Er han på plass?

Vi fant vår banker for kvelden allerede i den første avdelingen på Øvrevoll i kveld, og vi regner med at han er On The Tracks!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Etter at lunsjtravet til Bjerke og Solänget i Sverige er ferdig denne torsdagen er det Klosterskogen og Øvrevoll som er banene vi kan spille til på kvelden, og vi klemmer til med bankeren direkte på Øvrevoll! Tipsene til Øvrevoll er utarbeidet av Hans Petter Eriksen.

Les også:Vi spiller Zwack!

Vi går ut i fra at 3 On The Tracks i V5-1 dukker opp på Øvrevoll i kveld, og dette er snakk om en meget fin hest. Hesten var tidligere i trening hos Francisco Castro i Malmø, men nå er han solgt til Tor Brænden og er i trening hos Knut O. Arnesen (treneren har vært fornøyd med hesten). Hesten har en spennende avstamning, og han har kun startet fem ganger så langt i karrieren.

Sitt beste løp gikk han på dirt track på den svenske derbydagen 12. august da han ble tredjehest i derbytrøsteløpet over 2400 meter, og i hans siste start var i Scandic Norsk Derby hvor han lå helt framme til ut på oppløpet (men han fikk det litt tungt til slutt). 2400 meter var for langt på Øvrevolls gressbane, men dagens distanse burde passe langt bedre. Hesten har høyest formtall i løpet, og dette bør han vinne.

Vår rangering V5-1: A: 3 B: 11 – 2 C: 5 – 1 – 6 D: 9 – 8 – 10 – 4 - 7

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. 19.05
DD kl. 20.15

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2
4 Hurry Harry har vunnet sine to siste starter og kan vinne igjen. 2 Most Wanted er i form og var god i siste start da han ble annenhest etter nettopp Hurry Harry. 3 Chorusso går jevnt og godt og skal ikke utelukkes. 10 River Landing er tilbake på dirt track og det kan nok være en fordel. Har vunnet to ganger i år. 8 Swedish time har forbedret seg sakte men sikkert og har vunnet på dirt track men det var på Jägersro.

Vår rangering V5-2: A: 4 – 2 - 3 - 10 B: 8 – 11 – 12 – 6 – 1 – 5 - 6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-3
4 Vestano og 5 Rapponghi var begge gode i sin siste start over samme distanse og banetype og blir favoritter i dette løpet. 8 Cool Match går sjeldent dårlig på dirt track og må med. 3 Otama Obama har vunnet over distansen og er i form. 6 Norhtern Pal har vært annen to ganger etter Equito Hill og formen er på gang.

Vår rangering V5-3: A: 4 - 5 B: 8 – 6 – 3 - 12 C: 7 – 10 – 9 – 2 – 1 - 9

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4
3 Pannacotta holdt helt til mål i siste start og da ble det seier. Er i form og får med utfallet å gjøre også denne gangen. 8 Phili Boy ble annenhest som stor favoritt i siste start. Avsluttet fort og har en mulighet her. 2 Tedious har ikke imponert siden hun vant to løp i England som toåring. Har gjort et par brukbare prestasjoner i Gøteborg og motstanden her er ikke all verden. 4 Delily har ikke startet på lenge og formen er usikker men står godt til i løpet.

Vår rangering V5-4: A: 3 – 8 – 2 - 4 B: 9 – 11 – 10 – 1 –7 – 6 - 5

V5-5
12 Palindromic har vist god og stabil form i de siste startene og får vinnertipset. 1 Azzah har radet opp fire strake, alle på gress men har tidligere vist at hun også takler dirt track. Har mye vekt på ryggen og det kan fort bli i tøffeste laget. 6 Swalow Forest og 9 Otama Toyboy er formhester og det samme gjelder 10 Sir Costalot.

Vår rangering V5-5: A: 12 - 11 – 9 – 2 - 1 B: 6 – 3 – 7 – 10 – 8 – 5 - 4

Tips øvrige løp
Løp 1 – 5 Viviannasdream var bare 1,5 lengde bak Diamant i siste start. Det skal kunne holde til seier. 8 Quite A Mission debuterte brukbart 13. september og var slått av gode toåringer, en trippelkandidat. 6 Cekath har gått gode løp men manglet den siste gnisten men prestajoenen kan holde til en tredjeplass her.

Løp 2 – 8 Match Point er god og hun viste god form i sin siste start. 5 Edge of Eternity skuffet sist men det var på dirt track. Hun er bedre på gress. Banen kan ha blitt litt for tung for 4 Filligree så vi velger 3 Majestic Max som vant sin siste start.

Løp 8 – 10 Quinoa har begynt å vise gode takter og kan ta årets andre seier. 12 Sunceleb var kun hals bak Quinoa 13. september og har god rytter på ryggen. 3 Ifannik Sacc er på gang og kan ta en trippelplass.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør