Foto: Hesteguiden.com

Et derby uten like

Jägersro travbane byr på toppløp denne tirsdagskvelden da det er snakk om Derbykvalifiseringer og vi trår til med banker allerede i V64-1.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Suksessen til Sportspill bare fortsetter, og det ble en ny kanondag på tipsene i går. Tipsene til Kurt Leirvåg på Leangen satt klokkerent i går, og Kurts store skrik 6 Melling Svarten i V65-6 ledet fra start til mål og innfridde som et herlig tredjevalg.

De som fulgte vårt minste V65-forslag (innl.pris kr 192) her på Nettavisen kunne hente ut meget pene 2 388 kroner. I tillegg ble det superklaff på DD-spillet. Vårt minste DD-forslag (200 kr fire kombinasjoner a kr 50) kunne hente ut 2 277 kroner.

På Eksperten gikk hele 34 andelslag inn på Leangen til en utbetaling på mellom 2600 og 3500 kroner, og totalt sett hele dagen i går, spilte Sportspill inn 130 000 kroner på andelslagene på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Jägersro travbane i Malmø er som alltid arrangør av de svenske Derbykvalifiseringene. Det er en meget sterk årgang blant de svenske fireåringene i år, og samtlige seks kvalifiseringsløp i den åpne klassen er satt innenfor V64-veddemålet i kveld.

Kun de to beste fra hvert kvalifiseringsløp går videre til finale og dermed blir det garantert full fres i samtlige løp, da det er mange mulige finalekandidater i hvert av løpene. Vår hovedbanker dukker opp allerede i V64-1.

Innleveringsfrister Jâgersro
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kan ikke tape?
7 Quid Pro Quo er en traver vi liker svært godt. Han er helt klart en av de aller beste 4-åringene i Sverige. Nest sist vant han sprintermesteren på enkleste vis. Han satt tidlig i tet, og hadde siden full kontroll på løpet. Sist på Bergsåker galopperte Yankee Glide-sønnen inn i den første svingen, men ga allikevel meget gode Standout kamp til døra.

Det er i kveld snakk om derbykvalifisering, og det vil overraske stort om noen vil svare ut Quid Pro Quo når den kommer tidlig. Det er en rygg alle i dette feltet vil ha. Vi tror Erik Adielsson sitter tidlig i tet med 4-åringen, og da blir dette rene parademarsjen. Han må ha en dårlig dag for å tape dette løpet. Banker i V64-1!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Rapide Marke tross spor 12?
12 Rapide Marke er en herlig traver, som dessverre trakk det verst tenkelige sporet i sitt kvalifiseringsløp i V64-4, men dette er en hest som kan vinne tross sporet. Undertegnede var selv på Solvalla under elitloppshelgen i år, og løpet til Rapide Marke er et løp som sitter friskt i minnet.

Sisterunden til Rapide Marke i det løpet var rett og slett imponerende. Han sto også da i bakspor, men Johnny Takter kom seg ned i tredje utvendig underveis. Når han satt full fart på hesten ut i oppløpet, koblet han grepet på Queasy. Dette er en sterk hest som har styrken som sitt fremste våpen. Selv om Daguet Rapide-sønnen møter kvalifisert motstand i kveld og samtidig står i spor 12 skal han regnes med en god vinnersjanse.

Sist på Eskilstuna avsluttet han strålende via drøye spor til slutt. Vi hadde 08,8 siste 500 meterne på klokka, og da hentet han flere lengder på kanoner som Chelsea Boko, Digital Ink og Indigious. Gjentar han den prestasjonen i kveld vinner han dette løpet selv fra spor 12. Blir ikke favoritt i V64-4 (5 Porthos Amok blir forholdsvis klar favoritt) og er dermed ekstra spennende på kryssene.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør