Foto: Hesteguiden.com

Favoritter i fare

Det er stor kvalitetsforskjell på hestene i lunsjtravet på Forus, men i DD-løpene tror vi favorittspillerne lever farlig.

Kommersielt

Det er i alt fire spillmuligheter for de travinteresserte tirsdag. Axevalla sparker i gang med V4, før Forus overtar lunsjstafetten. I kveld retter svenskene oppmerksomheten mot Jägersro og en jackpot på SEK 1 218 046, mens Momarken er arrangør på norsk side av grensen.

Spillestopp Forus:
V5A: 13.37
DD: 14.12

Formhestene 8 Above Gold og 9 Grey Man er forgrunnsfigurer i V5A-4/DD-1, men sprintdistansen er ikke noen fordel fordel for noen av dem. Strikkmotoren 7 Novak Bi kommer trolig til å lede lenge, men han blir som regel snill oppunder mål, og da kan det åpne for hester som har ligget i innersporet og spart krefter. Kandidatene til å sitte nærmest Novak Bi underveis er først og fremst 3 Montana FH og 5 Safir. Glem heller ikke at 1 Sno Long Boys satt fast sist.

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer et av forslagene i boksen under.

Mer fra sportspill.no tirsdag

Lunsj Axevalla: Jeppe Juel sentral
Langoddsen: Hangeland tilbake

I V5A-5/DD-2 er 7 Justandover L favoritt, utelukkende i kraft av grunnkapasitet. Unge Kenneth Handeland har overtatt treneransvaret, og han er alltid opptatt av å gi hestene sparsomme løp i oppbyggingsfasen. Når vi da vet at Justandover L ikke har vist sitt sanne jeg etter kastrasjon, skal man ikke bli overrasket om hesten får et defensivt opplegg.

Vi gjør unna bankeren på direkten denne tirsdagen. 10 Hirvonen (V4-1) har levert fine løp, og i et normalt løp tror vi det kun er Skogfaks som kan utfordre.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus