Toppkusken Johnny Takter setter seg opp bak to favoritter i V64-spillet på Halmstad i ettermiddag.
Toppkusken Johnny Takter setter seg opp bak to favoritter i V64-spillet på Halmstad i ettermiddag.

Billig i mot

Remember My Name har en billig oppgave foran seg i V64-spillet på Halmstad i ettermiddag, og Patrik Fernlund bankerspiller.

Kommersielt

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Søndagen er spekket med muligheter til å vinne penger, og det hele starter opp med spill til V4 og V5-løpene på Täby galopp hos Norsk Rikstoto.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Siden kan det spilles til en V5-omgang på Vincennes i Frankrike, og i Paris skal Yarrah Boko i ilden i styrkeprøven Prix De Paris over 4150 meter. Det løpet går som V5-2, og starter kl. 15.15 I tillegg skal kaldblodshestene i ilden i V5-5, og der skal Doktor Jaros forsøke å følge opp suksessen fra fredag.

Halmstad i Sverige overtar stafettpinnen med V64-spill i ettermiddag, før det hele avsluttes med V65-spill til Harstad travpark i Nord på kvelden.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Halmstad
V64 kl. 15.10
V4 kl. 15.54
DD kl. 16.38

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken:
9 Remember My Name (V64-4) gjorde årsdebut senast och höll bra bakom en duktig häst. Bör vara ännu bättre nu och trots tillägg på kort distans borde han ha en väldigt bra segerchans så jag spikar.

Luringen:
1 Warrawee Lizzy
(V64-5) är en mycket speedig häst som från ett bra utgångsläge kan vara en jätteskräll trots att motståndet är rätt så hår.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus