Foto: Wikipedia Commons

FC Nordsjælland i toppfart

De regjerende mestere er godt forberedt til en ny sesong, og skal innlede med seier i Horsens. Sjekk mandagens oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag :
Dobbel V5 Drammen: Dags for Pedrus
V65 Rättvik: Tarzan slår tilbake
Lunsjtrav Harstad: Artig for Artig

Det går i skandinavisk fotball på langoddsen. Strømsgodset møter Sandnes Ulf, mens Malmö og Djurgården har hjemmekamper i Allsvenskan. Horsens og Nordsjælland møtes i Danmark. Vi finner også fotball fra Finland, Island og Sveits.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
108. Djurgården - IFK Norrköping U 3,10

Djurgårdens hang til å spille uavgjort ser ikke ut til å ha noen ende. Med 2-7-0 på sine ni siste viser de en egen evne til å spille 1-1, som har vært resultatet i samtlige ettpoengere. Norrköping er i brukbar form og har hevdet seg godt på bortebane. Det er selvsagt ingen automatikk i at Djurgården skal spille 1-1 for åttende gang på ti forsøk, men 3,10 på uavgjort er fin odds på et lag som av en eller annen grunn spiller veldig mye uavgjort. U i Stockholm til 3,10 er verdt noen kroner.

Dagens avslag
Intet avslag i dag, for en gangs skyld. Det er greie objekter hele veien, og vi finner ingen skammelig lav odds eller objekter vi mener er helt uaktuelle.

Dagens spill
Vi går for en liten overraskelse i Danmark i dagens spill. Vi var veldig nær treff på AGF fredag, men de fikk mål imot i det 95. minutt. Nå tilbys vi høyere odds på de regjerende ligamesterne.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

101. AC Horsens - FC Nordsjælland
Dansk Superliga, siste kamp i første serierunde. AC Horsens gjorde en god sesong sist, de endte på en sterk 4. plass. Det var overraskende for mange, for spillerstallen så på forhånd bare middels ut. Trener Johnny Mølby har fått mye ut av laget, og ambisjonene er minst like høye nå. Én ny spillere er hentet opp i A-stallen, Jakob Rasmussen, en lovende unggutt som på sikt kan spille seg inn i startellever, og den erfarne, defensive spilleren Steffen Kielstrup, som er hentet fra Vejle. Han har tyngde og kan gå rett inn i startellever. Man har maktet å holde på de viktigste spillerne fra forrige sesong, med ett stort unntak: Niels Lodberg ble solgt til SønderjyskE etter 8 år i Horsens.

Treningskampene har gitt en del gode prestasjoner og en kamp under pari, mot OB. Horsens er kvalifisert til tredje kvalifiseringsrunde i Europa League, der første kamp spilles 2. august og returkamp 9. august.

Viktige Martin Retov (m) mister premieren. Ellers ser det bra ut, dette er troppen:

Nøhr, Rasmussen, Aslam, Juel Andersen, Jensen, Fagerberg, Kielstrup, Spelmann, Toft, Kortegaard, Kryger, Mehl, Agesen, Drachmann, Veselovsky, Kløve, Bjerregaard, Rønnow.

FC Nordsjælland knep ligamesterskapet foran FCK forrige sesong, og nå er ambisjonene rimelig høye både i hjemlig liga og ikke minst i Champions League, der de er direkte kvalifisert til gruppespillet. De skal i ilden i midten av september. Om klubben har styrke til å ri på to hester denne sesongen gjenstår å se, men det skal i alle fall ikke stå på innsatsen. Gjengen fra Farum nord for København har brukt sommeren til ekstra trening og har spilt treningskamper mot flere sterke lag.

Trener Kasper Hjulmand har hentet Morten Nordstrand (a) tilbake fra FCK, permanent, mens Andreas Bjelland (f) er solgt til Twente. Det er foreløpig ikke funnet noen erstatter for Bjelland. Men ellers er stammen i laget intakt. Dette er troppen:

Hansen, Okore, Kildentoft, Stokholm, Mtiliga, Mikkelsen, Nordstrand, Lawan, Villadsen, Christensen, Gundelach, Lorentzen, Runje, Laudrup, Ticinovic, Gytkjær, Henriksen, Petry, Marcondes.

FC Nordsjælland vant 2-0 sist de besøkte Horsens. To hjemmekamper mot Horsens forrige sesong ga seier 3-0 og 1-1. FC Nordsjælland har hatt et godt tak på Horsens de seneste årene og innbyrdes oppgjør i liga og cup viser 7-2-1 fordel FC Nordsjælland på de ti siste.

Her forventer bookmakerne et jevnt oppgjør, mens statistikken taler for Nordsjælland. Når bortelaget nå har forberedt seg ekstra godt til en ny sesong og spilt gode treningskamper mot sterke lag som Hamburger SV, Twente, Lens og Helsingborg, kan de fort ha det lille ekstra som skal til for å vinne premieren. Vi tror det, og 2,50 i odds er godt nok til at vi spiller. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

101. AC Horsens - FC Nordsjælland 2,40 2,80 2,50

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør