Gardens Fairytale og Tom Horpestad er på farten i V5-4 i lunsjen på Bjerke i dag.
Gardens Fairytale og Tom Horpestad er på farten i V5-4 i lunsjen på Bjerke i dag. Foto: Hesteguiden.com

Det blir ikke billigere

Tom Horpestad har funnet en passende oppgave for høykapble Gardens Fairytale i årsdebuten i lunsjen på Bjerke i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Torsdag er det full fyr i lukene hos Norsk Rikstoto, og først kan spillerne sette sine innsatser til lunsjløpene på hhv Mantorp i Sverige og på Bjerke her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Til kvelden kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto se frem til V64-spill til Östersund på den andre siden av grensen samt V65-spill til Bergen her på berget, og vi på Sportspill har tips og spilleforslag til alle arenaer.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Plikter å vinne?

I et sprintløp for varmblodshester i V5-4 har 2 Gardens Fairytale en svært billig oppgave foran seg, og vi synes 5-åringen plikter å vinne. I fjor ble han matchet mot de beste 4-åringene i landet, men det ble mye stang ut. Han viste dog fin kapasitet, og han gikk 14.6 full vei som fjerde nest sist.

Trener og kusk Tom Horpestad hadde ambisjoner med Love You-sønnen i fjorårets JGP, men der endte det med galopp i kvalifiseringen. Horpestad mente han kunne gå en lav 12-tid den dagen, og da er det vel nesten flaut, hvis ikke han knebler Logical Fantasy&Co i dette lunsjløpet i årsdebuten.

Vi står på tre
I et nytt varmblodsløp i V5-finalen velger vi å stå på tre hester, og med løp i kroppen etter lang pause skal ikke 8 Jag De Man være noe dårligere til dagens dyst, enn ved triumfen på 17.8 full vei i den siste starten. Sporet er ikke det beste, men det er til slutt den sterke 6-åringen gjør løpene sine.

En spennende start i regi Åsbjørn Tengsareid gjør 5 Yankee Va Bene, og han kan fort vise seg å være forbedret. Kapasiteten er fin på 4-åringen, og han kjemper trolig om seieren feilfritt. Det gjør også 10 Stolen In America (galopperte sist, men vant på 17.1 full vei nest sist), og vi krysser.


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør