Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Disse luksusferiene får du råd til hvis du vinner i Eurojackpot

Fantaserer du om å reise på ferie uten å tenke på budsjettet? Disse luksuriøse hotellene kan du bo på med premien i fredagens Eurojackpot.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

I kveld skal det trekkes en vinner av ukens Eurojackpot-vinner, og du har muligheten til å vinne hele 163 millioner kroner. Summen er så stor at du kan bare drømme om hva du kan gjøre med dem, og nå kan de drømmene gå i oppfyllelse.  

Trykk her for å spille Eurojackpot før klokken 19.00!

For å sette det litt i perspektiv: med en gjennomsnittlig lønn i Norge må du jobbe nesten 300 år for å tjene så mye penger.

Med så mye penger har du altså råd til å ta deg en liten ferie. Her er de vilt luksuriøse feriene du kan ta deg råd til med den svimlende pengesummen. 

The Beverly Wilshire, A Four Seasons Hotel

Hva sier du til et par uker på det dyreste hotellet i Los Angeles? Det legendariske hotellet ligger i kjernen av Beverly Hills, nabo med kjente designerbutikker og restauranter av høy klasse. Hvis du ikke klarer å forestille deg hvordan dette ville vært kan du ta en kikk på klassikeren "Pretty Woman", den er nemlig spilt inn på dette hotellet

De aller dyreste rommene må du selv ringe inn til hotellet for å booke, men vi fant en suite på hotels.com til 19 000 kroner natten. To uker på dette hotellet er altså like mye som en ny bil. Men som vinner i denne ukens Eurojackpot har du råd til en bil også, eller fem. 

Book flybilettene til luksusreisen din her!

Alila Villas Uluwatu

Du kan reise til Bali og leie en villa i to uker til 500 000 kroner og det vil fortsatt bare koste 0,3 % av beløpet du har vunnet i Eurojackpot. Denne villaen rommer seks personer med tilgang til privat basseng. Vi kan kjenne igjen hotellet fra en episode av "Keeping up with the Kardashians" der Kim Kardashian West og hennes tre søstre reiste til Bali for å feriere. Kanskje ta reisetips av dem også? De var på guidet sykkeltur gjennom Balis små landsbyer, lærte om Indonesisk kultur og møtte diverse spåmenn og healere for å se inn i fremtiden sin.  

Sjekk ut hotellet her!

Husk å spille Eurojackpot før klokken 19.00 i kveld for å vinne 163 millioner!

The View Lugano

Lugano ligger syd i Sveits ved grensen til Italia. Byen er kjent for varme somre, og besøkende med mye penger. Hotellet, The View Lugano, ligger rett ved Luganosjøen. En suite på hotellet vil koste deg omtrent 300 000 kroner for to uker. Byen er omringet av fjell å gå i og natur å se på. Heldigvis kan du nyte alt fra utsikten på hotellrommet, sjekk det ut her!

Flybilettene til din drømmedestinasjon kan du finne her!

The Plaza Athénée***** i Paris

Dette hotellet ligger i hjertet av Paris, i selveste Champs-Elyses. Blant hotellets fem restauranter har en av dem tre Michelin-stjerner, og et spa åpnet av selveste Christian Dior. På hotellet går det ikke an å booke overnatting for mer enn fem netter, til en makspris på 500 000 kroner. For denne skyhøye summen får du den beste suiten på hotellet, "The presidential". 

Se mer av hotellet her!


Trykk her for å spille Eurojackpot før klokken 19.00 i kveld!

Hacienda Na Xamena, Ibiza

Ibiza er en middelhavsøy kjent for luksus og natteliv. Dette hotellet viser at naturomgivelsene heller ikke er til å kimse av. Hotellet ligger i en fjellskråning med utsikt over hav og trær. Fasilitetene på hotellet er mange, blant annet en tennisbane, to utendørsbasseng, et innendørsbasseng og treningssenter. 14 netter på hotellets suite vil koste deg 350 000 kroner. Se mer av luksusen her! 

Hvis du kjenner deg litt eventyrlysten kan du bo på alle disse hotellene, og du vil sitte igjen med 161 000 000 kroner. Bare husk å spille Eurojackpot i kveld. 

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5