Foto: hesteguiden.com

Fest i nord

Harstad byr på en flott V65-omgang lørdag kveld og både Sverige og Danmark er med i spillet.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Etter at lampene er slokket på Bergen travpark lørdag ettermiddag, overtar Harstad travpark med V65-omgang der både Sverige og Danmark deltar i spillet.

OPPDATERT LØRDAG ETTERMIDDAG: Det ble flott treff på samtlige 43 andelslag til Kurt Leirvåg på Eksperten under lørdagens V75-løp på Bergen travpark og fin gevinst på samtlige, til tross for at det ikke ble mer enn seks rette på noen av dem. Totalt ble det 273 628 kroner tilbake.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det er jevne og fine spilleløp i nord og det kan ligge flotte penger i luften for dem som klarer seks rette. V65-bankeren finner vi i V65-3 og det er en hest som debuterer på norsk jord i kveld.

Innleveringsfrist Harstad
V65 kl 18.25

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Bør vinne dette
Vi snakker om 2 Onyx Bi som norgesdebuterer i regi flinke Stine Marlen Bendiksen. Femåringen gjorde tre starter i Sverige i fjor i regi Conrad Lugauer og vant to av disse løpene. Begge seirene ble for øvrig tatt på Åby og det er selvsagt ikke like tøff motstand i Harstad. Når de antatt tøffeste hovedutfordrerne i tillegg har trukket dårlige spor, synes vi dette må være en topp vinnersjanse for Onyx Bi. Treningsrapportene er positive og dermed lanserer vi 2 Onyx Bi i V65-3 som kveldens sikreste V65-banker.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Kan ta sin tredje strake
Den godeste Stine Marlen Bendiksen kan også innlede kveldens V65-omgang. Ihvertfall så har 9 Fabian As vært riktig så flink i sine to siste løp på Harstad og vunnet begge. Pengemessig er hesten litt hardt inne i kveld, men motstanden er ikke spesielt tøff. Fra et nydelig smygspor, blir vi slett ikke overrasket om Stine Marlen Bendiksen og 9 Fabian As tar sin tredje strake seier i kveld.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør