Foto: hesteguiden.com

Fifty Cent i Skien

I en herlig dobbel V5-omgang på Klosterskogen torsdag blir formsterke Fifty Cent en av våre to bankere.

Kommersielt

Torsdag er det nok å bryne seg på og Sportspills travredaksjon hviler aldri på laurbærene. Vi starter opp med V4 fra Ørebro og fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden overtar Klosterskogen med dobbel V5, mens det er Åby travbane i Gøteborg som byr på V65-spillet fra broderlandet i øst.

Les også:Straffespark?

Oddstips:Ikke bare god vin

Det ble en festaften for Nettavisens lesere på Bjerke onsdag kveld, og etter at vi spilte inn totalt 15 104 kroner på mandag og tirsdag var det herlig å få en ny fulltreffer. Begge våre bankere Fux Pride og Valley High innfridde på enkleste vis, og da fikk vi V65 på våre tre største spilleforslag (+DD). Totalt innspilt der ble herlige 15 172 kroner, og de som spilte forslaget til 392 kroner kunne gå i lukene å hente ut flotte 4552 kroner!

Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto viser at de av våre lesere som leverte våre ferdigutfyllte kuponger sopte inn til sammen 355 000 kroner på Bjerke i går kveld!

Det stopper ikke med det, og i V5-spillet satt samtlige V5-forslag klokkerent! 1408 kroner tilbake på det minste forslaget til 96 kroner, og nye 4224 kroner innspilt var da et faktum! Da har vi totalt spilt inn herlige 35 510 kroner (vi fikk også lunsjen på våre to største spilleforslag på Örebro tidligere i dag) på våre foreslåtte spill siden mandag, og da bør det vel bli tjukke pakker for noen og enhver til Jul!

Det er ikke lett å være V5-spiller på Klosterskogen torsdag og det kan være riktig fine førjulskroner i luften for de som klarer å prikke fem rette i de to V5-spillene. Vårt sikreste lodd kommer i V5-5B, der vi mener at 6 Fifty Cent har en meget fin oppgave. I V5A-spillet setter vi vår lit til en svært flink amatør fra Østfold.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5A kl 18.30
V5B kl 19.40
DD kl. 20.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Han heter Nils Olav Holm og setter seg opp bak 9 Gusse's Wanna Be. Vallaken har vunnet et løp i år og det var nettopp her på Klosterskogen (11.oktober) til friske 48 ganger pengene. Motstanden den gang var klart tøffere enn det "skrotlaget" hesten støter på torsdag. Spor ni bak bilen trenger ikke bli feil, det betyr at Gusse's Wanna Be får en fin utvendig posisjon. Hesten er speedig, har dokumentert form og motstanden er altså skrøpelig. I tillegg er normalt Gusse's Wanna Bee dønn travsikker og da blir hesten vår V5A-banker, mens vi velger å gardere hesten i V5B-spillet, all den tid vi har en sikrere banker der.

På V5B-forslaget hekter vi derfor på 2 Mr. Ratzeputz (en viss kapasitet i denne), 3 Pretty Sleipner (ingen stjerne, men står fint til og kusken er bra), 1 Now We See (Solberg fra spor en på Kloster - det er alltid skummelt) 8 Opal Hoff (litt forbedret på slutten) og 10 Waschera (litt kapasitet i denne)
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 9 B: 2-3-11-1 C: 8-10-7-6 D: 4-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Banker i kanonform
21. oktober bankerspilte vi 6 Fifty Cent på Jarlsberg og vallaken svarte på den utfordringen ved å gjøre et av karrierens aller beste løp da. Nest sist gjorde hesten en strålende opphenting til fjerde etter galopp og sist i et V75-løp avsluttet hesten strålende til andre bak den gode vinneren Taran. V75-klasse er det ikke på motstanden torsdag og bortsett fra kapable 7 Pebbe Simoni er det slapp motstand. Lars Anvar Kolle er en av landets "tryggeste" bankerkusker og da går vi til lukene på formhesten 6 Fifty Cent i V5B-spillet på Klosterskogen torsdag.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 6 B: 7-9-2 C: 8-10-11-1 D: 3-4-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1A - Kaldblodshester. 2500 meter voltestart.
Jan Rune Gaustad har ikke mange hester på sin stall, men de han har er ofte hester som går til mål. Det gjorde derimot ikke 2 Ariladden for gjestekusk Eirik Høitomt på Sørlandet for to uker siden, men med det løpet i kroppen etter pause tror vi på en sterkt forbedret utgave av tiåringen torsdag. Distansen er ihvertfall et pluss og Ariladden blir vårt frekke førstevalg.

Hypervariable 3 Jerker Vinn V.H. blir garantert favoritt. Romtveit-hesten er ikke til å stole på og 2500 meter er kanskje ikke noe pluss. Men formen er på topp og hesten skal selvsagt krysses tidlig. Minst en mil bedre enn raden er 9 Skusviken, men det blir ofte feil for denne underveis. Vi har merket oss denne i arkivet flere ganger i det siste og obser tidlig. 7 Børke Luna har ikke funnet vinterformen og var ikke mer enn sånn passe i et hoppeløp sist.

1 Åser Frøy kan være en fidus fra strek, 5 Lex Cille er bedre enn raden, 8 Linnelden står flott inne i løpet og fra tid til anne slår 4 Sibbe til med noen pangløp. Som dere forstår, vi værer smell i V5-1A og garderer bredt i et løp uten de store forgrunnsfiguerene.
Rangering V5-1A: A: 2 B: 3-9-7-1-5-8 C: 4-6-10

V5-2A - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Fryktelig laber kvalitet på dette varmblodsløpet og vi finner nesten ikke en favoritt en gang. Treårige 10 Casino Dream har i det minste avslørt litt evner i karrierens tre første løp og kan hoppa unngå galoppen her syns vi det ser ut som en grei vinnersjanse.

3 Lins Rybak har ikke skapt de store overskriftene etter sine to første løp, men her står treåringen så fint til i så billige omgivelser at det kan bli seier. 8 Kamilla AM var ei lus i regi Frode Hamre. Torsdag dukker hoppa opp i ny regi fra et krevende startspor. Trenger trolig ikke være forbedret fra Hamre-regi for å vinne dette. Bak disse er det vidåpent og helgardering kan være løsningen i et skummelt løp.
Rangering V5-2A: A: 10 B: 3-8-7-2 C: 1-5-4-9-6

V5-3A - Kaldblodshester. 2100 meter autostart. Amatør og ungdomsløp.
Ernst Petter Knutsen er en av travsportens trofaste slitere og 4 Eldpia er en av hestene Knutsen kjører til vanlig. Sist på Bjerke i et lunsjløp var Eldpia tilbake som en sterk vinner og vi tror hoppa har en flott sjanse til ny triumf torsdag.

7 Troll Viktor er ikke lett å bli klok på. Fløy fort både fra start og inn mot den siste svingen på Bjerke sist, men galopperte to ganger da. Fikk fryktelig stive bein nedover oppløpet da. Ole Johan Østre opp torsdag, det er ikke noe minus. 5 Rigel Storm kommer fra Forus med tre strake seire. Har sett fin ut i alle de løpene og virker ikke minst travsikker. Arild Salte kan kanskje få en sjelden seier her.

2 Gimra Borken er entaktet og ikke lett å lure først i mål. Men vallaken har varslet form flere ganger på slutten og står fint torsdag. 6 Ylvin er på gang og vi merker oss også at nestoren Hans Even Andersen setter seg opp bak 8 A.B. Rusken.
Rangering V5-3A: A: 4 B: 7-5-2-6 C: 8-1-9-3-10-11 D: 12

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
En av torsdagens største favoritter på farten her og det handler om treårige 8 Melbyjerven som har galoppert seg bort i fem av karrierens seks løp. Sist på Bjerke stod hesten alene på strek og sporet hele veien og imponerte som vinner da. Nå er det 20 meter tillegg, det er Klosterskogen og det er mange hester å runde. Helt andre forutsetninger enn sist altså og vi kan ikke anbefale noe bankerspill på hesten med slike forutsetninger, men favoritt skal han være.

13 Rigel Mio trodde vi skulle vinne lett på Bjerke sist, men Malmin-traveren fikk aldri riktig tak i lederhesten (og vinneren Holt Kvikk). Gjorde uansett et flott løp og er kraftig på vei opp i form. Hovedopponent. Geir Vegard Gundersen velger å kjøre 5 Frøyu Trym på bekostning av 2 Huldre Malvin (som han vant med sist). GV kunne fortelle oss tirsdag kveld at det nesten var hipp som happ hevma han valgte, og han mente at begge kunne blande seg inn i seierskampen.

15 Rai skuffet oss sist etter sitt sterke seiersløp på Sørlandet nest sist. Nå varsler Alexander Heisholt et løp i køen her. Vi betaler også for denne.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 8 B: 13-2-5-15 C: 4-1-7-12-11-9-3-5-14-10

V5-3B - Varmblodshester. 1700 meter autostart. Monteløp.
At Siv Emilie Løvvold blir hardt betrodd i monteløpene er ikke noe nytt og her skal hun ri 7 Dreamcatcher som blir stor favoritt i dette sprintløpet. Vallaken har imidlertid vært i form lenge nå og vi velger å spe på med et par garderinger, ikke minst siden det er sprint som kanskje ikke er et pluss og hester er som kjent fortsatt av kjøtt og blod.

9 Empress Tile innfridde som vårt spreke førstevalg på Bjerke fjerde sist, og var langslått av nevnte Dreamcatcher tredje sist. Det var over full distanse, sprint passer mye bedre. 2 Santrick kommer fra to brukbare prestasjoner i Sverige og står fint til her. Outsideren. 4 Dumdumboy debuterer i monte og skal ses med en viss vinnersjanse på direkten. Vinneren skal normalt være fanget på disse fire.
Rangering V5-3B: A: 7 B: 9-2-4 C: 3-5-1-10-6-8

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 1700 meter voltestart.
Vi har en ordentlig arkivvinner å by på i dette løpet. 2 Clove Bud står med en svært rusten programrad, men avsluttet storveis nedover oppløpet på Klosterskogen sist mandag. Voltestart er selvsagt et lite minus, men når vi har satt rød strek over en hest må vi lansere den neste gang.

1 Gidde Malin er neste objekt. Billig løp dette og startraske Gidde Malin skaffer seg normalt en bra posisjon direkte her. Kan karrierens første seier endelig komme i start nummer 41? Strålende opplagt sist var 11 Prince Moonlight Fun og det var ikke overraskende ettersom fireåringen hadde varslet knallform i startene forut. 4 Scream har ikke imponert i sine siste løp på Leangen. Torsdag dukker hesten opp i regi Eirik Høitomt, men startsporet er ikke det beste.

7 Odd Sunshine har vi jaget i hele høst uten suksess. Vi glemmer ikke hesten torsdag heller. Alle kan vinne er vår oppfatning av V5-4B og da setter vi heldekk på det største forslaget.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 2 B: 1-11-4-7 C: 12-10-3-8-9-6-5

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus