Blir satt ut av King: - Håper du ikke snakker om meg nå

Spissmøtet gikk ikke helt som planlagt.

Kommersielt

Da Norge møtte Sverige til landskamp på Ullevaal stadion mandag, skapte de norske gutta en rekke sjanser, men slet med å finne nettet.

Joshua King og Håvard Nielsen startet på topp for Norge, mens Alexander Søderlund kom inn og misbrukte flere gode sjanser i andre omgang.

Til møtet med Aserbajdsjan i EM-kvalifiseringen vil en ny spiss være tilgjengelig for Per-Mathias Høgmo, nemlig Adama Diomande.

Stabæk-spissen er tatt ut på landslaget for første gang, og kan få sin debut, etter å ha imponert stort i Tippeligaen så langt i år.

Tippemagasinet tok en prat med spissene Diomande og King under landslagets pressetreff i Lillestrøm. De har begge en fortid i osloklubben Vålerenga og har kjent hverandre i lengre tid.

I videovinduet øverst i denne artikkelen kan du se hva de to måljegerne hadde å si om kameratskapet og den viktige kampen fredag kveld.

Tippemagasinet er et samarbeid mellom Nettavisen, Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og Norsk Tipping.

Programmet tar for seg norsk fotball på flere nivåer og i denne ukens utgave får du også mer om kvinnelandslaget, som for tiden spiller VM i Canada, og den gamle storklubbens Lyns nye storsatsing.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus