Dette fotballspillet blir du garantert hekta på

Lei av å bare være manager? Nå kan du gjøre karriere som internasjonal stjernespiller.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å spille Footballidentity

Hvis du har spilt fotballmanagerspill online eller på PC tidligere, har du erfart at det bare er mulig å ikle deg rollen som manager.

Det kan være svært underholdende å bygge sitt eget superlag, men du har kanskje tenkt at det hadde vært enda morsommere å gjøre karriere som spiller?

Er du en stjernespiller?
Hjernene bak det nye MMO-fotballspillet Footballidentity har tenkt helt nytt og skapt et spill der du både kan være spiller og manager.

Du samarbeider med andre spillere på laget ditt og spiller kamper live der hver eneste spiller (og manager) styres av mennesker.

Både under trening, i taktikkrommet og i kampsituasjon vil du dra fordel av å ha spilt ekte fotball, men det er lett å bli hekta på Footballidentity selv om du bare er middels interessert i fotball.

Gratis å spille
Sportspill/Nettavisen har inngått et samarbeid med Footballidentity, og spillet er gratis.

Du kan lese en grundig og nøytral anmeldelse av spillet her.

Denne YouTube-videoen gir deg et innblikk i hvordan fotballkampene i Footballidentity foregår:

Footballidentity har vært testet i en betafase i et par år, men nå satses det stort i mange land, og Sportspill og Nettavisen er med på laget.

Klikk her for å spille Footballidentity

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør