Foto: Hesteguiden.com

En delikatesse fra Svanstedt

Tetglade All American Candy har en drømmeoppgave i V65-1 på Mantorp mandag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag
Dobbel V5 Leangen: Fantastisk meny i Trondheim

Oddstips: Mali går videre

Etter tre dager til ende med jackpot, er det bokstavelig talt tilbake til hverdagen mandag. Rikstoto byr på V4 fra Gävle, dobbel V5 fra Leangen og V65 fra Mantorp og det er flotte menyer på alle tre banene.

På Mantorp finner vi i en soleklar banker i V65-1 og det er sjelden noe minus at det er Åke Svanstedt som kusker og trener. Flere bankere finner vi ikke, men vi har svært god tro på at to hester rekker langt i V65-2.

I V65-spillet og for den saks skyld V75-spillet, er det ikke så farlig om bankerne er store favoritter. Det er nesten daglig dokumentasjon på at det blir flotte utbetalinger selv om storfavorittene innfrir. I V65-1 blir nok 5 All American Candy dagens største favoritt, men faller denne er løpet vidåpent.

Innleveringsfrister Mantorp
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.30

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vinner "alltid" fra tet
5 All American Candy er en ordentlig frontrunner. Står med tre seire på de fem siste startene, samtlige er kommet fra tet og vallakens seks siste seiersløp har alle kommet fra tet. I et middels felt i V65-1, er det tilnærmet tetgaranti for All American Candy. Åke Svanstedt har voldsom respekt i løpsbanen og vel i tet, blir det ikke tempo i dette løpet. Da ser det helgrønt ut og All American Candy blir vår soleklare banker i omgangen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

To hester gjør opp
I V65-2 ligger det meste til rette for tet for Jennifer Tillmann og 3 Leonas Yaffa. Hoppa vant sist hun gjestet Mantorp (riktignok billig lag) og sist var hun meget tapper etter en steintøff åpning i et V86-løp på Solvalla. Måtte da gi seg helt på slutten mot en smygkjørt konkurrent og holder absolutt toppform. Men fra 20 meter tillegg ( i et lite felt)) skal hoppa holde unna for meget kapable 10 Popcorn Lavec og Åke Svanstedt. Popcorn Lavec rasket med seg drøye halvmillionen både som treåring og fireåring og fikk femårssesongen ødelagt av skader (startet kun to ganger i fjor). 12. mai 2011i finalen av Drottning Silvias pokal med nesten 900 000 kroner til vinneren, var Popcorn Lavec slått med halvannen lengde av tamla Celeber og tok en sterk tredjeplass. Åke Svanstedt sitter garantert på beste hesten i V65-2, men med usikker form og 20 meter tillegg velger vi også å betale for favoritten og den sannsynlige tethesten Leonas Yaffa.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hva har Walmann gjort?
Toppstammede og hyperkapable 1 Justandover L. dukker opp i regi Roger Walmann i V65-5/DD-1. Andover Hall-sønne stod tiligere i Bo Westergaards trening og kvalet blant annet inn til finale i Norsk Travkriterium i fjor. Fra en fin utgangsposisjon synes vi Justandover L. burde vært favoritt i dette løpet, da det ikke holder spesielt høyt nivå. Vi bruker hesten som vår DD-banker i dag og selv om det en viss galopprisiko fra start (voltestart), satser vi på at rutinerte Johan Untersteiner fiksen den biffen. Blir et andrevalg i spillet og er således kanoninteressant i spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør