Foto: Hesteguiden.com

En straight banker på Øvrevoll

Vi traff med bankeren sist torsdag på Øvrevoll og tror på ny suksess denne torsdagen. Sjekk våre galopptips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny torsdag:
Trav Bergen: Vi bankerspiller et tiendevalg

Oddstips: Valencia sikrer et godt utgangspunkt

Tippetips midtuke: 3,8 millioner i bonuspotten

Tipsene til Øvrevoll er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Leirvåg.

Max Manus innfridde på åpningsdagen som dagens banker . For øvrig var det tydelig å se at hester som hadde startet tidligere i år, hadde en klar fordel.

Denne løpsdagen går vi for 10 HOME STRAIGHT i V5-3. Han vant overbevisende årets første start og det løpet har helt sikkert gjort han godt. I tillegg er selskapet enklere og med Madeleine Haugland på ryggen med tre kilo vektlettelse burde dette gå veien. Dagens outsider er 11 Send an Invitation i V5-4. Han vant de tre første startene i fjor og kan vinne i dag.

V5-1 - Bold Light løp. 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
Et åpent løp hvor 10 Court Circle får vinnertipset. Han gikk flere gode løp i fjor og har i følge trener Rune Haugen utviklet seg positivt gjennom vinteren. 5 So Trendy var brukbar på åpningsdagen. Møter bedre hester men har fordel av liten vekt. 6 Flying Falk har helt sikkert hatt godt av løpet 12. april og vil være forbedret. 8 Big Master er jevnheten selv og kan være med der framme, men i følge trener Rune Haugen er 10 Court Circle bedre.
Rangering V5-1: A: 10 B: 5 – 6 - 8 C: 9 – 3 - 7 – 1 - 4

V5-2 - Beat That løp. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
7 Liberty Cash gikk et godt løp siste og skal være med i teten. Men hun har aldri vunnet løp. 11 Otama Toyboy har vunnet et løp på tre starter på Øvrevoll. Har mye vekt men det kan holde. 1 Delily var greit med i sesongdebuten og vil forbedre seg.
Rangering V5-2: A: 7 B: 11-1-9 C: 6-4-2-10-8-3-5

V5-3 - Big Chief-løp. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
10 Home Straight var meget god på åpningsdagen. Avsluttet godt og vant ganske enkelt. Møter litt enklere selskap i dette løpet og med 3 kg vektlettelse skal han vinne igjen. 2 Berta Isabel er lynrask og er helt sikkert på trippelen. 9 High Desire var god over litt for lang distanse i sesongåpningen. Kjemper om en plass på trippelen.
Rangering V5-3: A: 10 B: 2-9-3-7 C: 8-5-6-1-4

V5-4 - Be My Vision løp. 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
11 Send an Invitation radet opp tre strake i fjorårets tre første starter. Må ha en godmulighet til å vinne dette. 10 River Landing overbeviste ikke på åpningsdagen men vil mest sannsynlig være forbedret. 6 Emperor har vært god på hinder i de siste startene. Kan en del på flatt og skal ikke glemmes her.
Rangering V5-4: A: 11 B: 10-6-1 C: 3-9-2-4 D: 5-7-8

V5-5 - Ballroom Blitz løp. 1600 meter. Dirt-track. Handicap.
Et åpent løp hvor 11 Windiana får vinnertipset. 9 Cool Match skuffet noe på åpningsdagen men løpet kan ha gjort han godt. 2 Hurry Harry vant i februar på Täby og gjør sin første start på Øvrevoll. Det behøver ikke å være noen ulempe. 10 Fighting Spririt gikk et par brukbare løp i fjor selv om han ikke vant. 6 Bittersweet var mye slått over 1100 meter på åpningsdagen. Dagens distanse passer bedre. Det samme gjelder 5 Imperial Skylight.
Rangering V5-5: A: 11 B: 9-2-6-10-5 C: 8-7-1-3-4

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør