Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (Scanpix)

Brann er svekket

Vi går for Haugesund i vestlandsderbyet og 4,2 millioner i bonuspotten i dagens tippetips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag
Travtips: 60 millioner i potten på Åby
Oddstips 1: Ny nedtur for FC Köln
Oddstips 2: Hjemmeseier i El Clásico
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Premier League: Skader og karantener
Tippeligaen: Skader og karantener

Lørdagskupongen består av oppgjør fra Tippeligaen, Premier League og The Championship.

Bonuspotten er oppe i 4.200.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Haugesund - Brann
Tippeligaen. Haugesund har tatt poeng i to bortekamper på rad. Noe heldige 3-3 mot Strømsgodset ble etterfulgt av 1-1 mot Sogndal, og det ser ut som Haugesund må regnes med også på bortebane denne våren. Forrige hjemmekamp vant de 2-0 mot Molde, et greit resultat til tross for et par tvilsomme dommeravgjørelser. Hjemme på Haugesund Stadion er Haugesund alltid sterke, men Brann har de ikke slått hverken i fjor (3-3) eller året før (1-1).

Chris Pozniak og Eirik Vespestad Mæland er ute med skader. Kristoffer Haraldseid er på U18-oppdrag.

Brann fortsetter å skape målsjanser samtidig som de fortsetter å slippe til motstander litt for enkelt og litt for ofte. Dette har holdt til seier 3-1 over Sandnes Ulf, mens det har blitt tap for Rosenborg, Molde og Strømsgodset. Mot Godset manglet Rodolph Austin etter hjernerystelsen han fikk runde før, og det var noe litt tafatt over Brann, som slapp inn mål etter corner og frispark. Ojo, Askar og Barmen er farlige på topp, men det er ikke alltid nok. Som oddsspiller kan man hvertfall notere seg at det fort blir mange mål så lenge Brann spiller slik.

Rodolph Austin, Tomas Sokolowski, Markus Jonsson og Jørgen Mohus er alle uaktuelle. Fredrik Nordkvelle (lår) betegnes som usikker. Sannsynlig lagoppstilling, ifølge BA: Leciejewski – Sævarsson, Korcsmar, Kalvenes, Demir – El Fakiri, Nordkvelle, Askar, Haugen, Mjelde – Ojo.

Med Austin ute forsvinner en del kreativitet hos Brann, og vi tror rett og slett ikke det holder i vestlandsderbyet denne gangen. Når man ser hvor få og små sjanser Haugesunds Nicola Durdic trenger for å score, og hvor store rom Brann-forsvaret har gitt bort, blir regnestykket enkelt og markeringen H i kamp 1.

2. Queens Park Rangers - Tottenham
Premier League. QPR kjemper for å unngå nedrykk, og på hjemmebane har de lykkes tre ganger på rad. Etter seire over Liverpool og Arsenal, innfridde de som våre storfavoritter med 3-0 mot Swansea, som stilte litt redusert. Samtidig er fem strake bortekamper tapt, så poengfangsten på Loftus Road må vedvare, skal nedrykket unngås. Bolton på nedrykk er bare to poeng bak.

Djibril Cisse (a) har flere ganger etter ankomsten til QPR ødelagt for laget ved å pådra seg idiotiske kort og påfølgende utvisninger. Nå er han tilbake etter fire kampers suspensjon, og det er bare å krysse fingrene for at han ikke blir utvist igjen. Manager Mark Hughes har dermed ingen fravær. Troppen:

Kenny, Cerny, Murphy, Young, Gabbidon, Onuoha, Ferdinand, Taiwo, Hill, Derry, Diakite, Barton, Buzsaky, Taarabt, Smith, Mackie, Wright-Phillips, Hulse, Cisse, Bothroyd, Zamora, Helguson, Campbell.

Tottenham kjemper om den viktige 4. plassen som gir CL-kvalik, men med 1-3-1 på sine fem siste har de invitert Newcastle og Chelsea inn i kampen. Formen er klart nedadgående og det endelige beviset kom forrige runde, med tap 1-2 hjemme for ferdigspilt Norwich, og 1-5 for Chelsea i FA-Cup semifinalen var også et grusomt resultat.

Kaboul og Kranjcar er ute med skader. Manager Harry Redknapp skal ha uttalt at det er fire-fem skader i laget, men ville ikke si hvem det gjaldt utover disse to. King er som vanlig usikker, Huddlestone og Dawson ute. Troppen:

Friedel, Cudicini, Gomes, Assou-Ekotto, Rose, Gallas, Khumalo, Walker, King, Nelsen, Livermore, Sandro, Parker, Bale, Lennon, Dos Santos, Modric, Defoe, Adebayor, Saha, Van der Vaart, Lancaster, Luongo.

Dette er et London-derby, og sist det var London-derby på Loftus Road ble Arsenal sendt hjem med tap. Begge lag trenger poengene, og dette er åpent. Det fristende å gå for en dristig hjemmeseier, men vi lander på HUB i kamp 2.

3. Newcastle - Stoke
Premier League. Newcastle i Champions League? Det kan bli en realitet. Med 6-2-2 og en god porsjon flaks på sine ti siste har Newcastle spilt seg inn i diskusjonen om CL-kvalik. De har en 5. plass, a poeng med Tottenham, og Chelsea to poeng bak. 6-0-0 på de seks siste vitner om kjempeform, samtidig som ballen har sprettet Newcastles vei ved et par anledninger. 2-0 mot Bolton, Swansea og Liverpool i de tre siste. Demba Ba, Cisse og Ben Arfa scorer mål som aldri før.

Det er flere gode nyheter for manager Alan Pardew i dag, da Perch (f), viktige Tiote (m), Guthrie (m), Obertan (m), Best (a) og Marveaux (m) alle er tilbake i trening. Det er ikke snakk om at alle spiller i dag, men kanskje kan det bli innhopp på noen av dem. Kun Taylor og Ameobi står trolig over. Troppen:

Krul, Elliot, Harper, Simpson, Santon, R Taylor, Ferguson, Tavernier, Perch, Coloccini, Williamson, Tiote, Cabaye, Guthrie, Obertan, Ben Arfa, Gutierrez, Abeid, Gosling, Vuckic Ba, Cisse, Shola Ameobi, Best.

Stoke leverer jevnt bra og har 1-3-1 på sine fem siste. De ligger på en ganske kjedelig 14. plass, og det blir ingen dramatikk på oppløpet. Med 4-4-9 er de ikke noe stort bortelag, men mindre dårlige enn da har pleid å være. Etter tap borte for Wigan spilte de 1-1 borte mot Aston Villa.

Pennant (m) er usikker grunnet sykdom. Wilkinson (f) er tilbake, Diao (m) og Sidibe (a) er ute. Troppen:

Begovic, Sørensen, Huth, Shawcross, Wilkinson, Upson, Shotton, Wilson, Woodgate, Whelan, Whitehead, Etherington, Pennant, Delap, Palacios, Jones, Jerome, Crouch, Walters, Fuller.

Motivasjonen må jo ligge hos hjemmelaget, som kjemper om en topp 4-plassering, mens Stoke har spilt brukbart til tross for at de ikke kommer noen vei på tabellen. Stoke vil nok fortsette med sitt fysiske spill og de gir ikke bort mange muligheter til motstander. Er det nå Newcastle ikke vinner, til tross for sin gode form? Meget mulig. Vi må ha med folkerekkas minst avkryssede, men absolutt ikke minst sannynlige uavgjort. HU i kamp 3.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

4. Fulham - Wigan
Premier League. Fulham er oppe på øvre halvdel etter 5-1-4 på de ti siste. De har vært gode hjemme på Craven Cottage den siste tiden, med 1-1 mot Chelsea og 2-1 over Norwich i de to siste. Målet er å avslutte sesongen på øvre halvdel.

Pogrebnyak (a) og A. Johnson (a) returnerer fra skader. Ruiz (m) er ute i ti uker, Kelly (f) og Sidwell (m) er også ute. Troppen:

Schwarzer, Hangeland, Hughes, Riise, Duff, Murphy, Etuhu, Diarra, Sa, Frei, Pogrebnyak, Kacaniklic, Johnson, Dembele, Dempsey, Stockdale, Kasami, Senderos, Briggs.

Wigan, et av formlagene i Premier League, har stått for en rekke overraskelser den siste tiden og det ser utrolig nok ut som om de berger plassen på tampen av sesongen - igjen. 5-1-4 på de ti siste inkluderer borteseire mot Liverpool og Arsenal, hjemmeseire over Manchester United og Stoke. Manager Martinez sier at laget ikke har nok poeng ennå, de spiller med kniven mot strupen i hver eneste kamp og de ser på dagens kamp som enda en finale for overlevelse.

Maloney (m) og toneangivende Rodallega (a) kan muligens være tilbake her. Crusat (m) er definitivt ute. Troppen:

Al Habsi, Kirkland, Pollitt, Caldwell, Boyce, Figueroa, Alcaraz, Gohouri, Stam, Lopez, Beausejour, Watson, Moses, McArthur, McCarthy, McManaman, Jones, Gomez, Thomas, Diame, Maloney, Sammon, Di Santo, Rodallega.

Vi må tilbake til 2007 for å finne forrige gang Wigan slo Fulham. Akkurat i dag synes alt å være mulig for Wigan. Kan de slå Arsenal i London kan de slå Fulham også. Wigan jobber knallhardt for å berge plassen, og vi tør ikke utelukke borteseieren på Craven Cottage. HB i kamp 4.

5. Blackburn - Norwich
Premier League. Her kommer kampen Blackburn og manager Keane må vinne. Det er allerede tre poeng opp til sikker plass, og etter denne følger Tottenham borte, Wigan hjemme og Chelsea borte. Dette ser vanskelig ut, og med tap i dag vil det se umulig ut. Blackburn gikk på sitt femte strake tap da det ble 0-3 i Swansea forrige runde. De klarte heller ikke slå Liverpool, West Bromwich, Manchester United eller Bolton. Stakkars manager Steve Kean, som har fått svært begrensede muligheter til å styrke laget. I dag er det igjen ventet protester mot Keane og klubbens passive men kravstore eiere før kampstart.

Hanley (f) er ute resten av sesongen med skade. Olsson er usikker, men på den positive siden kan storscorer Yakubu (a) og Hoilett være tilbake. Troppen:

Robinson, Orr, Dann, Martin Olsson, Lowe, Nzonzi, Pedersen, Hoilett, Dunn, Yakubu, Kean, Bunn, Givet, Formica, Petrovic, Rochina, Marcus Olsson, Goodwillie, Vukcevic, Henley, Modeste.

Norwich ligger trygt plassert på en 11. plass. 5-4-8 på bortebane er bra for et nyopprykket lag, og forrige bortekamp slo de til med 2-1 mot Tottenham. Runden etter var de sjanseløse i 1-6-tapet hjemme for Manchester City. En vellykket sesong går nå mot slutten, nesten uansett hva som skjer i dag. Manager Lambert sier at Norwich skal fokusere på sin egen prestasjon i dag, men vi leser mellom linjene at seier ikke er noe must, Lambert snakker mer om hvor håpløst situasjon Keane er blitt satt i.

Vaughan (a) er endelig tilbake, men Whitbread (f) er usikker. Tierney (f) og Ayala (f) er ute med skader resten av sesongen. Troppen:

Ruddy, Ward, Naughton, Drury, Crofts, Pilkington, Surman, E Bennett, Fox, Hoolahan, Holt, Jackson, Morison, Wilbraham, Steer, Johnson, Martin, Howson, R Bennett, Vaughan.

Her spår vi mange mål, begge lag scorer og hjemmelaget vinner til slutt. Vi forutsetter at Yakubu er på banen for hjemmelaget. 4-3 til Blackburn? H i kamp 5.

6. Aston Villa - Sunderland
Premier League. Alex McLeish har ikke tatt Aston Villa til nye høyder denne sesongen. Tvert imot så har nedrykk vært nærmere hele veien, mye grunnet uvanlig svake 4-5-7 hjemme på Villa Park. Laget har hatt sine skadeproblemer, det skal sies, men fansen er nok ganske lei av McLeish sin ganske defensive stil der det tas lite sjanser og og dessverre lite poeng også. 0-3-2 på de fem siste er trist, og forrige hjemmekamp klarte man bare 1-1 mot Stoke. Tap 2-4 for Chelsea før det, i en kamp man var plaget av fravær, riktignok. Kun én seier på de ti siste spilte. Denne sesongen blir ingen fest for Villa, nå skal de bare ta et par poeng til før de kan rette blikket fremover, forhåpentligvis med ny manager og nye ideer.

Det er flere usikre spillere hos Villa i dag. Clark, Herd (f), Warnock (f) og Albrighton (m) må sjekkes nærmere kampstart. Petrov og Bent (a) er ute for sesongen. Troppen:

Given, Guzan, Hutton, Lichaj, Cuellar, Herd, Collins, Baker, Bannan, Clark, Gardner, Warnock, Ireland, N'Zogbia, Agbonlahor, Heskey, Weimann, Marshall, Johnson, Stevens, Delfouneso, Delph, Albrighton.

Sunderland har bitt seg fast på øvre halvdel, men er uten sjanser på plasser som gir spill i Europa. 4-4-9 på bortebane, og bedre spill etter at Martin O'Neill tok over som manager i desember 2011. Nå skal O'Neill bruke sommeren på å bygge et storlag. Sunderland har bare to seire på sine ti siste, men spiller mye uavgjort og klarte 3-3 mot Manchester City og 0-0 mot Tottenham før de tapte 0-4 borte for Everton. 0-0 hjemme mot Wolves forrige runde var ingen høydare.

O'Shea (f) er tilbake, det hever kvaliteten i forsvaret, dersom han starter kampen. Cattermole (m), Richardson (f) og Wickham (a) er derimot ute med skader, det trekker ned. Troppen:

Mignolet, Gordon, Bardsley, Bridge, Turner, O'Shea, Kilgallon, Kyrgiakos, Lynch, Gardner, Larsson, McClean, Vaughan, Meyler, Colback, Sessegnon, Bendtner, Ji, Campbell.

Dette kan fort bli en kjedelig kamp, tror vi. Aston Villa trenger poengene mest og bør klare minst ett på eget gress. HU i kamp 6.

7. Bolton - Swansea
Premier League. Bolton ligger på nedrykk, to poeng bak QPR på sikker plass. Etter tre viktige seire og QPR, Blackburn og Wolverhampton, har det blitt tap 0-3 hjemme for Fulham og 0-2 i Newcastle. Det gjenstående programmet er ikke alt for vanskelig, med Swansea i dag, så Sunderland, West Bromwich og Stoke. I tillegg har de to hengekamper mot Tottenham og Aston Villa. Men om Bolton berger plassen, det spørs. Skal de lykkes, er de nesten nødt til å vinne denne hjemmekampen mot ferdigspilte Swansea.

Manager Coyle håper å stille med samme tropp som tapte litt uheldig for Newcastle sist. I tillegg er Chung-yong på vei tilbake, og man venter på at papirarbeidet rundt overgangen til Wylde (m) fra Rangers skal gå i orden. Bolton:

Bogdan, Jaaskelainen, Alonso, Steinsson, Wheater, Boyata, Knight, Ream, Ricketts, Reo-Coker, M Davies, Klasnic, Miyaichi, Ngog, Petrov, Eagles, Tuncay, K Davies, Sordell, Pratley.

Swansea har imponert etter opprykket og plassen i Premier League har egentlig aldri sett utrygg ut, bortsett fra i forhåndstipsene der de ble dømt nord og ned av de fleste. Etter fire strake tap ble det hjemmeseier 3-0 mot Blackburn forrige runde, og ny kontrakt kunne hugges i stein. I de to siste bortekampene har Swansea ikke fått til stort, tap 1-3 for Tottenham og 0-3 for QPR, der det luktet en smule nedprioritering før hjemmekampen mot Blackburn.

Tate (f) er ute med skade. Ellers uttaler manager Rodgers at nå som plassen er sikret, skal alle i troppen bytte på å spille de fire gjenstående kampene. Vi kan derfor få se mindre brukte spillere som Monk, McEachran, Routledge, Moore og Lita starte for Swansea denne gangen. Troppen:

Vorm, Williams, Taylor, Caulker, Britton, Graham, Sinclair, Dyer, Routledge, Monk, McEachran, Lita, Moore, Bessone, Rangel, Situ, Allen, Tremmel, Gower, Richards, Sigurdsson, Obeng.

Bolton har vist at de kan slå lagene på nedre del av tabellen, og de styrte store deler av kampen mot Newcastle sist, til tross for tap. Når Swansea skal lufte alle benkesliterne i de gjenstående kampene, kan vi ikke annet enn å markere for hjemmeseieren, selv om Swansea har noe kvalitet på benken også. H i kamp 7.

8. Reading - Crystal Palace
The Championship. Reading sikret spill i Premier League neste sesong med en flott sluttspurt. 8-1-1 på de ti siste er toppklasse. Kun Southampton kan slå dem på tabellen, men det betyr lite, da både plass 1 og 2 gir direkte opprykk. Opprykket ble feiret etter en 1-0-sliteseier mot Nottingham Forest på tirsdag, der Leigertwood ble matchvinner i det 80. minutt og forsvarer Pearce reddet et Forest-skudd på streken i sluttminuttene. "Min beste fotballopplevelse", sa manager McDermott da dommerne blåste av kampen.

McDermott vil trolig starte kampen med noe alternativt mannskap. Mills , Karacan, Connolly (f), Robson-Kanu, Tabb og Kebe er alle usikre, og kan fort bli hvilt nå som opprykket er i boks. Den danske reservekeeperen Mikkel Andersen er ute.

Vi forventet lite av Crystal Palace borte mot Portsmouth på tirsdag, og Palace tapte som forventet. De skapte lite, men Ambrose satt en straffe mot slutten og begrenset tapet til 1-2. Med det resutlatet har Palace 0-1-4 på sine fem siste, og det er ikke så farlig siden plassen er sikret og det er lite eller ingen vits å ta flere poeng, spesielt ikke i bortekampene.

Manager Dougie Freedman har mange skader i laget og det er ventet at flere unggutter får sjansen, igjen. Dikgacoi (m), Jedinak (m), Williams (m) og Gardner (f) er ute. Det er ventet at junioren Pedroza starter som spiss.

Ingen av lagene trenger poengene her, men når det er sagt så tviler vi ikke på at den kommende Premier League-klubben Reading vil ønske å gi hjemmefansen en positiv opplevelse i sesongens siste hjemmekamp. Det blir mye ungt og uerfarent på banen, spesielt hos bortelaget, og vi tror publikum og hjemmebanefordel bikker dette i favør Reading. H i kamp 8.

9. Brighton - Birmingham
The Championship. Brighton var midtveis i sesongen en kandidat til å klare play-off, men formen har dalt kraftig og nå er det klart at opprykkeren tar en ny sesong i Championship. Alt i alt har måkene fra badebyen i sør vært en hyggelig overraskelse, spesielt hjemme på Amex Stadium der de har pene 11-7-4 totalt. Formen viser imidlertid 0-3-3 på de seks siste uansett bane, det er en liten kollaps. Forrige runde lå de under 0-2 til pause hjemme mot Watford, men hentet seg opp og klarte 2-2.

Lagkaptein Greer (f) ser ut til å være ute igjen. Painter (f) er også ute, og Vincelot eller Mattock vikarierer på venstre back. Rodriguez (m) er tilbake etter sykdom.

Birmingham har ikke alltid vært til å stole på, spesielt ikke i bortekampene, men innsatsen har vært sterk nok til at de ligger som nummer 4 med 72 poeng. Minst ett poeng på de to siste rundene vil sikre play-off. De har spilt seg litt opp på bortebane etter at de ble ferdige med Europa League og står nå med 7-6-9 borte totalt. Etter seire i Doncaster og Burnley har det blitt 3-3 borte mot West Ham og 1-1 i Ipswich.

Det er flere sentrale fravær hos bortelaget. Caldwell (f), Myhill (k), N'Daw (m) og Fahey (m), Carr (f) og Spector (f) er ute. Mutch (m) derimot, er tilbake.

Birmingham trenger ett poeng for å sikre play-off, og med den skadelisten laget har her, samt variable prestasjoner på bortebane, tror vi de er godt fornøyd med 0-0 i Brighton. De trenger jo ikke mer. Mot et tafatt hjemmelag uten motivasjon er det store sjanser for at Birmingham haler poenget sitt i land, så de kan begynne å hvile nøkkelspillerne til de viktige play-off-kampene. Vi prøver ren U i kamp 9.

10. Blackpool - Burnley
The Championship. Blackpool står med sterke 12-7-3 hjemme på Bloomfield Road. Tabellposisjonen er meget interessant, etter hjemmeseier mot Leeds tirsdag er Blackpool inne på 5. plassen som gir play-off. Ian Holloways gutter kan bare blir tatt igjen av Middlesbrough (4 poeng bak) og eventuelt Cardiff som er a poeng, men forskjellen på 5. og 6. plass betyr lite. Det må være stor motivasjon hos Blackpool for å slå ferdigspilte Burnley i dag, da er play-off sikret med seier. Blackpool har bortekamp mot Millwall i siste runde, en kamp som kan bli tøffere enn dagens. Seiren bør komme her, mener vi. Middlesbroughs kamp har senere kampstart, så det blir ingen nyheter derfra som eventuelt kunne påvirket Blackpools innsats.

Stephen Dobbie (a) kan være tilbake etter å ha stått over med stiv rygg mot Leeds. Lånespilleren fra Swansea har scoret fire ganger på de fire kampene han har spilt. Toppscorer Phillips (a) er tilbake fra skade og det kan bli mange alternativer på topp for manager Holloway, dog ikke Bednar (a). Cathcart (f) er usikker og Southern (m) er suspendert.

Burnley rykker hverken opp eller ned. Spesielle 10-2-10 på bortebane. De har spilt 1-1 mot Coventry og 0-0 i Leicester i sine to siste. Mot Leicester var de gode i 1. omgang og de sa før kampen at motivasjonen lå i å sette klubbrekord i antall borteseire på én sesong. Nå har de ikke denne motivasjonen lenger, men formen er brukbar med 2-2-0 på de fire siste.

Ingen nye skader i Eddie Howes mannskap. Howe uttaler før kampen at Burnley tar kampen på største alvor og vil gi alt for seier.

Dette blir utrolig spennende for hjemmefansen på Bloomfield Road. Vi tror Blackpool gir maksimalt her og sjansene for at de lykkes er gode. Men helt overbevist er vi ikke, og vi tar oss råd til HU i kamp 10.

11. Portsmouth - Derby
The Championship. Portsmouths sjanser for ny kontrakt i The Championship henger i en syltynn tråd. Selv med seier 4-3 i en dramatisk kamp i Doncaster og 2-1 hjemme mot Crystal Palace sist, slik vi tipset om, må de vinne begge sine to siste kamper, samtidig som Bristol City må ta maksimalt ett poeng på sine to gjenstående. Det skal selvsagt mye til, spesielt siden Bristol City er i form og har hjemmekamp mot ferdigspilte Barnsley i dag, men rarere ting har skjedd. Portsmouth kan ikke gjøre annet enn å gå for sin tredje strake seier, gi alle lommepengene sine til Barnsley-gutta og håpe på et lite mirakel i Bristol.

Maguire (a) får ikke spille mot klubben han er lånt ut fra. Etuhu (m) fikk fri av personlige årsaker sist tirsdag, men er trolig tilbake her. Haim (f) er skadet.

Derby har igjen denne bortekampen før de avslutter hjemme mot et ferdigspilt Peterborough ute av form. Derby har tapt for Middlesbrough og Cardiff i sine to siste. De trenger ikke flere poeng, og det vil ikke overraske om de taper her og vinner den lite viktige hjemmekampen i siste runde.

Ward (a), Naylor (f) og Ben Davies (m) må sjekkes nærmere kampstart.

Her må Portsmouth vinne, ingen tvil om det. Skulle de få nyheter i pausen om at Bristol City enten leder eller ligger under med flere mål, kan det påvirke innsatsen. Fra Derby forventer vi ikke stort, men de er ikke slått på forhånd. Dristig HB i kamp 11.

12. Ipswich - Millwall
The Championship. Det er liten spenning knyttet til Ipswich sine to gjenstående kamper. De har spilt 1-1 borte mot Crystal Palace og 1-1 hjemme mot Birmingham i sine to siste, og holdt formen og prestasjonene oppe på et bra nivå. De kunne fort slått Palace, og de var det beste laget mot et Birmingham som hadde mye mer å spille for. I dag spiller de for hjemmefansen og for moro skyld, og det kan se ut som det er mer enn nok motivasjon.

Det er ingen nye skader hos hjemmelaget. Det er ventet at manager Jewell slipper til spillere som har fått lite spilletid.

Millwall har avsluttet sesongen meget godt, og faren for nedrykk er over. 6-1-3 på de ti siste har sørget for det. På tirsdag var det Coventry som trengte poeng desperat, men Millwall tok like godt alle tre på Ricoh Arena og bidro til å sende Coventry kraftig i retning League One. Dette var Millwalls fjerde strake seier, og fjerde bortekamp på rad de tok poeng i. Nå er de i samme situasjon som Ipswich og flere andre lag som har lite å spille for, hvertfall når man ser på tabellen.

Toppscorer Darius Henderson er trolig klar for spill etter fire kampers skadefravær. Mkandawire (m) og Racon (m) er ute.

Begge lag spiller uten noen spesiell motivasjon, men begge viser fin form. Hjemmelaget har bare tapt to av sine ti siste, bortelaget tre av sine ti siste. Vi lander på uavgjort. 1-1 og alle er fornøyd. U i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion, et program som reduserer prisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 21.04.2012 15:55
1. Haugesund - Brann H
2. Queens Park Ran - Tottenham H U B
3. Newcastle - Stoke H U
4. Fulham - Wigan H B
5. Blackburn - Norwich H
6. Aston Villa - Sunderland H U
7. Bolton - Swansea H
8. Reading - Crystal Palace H
9. Brighton - Birmingham U
10. Blackpool - Burnley H U
11. Portsmouth - Derby H B
12. Ipswich - Millwall U

-

432-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 21.04.2012 15:55
1. Haugesund - Brann H
2. Queens Park Ran - Tottenham H U B
3. Newcastle - Stoke H U
4. Fulham - Wigan H U B
5. Blackburn - Norwich H
6. Aston Villa - Sunderland H U
7. Bolton - Swansea H
8. Reading - Crystal Palace H
9. Brighton - Birmingham U
10. Blackpool - Burnley H U
11. Portsmouth - Derby H B
12. Ipswich - Millwall H U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør