Foto: Harry How / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Blackhawks avkroner kongene

Blackhawks leder 3-1 i kamper og kan slå ut regjerende mester LA Kings i kveldens kamp.

Kommersielt

langoddsen i dag finner vi blant annet U21-EM, VM-kvalik, Oddsen-Ligaen, 3. divisjon, Toppserien og Superettan.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Skedsmo – Nardo U 3.85

Skedsmo ligger nest sist i avd. 4, har fire poeng med 1-4-3. Plukket mer poeng på bortebane (1-3-0) enn hjemme (0-1-3). Undertegnede tippet laget nord og ned forrige helg i bortemøtet med Levanger. Og selv om trønderne presset på gjennom hele kampen, kunne Skedsmo tatt alle tre like før slutt, men skuddet smalt på feil side av stolpen. Kampen endte 0-0. Hjemme har de spilt uavgjort mot Rosenborg 2 (11.), og tapt for KFUM Oslo (2.), Tromsdalen (1.), og Senja (12.)

Nardo tapte hjemme mot tabelljumbo Lørenskog (14.) forrige lørdag, men ligger tross tapet på fjerdeplass. Har totalt 4-2-2 og 1-2-1 borte: slått Grorud (6.), delt poeng med Byåsen (8.) og KFUM Oslo (2.), mens tapet kom i Levanger (3.). Trondheimsklubben har hentet Odd Grenland spiller Mathias Lia Carlsen (f), som to ganger er blitt kåret til årets juniorspiller for Skiensgutta.

Skedsmo har vært bedre borte enn hjemme, og Nardo kommer fra en skuffende forestilling hjemme mot Lørenskog. Vi tror det blir et målfattig oppgjør på Skedsmo stadion, og prøver oss på en U til 3.85.

Dagens avslag
England – Norge H 1.65

Norge var tross poengdelingen mot Israel det dominerende laget i store perioder, og viste styrke med å utligne med én mann mindre. England slo Norge i begge kampene i kvaliken, men det skilte bare ett mål i mellom dem. Vi håper Norge tar nok en skalp i dagens kamp, og holder oss unna England til 1.65.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Chicago Blackhawks - LA Kings

Chicago leder 3-1 i kamper og kan slå ut regjerende mester LA Kings i kveldens kamp. Vi anbefalte LA Kings i den tredje matchen som dagens spill på tisdag, og LA leverte varene til 2.20 i odds. Kamp fire ble like jevn som forventet, LA ledet to ganger, men Blackhawks utlignet og Maria Hossa sikret seieren tidlig i 3. periode. Chicago brøt dermed LA’s suverene hjemmestatistikk med femten seiere på rad.

Nå returnerer lagene til Chicago, Blackhawks leder 3-1 kamper, og vi tror serien er ferdig i kveld. LA har bare vunnet én av sine sju bortekamper i sluttspillet, og var heller ikke noe stort bortelag i den ordinære sesongen med 8-12-4.
Chicago var det beste laget gjennom grunnspillet, de var like gode borte som hjemme (18-3-3 hjemme, 18-4-2 borte), og har potensielle matchvinnere i Sharp og Hossa. De overbeviste med å slå ut Minnesota Wild 4-1 i kvartfinalen, for deretter ta seg av Detroit Red Wings i neste runde. Spesielt opphentingen mot Detroit var imponerende; fra å ligge under 1-3 i matcher vant de tilslutt 4-3.

Mange mener Blackhawks er det laget som er mest allsidig og har størst dybde i hele NHL. De stiller i tillegg med fire rekker som er ekstremt kjappe. Hjemme har de vunnet seks av syv kamper i sluttspillet, og Blackhawks vil nødig tilbake til LA, hvor Kings står med 8-1 i playoffen.

Viktige Duncan Keith, som var suspendert i kamp 4, er tilbake for Chicago.
Mike Richards er fremdeles usikker for LA.

Styrken til LA ligger på hjemmebane, mens Chicago har fått blod på tann og vil unngå en return til Staples Center. Vi tror Blackhawks avkroner kongene og vender blikket mot finalen.

Chicago Blackhawks – LA Kings 1.80 3.60 2.95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus