(Hesteguiden.com)

En vinner i ny regi?

Vår V4-banker på Bergsåker i Sverige er herdet i tøffe lag, og bør vinne i dag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Onsdagen er det nok å ta tak i for de norske spillerne, og det hele starter opp med lunsjtrav til Bergsåker i Sverige. Det fortsetter så på ettermiddagen med spill til en V5-omgang på Århus i Danmark, mens det hele avsluttes med en veldig spennende jackpot-omgang til landets hovedbane Bjerke med litt over 1.5 millioner kroner ekstra i sekserpotten. I tillegg til dette kan vi også spille til DD til løpene på Solvalla på kvelden, og da bør det være nok av utfordringer å ta tak i for de norske spillerne denne onsdagen.

Vi har tips til Bergsåker og Bjerke, og vi på Sportspill fortsetter å heve flotte gevinster på våre utlagte tips og spill. På Leangen på mandag kunne de som spilte det minste forslaget på 192 kroner i B-spillet hente ut flotte 1223 kroner, og på ny ble det suksess i DD-spillet både i Trondheim og på Færjestad i Sverige. I den spilleformen satt begge de to største forslagene til en utbetaling på hhv 800 og 2000 kroner, og vi fulgte opp med nye 11 000 kroner innspilt i går tirsdag!

Der ble det full klaff i lunsjen på Biri, og de som spilte det minste V5-forslaget på 150 kroner kunne innkassere meget pene 2048 kroner der. Det fortsatte så på kvelden med klaff i DD-spillet både på Jägersro i Sverige og på Forus her hjemme, og de som spilte det minste DD-forslaget på 200 kroner i Sverige kunne gå i lukene å hente ut flotte 1500 kroner! Vi satser på at den flotte trenden holder seg i dag, og i lunsjen på Bergsåker tror vi svært dyktige Ulf Ohlsson sitter bak en vinner!

Vi snakker da om 14 Noblige Degato i V4-4 som egentlig er en meget bra hoppe i sitt grunnlag, men hun fikk mange tøffe løp den siste tiden nede hos Lähdekorpi. Nå har hun kommet til Stefan Johansson som er meget positiv til Alf Palema datteren som har gått et jobb på 23/2000m, og der fungerte hun helt utmerket.

I sitt siste løp gikk hun i et tøft V75-løp på Åby, der kapasitetshesten Grumetti var favoritt. I de andre løpene hun har gått har hun møtt hester som Pea Life og Password, og nå skal hun ut i en poengjakt på Bergsåker. Dagens konkurrenter skremmer således ikke, og når Ulf Ohlsson setter seg opp i sulkyen (han vinner en drøss med løp oppe i Nord-Sverige), kan vi ikke annet enn å bankerspille Noblige Degato.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
Vi synes 10 Exciter i V4-1 startet karrieren bra, men han ble vel pigg med helstengt hodelag i følge Thomas Lønn i tre løp forut for den siste starten. Nå har treneren utstyrt hesten med draskyklaffer som har slått positivt ut på From Above–sønnen, og han vant på en meget fin måte i sitt siste løp på 19.1 full vei.

Når han går feilfritt kjemper han i toppen i dette grunnlaget, og baksporet i dag trenger ikke bli helt feil (han har rygg på den startraske favoritten 4 Victor Caprese). Klarer kusk Peter M Andersson å finne seg en bra posisjon samt at det klaffer litt med tempo på løpet, skal dette være snakk om en fin vinnersjanse (han er snakk om en foreløpig 18-prosenter i spillet!).

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør