Foto: Scott Heppell / Ap

Dødt løp i Sunderland

Sunderlands Fletcher og Swanseas Michu er like sterke for tiden, og vi ser ingen vinner.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag
V4 Umeå: Leder rundt om?
Premier League: Skader og karantener
Oddstips 1: Råtassene seirer igjen
Oddstips 2: Ingen vinner i Sunderland

Langoddsen preges av midtukerunden i England. Det spilles fotball i alle divisjoner fra Premier League og nedover. I tillegg finner vi mye ishockey, samt fotball fra Afrikamesterskapet, Coppa Italia og belgisk og nederlandsk cup.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
7. Burkina Faso - Zambia H 2,65

Burkina Faso er i ferd med å gjøre et glimrende mesterskap. De klarte 1-1 mot gruppefavoritt Nigeria i den første kampen, før de slo Etiopia 4-0. De tre siste målene scoret Alain Traore, Djakaridja Kone og Jonathan Pitroipa mens Burkina Faso spilte 10 mot 11. En maktdemonstrasjon, som viste oss hva dette laget er kapable til. Nå leder de gruppen før siste runde, og skal ha glimrende sjanser til å avansere. De er videre med uavgjort, men etter det de viste mot Etiopia heller vi mot at de fort slår Zambia også. Zambia er regjerende mestere, men de har ennå ikke vunnet en kamp og er på vei ut av mesterskapet. Overvurdert av bookmakerne, og et lag Burkina Faso fint kan slå, spesielt dersom vi får et kampbilde der Zambia må satse alt fremover mot slutten for å vinne. 2,65 på det beste laget må spilles.

35. Södertälje - Djurgårdens B 2,80
HockeyAllsvenskan. To klubber vi husker fra Elitserien møtes på nest øverste nivå. Begge er med i kampen om opprykk, Södertälje ligger aller best an, men etter en lang seiersrekke røk de 2-3 for Oskarshamn forrige runde. Djurgården viser god form og har vunnet tre på rad. Dette blir en spennende match og slik vi vurderer lagene er de helt jevne per i dag. Sesongens tre første møter har endt med hjemmeseier, på den annen side så kom det alltid en borteseier eller to alle de sesongene disse spilte i Elitserien. Helt åpent dette, men Norsk Tipping har satt 1,75 på H og 2,80 på B. Da fyrer vi at et langskudd mot det vi mener er en godt betalt borteseier. Oddsen er satt ned til 2,55.

Dagens avslag
36. FC Den Bosch - AZ Alkmaar B 1,32

Nederlandsk cup. Vi traff på AZ borte mot Venlo sist fredag, laget har slitt denne sesongen men nå ser det ut til å ha løsnet. I serien. Hva de legger i denne kvartfinalen er vi usikre på, og de møter et lag som har slått ut Twente på veien og som ser ut til å mene alvor. AZ slo dagens motstander 3-2 på dagens bane i samme turnering i 2010, men denne sesongen har de vært opp og ned, og de har heller ikke møtt stor motstand i cupen før nå. 1,32 på bortefavoritten blir for lavt for oss.

Dagens spill
Denne gangen tror vi det er best sjanser for å høste gevinster i Premier League, og vi spiller to singler derfra i dag. Her er den første.

Se kampen live på TV 2 Sumo

53. Sunderland - Swansea City
Premier League. Sunderland har sett bra ut og scoret tre mål i begge sine to siste i ligaen. 3-2 borte mot Wigan og 3-0 hjemme mot West Ham har tatt dem opp rundt midten av tabellen. Toppscorer Steven Fletcher scoret to borte mot Wigan. Samtidig skuffet Sunderland ved å spille 2-2 og tape returen 0-2 mot Bolton i FA-Cupen nylig, men det er tross alt ligaen som er viktigst. 4-3-4 totalt hjemme på Stadium of Light.

Brown er ute for hjemmelaget, mens Cattermole (m), Cuellar (f) og Rose (f) regnes som høyst usikre. Manager Martin O'Neill regner ikke med at noen av dem rekker kampen. Nyinnlånte Mangane (f) kan muligens få en rolle, men spiller neppe hele kampen da matchformen ikke er helt på topp.

Swansea er i finalen i Ligacupen etter 2-0 og 0-0 mot Chelsea. I FA-Cupen røk de med 0-1 borte for Arsenal. Swansea er vriene å slå, de står med 2-4-0 på sine seks siste i ligaen og har 4-3-4 på bortebane.

Taylor (m), Situ og Agustien (m) er ute for waliserne. Det er ventet at manager Michael Laudrup bruker Vorm i mål og at cup-målvakten Tremmel er backup igjen. Ki Sung-yueng (m) er visstnok noe usikker.

Det ble 2-2 i det omvendte oppgjøret i september i fjor og 0-0 i tilsvarende oppgjør forrige sesong. Med Steven Fletcher i form skal Sunderland kunne matche Swansea og toppscorer Michu, og dette skal kunne bli helt jevnt. Når Swansea er så gode til å spille uavgjort for tiden frister det å gå for uavgjort igjen, i en kamp der det er vanskelig å se en vinner. Vi setter 100 kroner på U til 2,95. Spillefrist klokken 20.40.

53. Sunderland - Swansea City 2,25 2,95 2,75

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus