Det er galoppløp på Täby denne søndagen.
Det er galoppløp på Täby denne søndagen.

Birgers siste støt

Søndagens galoppløp på Täby er det siste som skjer på den fronten i vinter, og Nettavisens eksperter satser på å avslutte med stil.

Kommersielt

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslg er utarbeidet av Nettavisens eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen.

Birger og Morten har hatt en strålende vinter på tipsene, og vi på Nettavisen gleder oss til det starter opp med spill til galoppløpene til våren.

Vrien vinterfinale
Den siste løpsdagen med galopp i Skandinavia denne vinteren er en krevende batalje på Täby søndag. Neste gang det er galoppløp er om syv uker, nærmere bestemt 6. april. Og da er det forhåpentligvis vår!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Birger Christensen og Morten Olsens vurderinger:
Vi prøver oss med en duo i V4-4. Nr 3 Mouschka har flott form, men har gått rundt 100 meter lenger enn konkurrentene. Vi forventer at jockeyen forstår at svinger i femtespor ikke er gunstig.

Nr 9 Grey's Dominator var vår banker da han vant 12/1 med Elione Chaves. Siden det har det vært urutinerte amatører på ryggen av den tungridde vallaken. Vi tror Luis Santos vil gi vårt håp mer hjelp.

Innleveringsfrister Täby galopp
V4 kl. 12.45
DD kl. 13.05
V5 kl. 14.15

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Dobbelbanker også i V5
I V5 er det ingen klar banker. I V5-5 har duoen 10 Caracas Dancer og 11 Tajmeel fine betingelser, bra form og rett distanse. Vi tror på fin utbetaling i både V4 og V5 søndag.

Den norske lærlingen Aase Marie Brown viser stor fremgang. Søndag sitter hun på Royal Music, Marius Federigo, Ashwaat, Glad Bear og Peace in Our Time. I den kvartetten kan det fort være en vinner eller to.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus