Foto: Mike Egerton / Pa Photos

Falcao og Atletico i knallform

Både Atletico Madrid og Falcao er i knallform og søndag kommer det en ny seier. Sjekk vårt oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Senegalesisk fest i Newcastle og Istanbul
Tippetips: United gjør jobben mot Chelsea
V5 Sørlandet: (kommer)

Søndagens langoddsprogram består av 93 spilleobjekter. Søndagens store godbit er naturligvis prestisjeoppgjøret mellom Chelsea og Manchester United på Stamford Bridge. Det er ti dueller fra diverse verdenscup på ski. Og det spilles selvsagt kamper i Spania, Italia, Nederland og Tyskland. Norsk Tipping har også funnet plass til finalen i Super Bowl.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Sevilla - Villarreal
Møte mellom to av sesongens store skuffelser i La Liga. Sevilla ligger som nummer elleve på tabellen med sine 26 poeng og har fem poeng opp til Levante på fjerdeplass, men samtidig ikke mer enn seks poeng ned til Villarreal under streken. Formen er elendig med 0-2-4 på de seks siste seriekampene. Hjemme i Sevilla leverer laget brukbart med 5-2-3.

Villarreal har hatt en fæl sesong. Ble det første spanske laget i historien som gikk gjennom et gruppespill i Champions League uten å få et eneste poeng. Men nå er det tegn til bedring. 1-2-1 på de fire siste. tapet kom borte mot meget formsterke Atletico Madrid. Sist helg ble det et sterkt og fortjent poeng hjemme mot Barcelona. Ligger tredje sist og på nedrykksplass, men har kun ett poeng opp til Racing Santander over streken. 17 av 20 poeng er tatt hjemme, borte er det helt natta (0-3-7). Før eller siden vinner Villarreal borte. Hjemmelagt er ikke i slag og Villarreal viser stigning. 3,75 for borteseier er sprekt og dagens mest spennende langskudd.

Genoa - Lazio
Til tross for at Genoa har slått både Napoli og Udinese i sine to siste hjemmekamper, er ikke hjemmelaget favoritt i denne kampen. Spissparer Gilardino og Palacio har vist seg som et svært spennende duo og et lazio-lag som garantert brukte mye krefter hjemme mot Milan kan få umiddelbar reaksjon her. Den gode stopperen Dias ble skadet onsdag og er ikke med her. Geno har fordelen av å ha hatt spillefri i midtuken og må sees med en veldig flott sjanse her. 2,55 på Genoa-seier er trolig dagens beste langskudd.

Dagens avslag
Milan - Napoli
Etter å ha sett en meget slett forestilling av Milan borte mot Lazio er det svært vanskelig å få tenning på 1,55 for Milan-seier. Så mange som ni spillere er uaktuelle søndag. Riktignok glitrer det heller ikke av Napoli om dagen, men de har fullt mannskap og trives spesielt godt mot de beste lagene. 4,50 for at kapable Napoli vinner denne kampen er aldeles for høyt og det klare valget i denne kampen.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Atletico Madrid - Valencia
Diego Simone har hatt eventyrlig suksess som Atletico-trener og Madrid-laget har tatt ti poeng på fire kamper etter at Simeone tok over. Poengdelingen kom borte mot hjemmesterke Malaga. To sterke borteseire på rappen nå og ingen baklengsmål siden Simeone overtok. Spissen Falcao er i knallform og har scoret fem mål på de siste tre kampene. Atletico har avansert til sjuendeplass på tabellen og har sju poeng opp til Valencia før denne kampen. Både Diego og Gabi er tilbake og Simeone har stort sett fullt mannskap til disposisjon. 6-3-1 er tallene hjemme.

Valencia holder altså den svært viktige tredjeplassen med sine 36 poeng og har fem poeng ned til Levante på fjerdeplass. Var ute i en tøff semifinale hjemme mot Barcelona i Copa del Rey onsdag og returkampen venter allerede til uken. Ligaformen er imidlertid svak om dagen, ingen av de fire siste er vunnet (0-3-1). Borte står Valencia 4-4-2. Forsvarsspilleren Ricardo Costa er suspendert etter rødt kort sist (men har kun spilt tre kamper fra start). Midtbanespillleren Sofiane Feghouli må også sone karantene etter å ha fått sitt femte gule kort sist (har spilt tolv kamper fra start).

Hjemmelaget er i kanonform og er sterke hjemme i Madrid. Valencia er ikke i sin beste form, og har en tøff kamp mot Barcelona i beina. Dette må være en topp sjanse for revitaliserte Atletico Madrid som får vår tillit både på tippekupongen og oddskupongen denne søndagen. 1,90 er betalingen for hjemmeseier og den spilles. Kampen kan spilles som singe og kveldskampen søndag i Spania spiller vi som singel.

Spilleforslag 2 søndag (spllestopp kl 21.25):
Kamp 91 Atletico Madrid - Valencia 1,90 3,00 3,15
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillMest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør