mål i Praha, men klarer ikke se hvem som scorer flest. HUB i kamp 2.

3. Benfica - FC Twente
Champions League-kvalifisering, play-off-stadiet, returkamp etter 2-2 i Nederland. Benfica fikk det utganspunktet de ønsket, men må takke målvakten Artur for de fikk med seg 2-2-resultatet. I dag er 1-0 nok, 0-0 er nok faktisk, og på hjemmebane i Europa er de bortimot uslåelige. De har vunnet 13 av sine 15 siste hjemmekamper i Europa. 3-1 over Feirense i portugisik liga på fredag.

Det er lite skader i laget, og vi kan få se de samme som i den første kampen, som også spilte mot Feirense i helgen. I Portugal hviler man ikke stjernene, man holder dem varme. Mulig startoppstilliing fra Betxpert.com:

Artur - Maxi, Garay, Luisao, Emerson - Garcia, Witsel - Gaitan, Aimar, Nolito - Cardozo.

Twente har sin styrke på hjemmebane. De er ofte involvert i målrike kamper i Europa, og kampen mot Benfica ble intet unntak. De leder Eredivisie etter tre strake seire og 9-1 i målforskjell. Storseier 5-1 borte mot Heerenveen på fredag.

Nacer Chadli (m) var ute i den første kampen og er ute igjen. Dette er troppen:

Mihaylov, Boschker, Marsman, Cornelisse, Douglas, Bengtsson, Tiendalli, Rosales, Wisgerhof, Leugers, Buysse, Brama, Landzaat, Janssen, Rendla, Bajrami, Berghuis, Ruiz, De Jong, Janko, John.

Benfica er videre med 0-0 og 1-1, men det er ikke deres stil å prøve og trygge inn et knepent avansement. De ønsker å vinne kampen, og vi tror de klarer det. Det bør ende et sted mellom 2-1 og 4-3. H i kamp 3.

Følg Champions League LIVE

4. Sturm Graz - BATE Borisov
Champions League-kvalifisering, play-off-stadiet, returkamp etter 1-1 i Minsk. Sturm Graz overbeviser ikke i hjemlig Bundesliga med 1-3-1 på de fem første. De er dog ubeseiret hjemme etter en fin 1-0-seier over Rapid Wien og 2-2 mot Mattersburg. I Europa har de vist seg vonde å slå. De stiller stort sett som underdogs, men snor seg knepent videre hver gang. Videoton ble slått 4-3 sammenlagt og Sestafoni 2-1 sammenlagt. Begge ganger avgjorde Sturm på hjemmebane.

Langtidsskadde Koch (m) er fortsatt ute. Feldhofer er trolig også ute, mens Foda og Kainz er usikre. Szabics er tilbake og klar for spill. Men Kienast (a) er ute, han ble skadet i det omvendte oppgjøret, melder Sturm på sin nettside, og lanserer denne sannsynlige startoppstillingen:

Gratzei- Standfest, Burgstaller, Dudic, Popkhadze – Wolf, Weber, Säumel, Hölzl – Szabics, Haas.

Vi trodde de hviterussiske mesterne BATE Borisov skulle være sterke nok til å vinne på hjemmebane, men de slapp inn et tidlig mål og klarte bare svare én gang. Tidligere i kvalifiseringen har de ikke vært så sterke på bortebane, det ble 1-1 mot Linfield og 0-0 mot Ekranas, men BATE avgjorde på hjemmebane hver gang. Denne fordelen har man ikke i dag.

Rodinov (a) er suspendert i denne, mens playmaker Bressan (m) som var suspendert sist, skal være tilbake. Han ble først suspendert i to kamper for sitt røde kort mot Ekranas, men fikk straffen redusert til én kamp.

Dette blir mok en skikkelig slitekamp mellom to lag som er best på hjemmebane. Sturm er videre med 0-0, et ikke helt utenkelig resultat. De vil savne Kienast i dag. Her kan fort den som scorer først, vinne. Vi har mest tro på uavgjort og lite mål, men garderer for hjemmeseieren. Skulle det stå 0-0 utover i 2. omgang, kan BATE blir stresset og gjøre feil. Her kan man spille under 2,5 mål hvis man finner brukbar odds et sted. HU i kamp 4.

5. Exeter City - Liverpool
Carling Cup, runde 2. Exeter City har en tynn stall denne sesongen, i følge dem som kjenner laget. Klubben innførte strenge kostnadskutt i sommer for å overleve økonomisk, og de solgte en av sine veteraner og fremste måljegere, Jamie Cureton, til Leyton Orient. Nå skal man gjøre det beste ut av situasjonen, uten noen kvalitetsspisser i laget, og sørge for overlevelse i League One. Med 0-1-4 og målforskjell 1-7 på de fem første, ser det ikke så bra ut. Men man slo Yeovil Town 2-0 i første cuprunde og sikret seg denne publikumsvennlige storkampen og mot selveste Liverpool.

Det er ventet at manager Paul Tisdale stiller sitt sterkeste lag. Nardiello (a) og Bauza (a) skal igjen starte på topp. Sercombe (m), Logan (a), O'Flynn (a) og Tully (f) er ute.

Liverpool har hengt opp et lite trofé på veggen allerede denne sesongen. 2-0 borte mot Arsenal var en viktig seier. De hadde brukbar kontroll mot et noe ribbet Arsenal som ble redusert til 10 mann. Det stilles som vanlig nesten umenneskelige høye krav til hva Liverpool og Dalglish skal utrette, men denne sesongen ser laget ut til å kunne innfri i større grad. Om Carling Cup priotiteres er høyst usikkert, og vi minner om forrige sesong da man røk på straffer hjemme mot Northampton i første kampen. Da var Liverpool riktignok inne i en svak periode.

Manager Dalglish har bare Glen Johnson og Steven Gerrard på skadelisten. Dalglish sier at dette er en kamp der de som vanligvis får lite eller ingen spilletid, skal få prøve seg fra start. Troppen:

Reina, Kelly, Carragher, Agger, Enrique, Adam, Lucas, Kuyt, Suarez, Downing, Carroll, Doni, Flanagan, Skrtel, Henderson, Meireles, Spearing, Ngog, Robinson, Aurelio, Rodriguez, Cole, Wilson, Poulsen, Shelvey, Sterling, Coady, Eccleston, Wisdom.

Hadde ikke Exeter vært i så stusselig forfatning mannskapsmessig, kunne vi gardert for skrellen her. Men dette ser unektelig tungt ut for hjemmelaget. Plukk ut de 11 spillerne du mener er minst gode fra Liverpool-troppen ovenfor, og spør deg om ikke disse likevel skal ha gode sjanser på St James Park i Exeter. Vi tror det. B i kamp 5. Canal+ viser denne.

6. Peterborough - Middlesbrough
Carling Cup, runde 2. Peterborough er etter fire runder i Championship beste hjemmelag med to strake seire og 9-2 i målforskjell. Crystal Palace tapte 1-2 her, mens Peterborough slo Ipswich hele 7-1 på lørdag. Darren Fergusons menn fikk spille nesten hele 2. omgang 11 mot 9, og da ledet de allerede 4-1. 2-2 borte mot Millwall er også et sterkt resultat, og det ser lovende ut for opprykkeren. Forrige sesong stilte de et brukbart lag i 1. runde og slo Rotherham 4-1.

Det er ventet at Darren Ferguson gjør få eller ingen endringer i laget som slo Ipswich 7-1 for noen dager siden. Chelsea-lånet Gordon (f) får ikke spille her, men hadde neppe gjort det uansett, mens Lewis (k), Zakuani (f), Ajose (a) og Hibbert (a) står over med skader.

Middlesbrough var våre favoritter hjemme mot Birmingham på lørdag og leverte en 3-1-seier. De har også vunnet begge bortekampene sine, og ligger i toppen av Championship. I første runde av Carling Cup stilte de et svekket og tilsynelatende svakt lag borte mot Walsall, men vant 3-0 etter hat-trick av Emnes. Det kan se ut til at laget som ikke hadde styrke nok til å rykke opp forrige sesong, har mer å gå på nå. De røk ut i runde 2 forrige gang, 1-2 borte for Millwall.

Manager Tony Mowbray mangler McDonald (a) og Hoyte (f) med skader, ellers ingen nye skader.

Det ser åpent ut på London Road. Begge lag er i form, gode nok til å vinne dersom motstander ikke gir alt. Vi heller mot at hjemmelaget kan holde den gode hjemmeformen gående også i cupen, og de har også varslet at de stiller sterkt. Bortelaget har vi ikke hørt noe om, og de mangler spissen McDonald. Vi prøver en HB-gardering i kamp 6.

7. West Ham - Aldershot
Carling Cup, runde 1. West Ham skal være blant de beste i Championship. Søndag glapp ledelsen hjemme mot Leeds og man måtte nøye seg med 2-2 i en kamp man burde vunnet. Vi fikk se den klassiske tabben der laget som går opp i ledelsen legger om til en defensiv spillestil for å forsvare seieren inn, i stedet for å fortsette å spille den fotballen de best på. Så det er ikke bare fryd og gammen for Sam Allardyce menn, men de er forsåvidt i rute med 7 poeng på de fire første i serien.

Forrige sesong gikk de helt til semifinalen i Carling Cup, der det ble sammenlagttap for cupvinneren Birmingham. West Ham stilte brukbare lag og slo Oxford, Sunderland, Stoke og Manchester United (4-0) på veien dit, og de vant også den første av to kamper mot Birmingham 2-1, før de var uheldige og tapte 1-3 i returen. Så spørs det hva de legger i Carling Cup i år. Det er Allardyce som styrer skuta nå, og han vil rykke opp.

Det varsles store endringer i mannskapet. Blant de som trolig starter kampen er Boffin (k), Faye (f), Barrera (m), Faubert (m), Stanislas (m), Sears (a) og vår venn Carew (a).

Aldershot Town er i bunnen av League Two. En klubb av langt mindre dimensjoner enn West Ham. De slo Bradford City 2-1 i åpningskampen, men siden har det blit 0-1, -0-1 og 0-2, og det ser ikke så oppløftende ut. Man lykkes ikke i denne cupen forrige sesong, da det man hoppet av toget på første stasjon med 0-3 for Watford hjemme på Recreation Ground.

Manager Dean Holdsworth har skadefritt lag. Det er ventet at Aldershot stiller i sterkeste oppstilling, dog ligger det an til at Worner starter i mål i stedet for Young.

Er West Ham-reservene bedre enn et toppet Aldershot, blir spørsmålet. Ja, mener vi. Carew og Faye er spillere med Premier League-erfaring, og de er bare to av mange sultne spillere som ønsker fast plass på laget. Vi tror bortelaget kan score på Upton Park, men tippetegnet skal bli H i kamp 7.

8. Bristol City - Swindon Town
Carling Cup, runde 1. Etter to tap i serien vant Bristol City overraskende 2-1 i Leicester og spilte deretter 0-0 mot Portsmouth. I en tropp av varierende kvalitet står spissen Nicky Maynard frem som en klassespiller, i stand til å ta poeng for Bristol City nesten på egenhånd. Forrige sesong røk Bristol City ut i første runde med 2-3 for Southend.

Manager Keith Millen har varslet noen, ikke mange, men noen endringer i laget. Fra før er enkelte spillere ute med skade og sykdom, blant annet Carey (f), Fontaine (f) og Stewart (f) er usikre. Det er mulig at lite brukte spillere som tidligere landslagskeeper James, Woolford (m), Kalifa (m), Taylor (a) og Pitman (a) kan få sjansen fra start. Disse satt på benken mot Portsmouth i helgen.

Swindon holder til i League Two. Etter en fin 3-0-seier over Crewe Alex i premieren, har lite stemt og man har tapt tre strake. Før hjemmekampen mot Oxford i helgen så det brukbart ut med tanke på mannskap og vinnermuligheter, men det ble tap 1-2. I dag spiller de sin fjerde kamp på 10 dager. Forrige sesong røk Swindon ut i runde 1 med 1-2 hjemme for Leyton Orient.

Manager Paolo Di Canio varsler endringer i laget. Det ligger an til at Connell (a) debuterer i Swindon-trøya og at 2. keeper Lanzano vokter buret. Kerrouche (a) er usikker med en skade. Fra før er Comazzi (f) og Cibocchi ute.

Det er ikke sikkert publikum på Ashton Gate får servert noen høydare i kveld. Begge lag virker sånn passe interessert i å gå videre i denne turneringen. Et B-preget Swindon burde være overkommelig for de fleste hjemmelag i de fire øverste divisjonene, og markeringen blir HU i kamp 8.

9. Everton - Sheffield United
Carling Cup, runde 2. De som husker Evertons svake resultater i starten av forrige sesong, fikk et guffent deja-vu da det ble 0-1 for QPR på Goodison Park på lørdag. Everton spilte fint de, hadde sjanser og mange skudd på mål, men de tapte. Nå kommer de inn i denne runde av Carling Cup, og det blir spennende å se hva de har å by på. Everton og manager Moyes har tradisjonelt vært unntaket fra regelen om at topplagene stiller reservepreget i denne cupen. Forrige sesong stilte de nesten toppet mot Huddersfield og knuste dem 5-1, før det samme nesten toppede mannskapet spilte 1-1 i Brentford og røk 3-4 på straffer.

Moyes har ikke sagt noe spesielt om at spillere skal hviles, ikke som vi har fanget opp hvertfall. Men klassespillerne Cahill, Beckford og Saha er alle usikre med sykdom og småskader. Coleman, Gueye og Bilyaletdinov er ute. Troppen:

Howard, Hibbert, Yobo, Jagielka, Distin, Baines, Neville, Fellaini, Arteta, Heitinga, Anichebe, Barkley, Rodwell, Cahill, Beckford, Saha, Osman, Baxter, Mucha, Duffy.

Sheffield United rykket ned til League One. De ser fast bestemt ut på å rykke rett tilbake til Championship og ligger i toppen med 3-1-0 totalt. Opprykk er ganske sikkert førstepri i stålbyen. I første runde av denne cupen fikk de bortekamp mot Hartlepool. Det endte med 1-1 og seier på straffer til Sheffield. Forrige sesong røk de 0-2 for samme lag i samme runde.

Det ligger an til at Porter (a), nylig tilbake fra skade, skal få prøve seg fra start her. Ellers har vi ikke sett noen tropp fra Sheffield United i skrivende stund. Men som de sier på hjemmesiden sin, de drar til Goodison Park for å vinne, og de må stille sterkt for å klare det.

Everton har bare spilt én offisiell kamp hittil, og kanskje de kan tillate seg å matche mange av sine beste her. Synd at de har en del spillere utilgjengelige. Det blir et blandet Everton-lag, og motstander er gode hvis de har dagen, noe de har hatt i det siste. Likevel er tror vi på Everton, for de har en brukbar stall og sikkert lyst til å legge QPR-tapet bak seg så fort som mulig. H i kamp 9.

10. Bolton - Macclesfield
Carling Cup, runde 2. Bolton har scoret mye mål i sine to Premier League-kamper. Hele 4-0 vant de borte mot QPR, før de gjorde en god figur men tapte 2-3 hjemme for Manchester City. Bolton ser kapable ut. De kommer inn i denne runden. Forrige sesong stilte de et brukbart lag og vant i Southampton, før de røk ut med 0-1 borte for Burnley runden etter.

Manager Owen Coyle gjør noen endring, det er sikkert, men et par av dem er spennende. Bolton har sikret seg Tuncay Sanli, den 29 år gamle målmaskinen til Tyrkia, og tidligere Fenerbache, Middlesbrough og Stoke. I følge Coyle spiller han i allerede i kveld. En Zlatan-aktig type, gjerne usynlig store deler av kampen før han dukker opp fra intet og scorer. Ellers debuterer trolig Joe Riley på høyre back. Steinsson er ute med skade. Troppen:

Jaaskelainen, Knight, Gardner, Cahill, Robinson, Petrov, Reo-Coker, Pratley, Eagles, M Davies, Muamba, Klasnic, Bogdan, Alonso, Wheater, Blake, Tuncay, Blakeman, Riley, Connolly.

Macclesfield spiller i League Two, og har variert fra 4-0 over Hereford til tap for Dagenham & Redbridge og Crawley Town. De vant som store underdogs 2-0 i Hull i første runde av Carling Cup. Hull hvilte syv av sine faste spillere i denne kampen, likevel var det en prestasjon av Macclesfield og tomålsscorer Emile Sinclair å vinne. Forrige sesong røk de ut i runde 1 med 3-4 for Leicester.

Manager Gary Simpson stiller ventelig sin faste startoppstilling. Fire spillere er stadig ute med skade.

Det lukter hjemmeseier og Tuncay-scoring på Reebok Stadium. Vi tror ikke på to overraskelser på rad fra Macclesfield. H i kamp 10.

11. Blackburn - Sheffield Wednesday
Carling Cup, runde 2. Blackburn har sett skrøpelige ut i Premier League og ligger på en fortjent sisteplass etter 1-2 mot Wolves og 1-3 mot Aston Villa. De kommer inn i denne runden. Med skader i laget og en tropp som trenger forsterkninger for å overleve i Premier League, er det ikke godt å si hva manager Kean legger i denne minst viktige cupen. Forrige sesong slo de ut Norwich på dette stadiet, før de røk 1-3 for Villa runden etter. Da var laget sterkere.

Givet erstatter skadede Nelsen i forsvaret, leser vi. Manager Steve Kean varsler at flere endringer vil bli gjort. Mulige startere er Bunn (k), Ribeiro (f), Petrovic (m) og Lowe (m). Troppen:

Robinson, Bunn, Salgado, Ribeiro, Hanley, Givet, Olsson, Anderson, Hoilett, Rochina, Dunn, Pedersen, Petrovic, Lowe, Nzonzi, Goodwillie, Roberts, Formica, Blackman.

Wednesday har åpnet middels bra i League One. Hjemmeseire mot Exeter City og Notts County, bortetap mot Bournemouth og Bury hittil. I første runde av denne cupen spilte reservelaget deres 0-0 hjemme mot Blackpools reserver og vant 4-2 på straffer.

Manager Gary Megson varsler igjen en rekke endringer, og det skinner gjennom hvor latterlig lite denne cupen betyr for ham. Det ser ut som alle, eller nesten alle, som spiller fast i League One, hviles.

Kupongens minst inspirerende kamp å tippe og trolig noe av det kjedeligste du kan se på en fotballbane i kveld. Blackburn er så svake nå at de kan tape for hvem som helst. Synd at de ikke møter en motivert klubb fra League Two, for da hadde vi spilt borteseieren. De møter sannsynligvis juniorlaget til Wednesday, som trolig ikke vil gjøre noen stor kamp på bortebane. HU i kamp 11.

12. Clyde - Motherwell
Skotsk ligacup, 2. runde. Clyde FC spiller på tredje nivå i Skottland, der de har åpnet bra med 2-1-0 på sine tre første. De har vunnet cupen tre ganger, men ikke siden 1958. I første runde av ligacupen spilte de 1-1 borte mot Brechin City fra nivået over, men vant 4-2 etter ekstraomganger.

Venstre ving McMullan har slitt med sykdom, Pat Scullion (f/m) med en kneskade, men ellers kjenner vi ikke til eventuelle fravær i skrivende stund.

Motherwell har vært gode i skotsk Premier League, men møtte overmakten i Rangers på søndag, da de tapte 0-3 på hjemmebane. Før det var de ubeseiret og hadde slått Hearts og Inverness på hjemmebane. 0-0 borte mot Kilmarnock. Spillet sitter og det har vært lite fravær i laget hittil. De kommer inn i ligacupen i denne runden. På lørdag har de bortekamp mot Dunfermline.

Saunders (f) er eneste fravær. Manager Stuart McCall stiller samme tropp som han gjorde sist, men lar muligens noen av unggutta få mer ansvar enn vanlig.

Det er stort for Clyde å få en storkamp som dette på Broadwood Stadium i Cumbernauld. De må prestere over evne for å vinne. Dette er ikke Carling Cup, og mens hjemmelaget selvsagt stiller toppet til folkefest mot et Premier League-lag, har ikke Motherwell heller noen grunn til å stille veldig reservepreget. De har en god stall og de er i medgang i serien. Dette skal Motherwell ta på klasseforskjell. B i kamp 12.

Ønsker du å levere det store tipsforslaget til en billigere penge, eller redusere prisen på et enda større system du har satt opp selv? Bruk TippSt@tion fra RADsoft!

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 24.08.2011 20:40
1.Udinese - ArsenalHU
2.FC Viktoria Plz - FC KøbenhavnHUB
3.Benfica - FC TwenteH
4.Sturm Graz - BATE BorisovHU
5.Exeter - LiverpoolB
6.Peterborough - MiddlesbroughHB
7.West Ham - AldershotH
8.Bristol City - Swindon TownHU
9.Everton - Sheffield UniteH
10.Bolton - MacclesfieldH
11.Blackburn - Sheffield WedneHU
12.Clyde - MotherwellB

-

486-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 24.08.2011 20:40
1.Udinese - ArsenalHUB
2.FC Viktoria Plz - FC KøbenhavnHUB
3.Benfica - FC TwenteH
4.Sturm Graz - BATE BorisovHU
5.Exeter - LiverpoolB
6.Peterborough - MiddlesbroughHUB
7.West Ham - AldershotH
8.Bristol City - Swindon TownHUB
9.Everton - Sheffield UniteH
10.Bolton - MacclesfieldH
11.Blackburn - Sheffield WedneHUB
12.Clyde - MotherwellB

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør