Foto: Hesteguiden.com

Et herlig bankerdrag

Klokken ti fredag formiddag var han markert på 22 prosent av kupongene. Sjekk vår dristige Jarlsberg-banker.

Kommersielt

Klikk her for våre V5-forslag

10 Ranlem Tor (V5-1) har travet knallgode løp i det siste. Sist avsluttet han glimrende etter stor galopp i starten i et løp som ble vunnet av Wessel Odin. Ranlem Tor drar klar fordel av bakspor siden han høyst sannsynlig går feilfritt fra den posisjonen. Vi tror bestemt at han blåser rundt konkurrentene og tar karrierens første seier.

Her finner du våre Biri-tips: Rabb Odin for alle penga

9 Xavier blir vårt førstevalg i V5-2. Han sprintet 14,6 i seiersløpet på Sørlandet sist. Telemarkingen er en typisk allrounder som takler alle distanser. Vi har god tro på at han tar årets fjerde seier. 8 Gentle Jet feilet direkte fra trangt startspor sist. Er normalt travsikker og har vist form. Står i et vanskelig spor, men siden det er snakk om et lite felt tror vi han unngår posisjonsproblemer. 2 Spirit Scot er kraftig på gang. Står fint til og liker distansen. Han vinner snart løp. 2 Evita E.J. er god nok når hun fungerer som best. Står spennende til og bør markeres. 4 Dynamic Prospect innledet karrieren strålende. Ettersom grunnlaget har vokst kommer ikke seirene like tett, men han har kvaliteter som skal til får å vinne. Hester som 6 I'll Be Gone og 7 Pilgrim Fabienne er heller ikke uten sjanser.

Spill om de store pottene med lav innsats: Meld deg på andelslag på nett!

Veldig åpent i V5-3. 3 Tjuragutten er startrask og tar trolig teten. Unngår han press har vi tro på at han leder helt hjem. Vi frykter dog at han kommer til å få noen trykker han ikke setter pris på underveis. 10 Tusse Perla er en god sprinter. Hun står fint inne i løpet selv om baksporet hemmer. Kommer hun greit gjennom kan det bli seier nummer to for sesongen. 9 Vieri er mye bedre enn raden. Skal voktes og blir vår store outsider i løpet. 1 Lome Sjefen blir overflydd. Sprint er heller ikke hans beste distanse, men innsatsen sist var veldig sterk. 2 Klonk liker distansen og kan overraske. Skrellobjektet er lite påaktede 5 Santi som holder toppform.

Lever eksperttipsene fra Sportspill her

To hester skiller seg litt ut i V5-4. Begge er startraske og det ville forundre oss mye om ikke det blir kjøring når kuskene heter Tom Erik Solberg og Vidar Hop! Solbergs 4 Mazetti er på vei mot storformen. Liker seg på Jarlsberg og må ha en fin sjanse. 5 Lingo vil også ha et ord med i laget. Hops formhest gikk et strålende løp sist etter en åpning på 1.09. Faren er at disse to kjører mot hverandre og merker melkesyren på oppløpet. 2 Felicia's Fighter kan få et drømmeløp bak favorittene. Formen er fin og han kan vinne løp når som helst. 10 Lundabye er bedre enn raden og trener veldig bra. Bakspor behøver ikke være så galt med tanke på at det mest sannsynlig blir tøft tempo i front.

Øk vinnersjansene dine med systemspill

8 Kendrick's Victory er den beste hesten i V5-finalen. Det hersker det ingen tvil om. Åttendespor bak bilen er dog sjanseartet. Med klaff skal han vinne igjen. 7 Hitchcock kan lage løpet til en thriller. Han var enorm i den nest siste starten hvor han vant på 12,5. Han galopperte seg bort sist, men treningsrapportene er positive etter at hesten er behandlet siden den gang. Han holder dog ikke samme klasse som favoritten, men siden han er så startrask kan han nå teten direkte. 6 Star Crown har sittet fast med masse krefter tre ganger på rad. Formen er helt på topp. 1 Nice New er startrask og er en luring fra innersporet.
Ønsker du våre V5-tips tast her

INNLEVERINGSFRIST:

V5 Kl 18.35 (løp 2-6)

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus