Foto: REUTERS / Eddie Keogh / Scanpix

Blackpool griper sjansen

Bolton har tatt ferie mens Blackpool har kniven på strupen. Her er dagens første oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Seier på Jevnaker
Tippetips: Vi går for 12 rette
Lesertips: Sjekk hva andre spiller
V75 Bjerke: Håkon melder grønt på en danske
Trav: Charter-Sveins V75-tip
s

Det er full fres på langoddsen, med spennende fotballkamper fra ligainnspurter over hele Europa.

Vi finner også oppgjør fra norsk 2. og 3. divisjon, cupfinalen i Frankrike og Larviks returkamp i Champions League mot Itxako. Og objekter fra Melodi Grand Prix. Her er det mye å velge blant.

I Premier League synes premissene for én kamp å være helt klare, og vi starter i England denne lørdagen. Spillefristen er allerede klokken 13.40 for dette tipset.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Blackpool - Bolton
Blackpool har spilt tre uavgjorte kamper på rad, sist 1-1 borte mot Tottenham. Med 1-4-5 på de ti siste står Blackpool midt i nedrykkstriden og trenger desperat en seier. De er ligaens dårligste hjemmelag, men takket være god uttelling på bortebane er det bare ett poeng opp til Wolves når to runder gjenstår. Dette kan Blackpool og manager Ian Holloway klare, men det må gjøres med en hjemmeseier i dag, for det blir vanskelig med bortekamp mot Manchester United i siste runde.

Det er ingen nye skader eller suspensjoner i laget, og Holloway stiller sitt sterkeste lag.

Troppen: Gilks, Eardley, Cathcart, Crainey, Evatt, Southern, Adam, Varney, Taylor-Fletcher, Campbell, Grandin, Baptiste, Sylvestre, Puncheon, Vaughan, Phillips, Ormerod, Beattie, Reid, Kornilenko, Rachubka, Kingson.

Bolton har helt enkelt ingenting å spille for og dette sitter nok i hodet på flere av spillerne, for i de tre siste kampene har man vært lite oppfinnsomme og helt tannløse i angrep. Det har blitt tap 0-3 for Fulham, 0-1 for Blackburn og 1-2 for Sunderland. Bolton ender rundt midten av tabellen og de er utpreget svake på bortebane med sine 2-5-11 totalt. De har falt markant i spillemessig kvalitet og kommer til Blackpool uten en av sine viktigste spillere.

Sentrale Mark Davies (m) er operert i ankelen og ute resten av sesongen. Stuart Holden, Sean Davis, Sam Ricketts og Marcos Alonso spiller heller ikke dagens kamp.

Troppen: Jaaskelainen, Knight, Cahill, Wheater, Robinson, Steinsson, Cohen, Muamba, Taylor, Lee, K Davies, Elmander, Bogdan, Moreno, Petrov, Blake, Klasnic, Sturridge, Gardner.

Her er all motivasjon hos hjemmelaget. Vi har ikke glemt at de er svake på hjemmebane og at det er lenge siden forrige hjemmeseier. Men de var ganske nær seier mot Tottenham sist og de scorer mål i nesten alle kampene sine. Viktige brikker som Adam og Campbell er på plass. Mot et svakt bortelag som har mistet piffen skal det være gode muligheter for seier, selv for Blackpool på hjemmebane. 2,00 i odds er greit, denne kjøper vi og setter 100 kroner som singlespill. Merk tidlig spillefrist klokken 13.40.

35. Blackpool - Bolton 2,00 3,05 3,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør