Foto: hesteguiden.com

Er Åby lykkebanen?

Tirsdag ble det flott treff under V4-løpene på Åby og under kveldens V65-løp på samme bane tror vi på en formsterk finne.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny torsdag
Overgangsmarkedet: Gresk landslagsspiller til Roma
Dobbel V5 Bergen: Åsbjørn best i Bergen
Oddstips: Storhamar på hugget
Lunsjtrav Drammen: Høitomt på hugget!

På kvelden denne torsdagen er det V65-spill til Åby hos søta bror og spill til en dobbel V5-omgang på Bergen travpark i Norge som gjelder, og våre lesere får nær sagt som vanlig servert tips til alle baner i dag.

Veijo Heiskanen var medeier i Conny Nobell sammen med Bjørn Goop en periode, men så var det stille rundt den blide finnen. Nå har han startet opp sammen med Varenne–treneren Jori Turja, og den stallen har allerede satt sitt preg på 2013.

Vel, nok om det, og på Åby i kveld bankerspiller vi 2 Orazio Ur i V65-5 som har startet to løp i Sverige etter ankomsten fra Italia, og i det første løpet var han syk. Da glemmer vi det løpet, og i den siste starten gikk han 12,5 siste 700. Han var ikke langt bak umulige Hairspray til Flemming Jensen den gangen, og nå har den Italienskfødte 5-åringen trukket fremspor.

Det er en stor fordel da han er meget startrask, og normalt skal Orazio Ur spinne til tet. Fra den posisjonen får trolig kusk Veijo Heiskanen styre og stelle som han vil der fremme i front, og dersom denne krabaten er slik han var i sitt siste løp, ja så skal dette være snakk om en meget god vinnersjanse.

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens lås!
4 Mr Wade og 9 Jocke i V65-3 er en frisk, men spennende lås. Vi snakker da om hhv favoritten og et spenstig fjerdevalg i spillet (11-prosenter!). 4 Mr Wade har ingen imponerende programrad, men vi skal huske på at denne krabaten her har vunnet 10 av 24 løp i karrieren. Nå har 8-åringen fått tre løp i kroppen etter litt pause, og i den siste starten hadde han faktisk vinnerkrefter igjen. Det løpet ble vunnet av gode Mr Q.L., og vi synes ikke motstanden er noe spesielt tøffere denne gangen.

Han er hyggelig fra start, og det er ikke utenkelig at Bo Falsig kjører litt mer offensivt fra start denne gangen. 9 Jocke er storfavoritt, og han gjorde en meget sterk siste 800 til seier i den siste starten. Normalt skal Jag de Bellouet–sønnen ha gått fremover på form med løp i kroppen, og dagens konkurrentene skremmer ikke. Tåler å gjøre mye av grovarbeidet selv denne sterke 6-åringen til Åke Svanstedt, men vi synes 4 Mr Wade er snakk om et spennende motbud.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
11 Noa Star i V65-2 er en tikkende formbombe, og klaffer det litt på veien i fra et litt sjanseartet spor, er dette snakk om en topp vinnersjanse. I den nest siste starten fikk hun en tøff innledning på løpet før hun fikk avløsning runden igjen, men åpningen kom akkurat for seint på oppløpet.

I den siste starten på Færjestad ble det tidlig galopp, men for en opphenting Gigant Neo–datteren leverte den gangen. Klokkene siste 1200 viste 14,5, og det med full fart over mål til sølv bak gode Buffy Blou.

Helt greit med bakspor (øker sjansene for feilfri avgang da), og får hun de rette ryggene på sisterunden tror vi på seier. Hesten har full form, og vi synes hun er alt for lite spilt med sine 16 % i kveld!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør