Foto: GIUSEPPE CACACE (Afp)

Fløy mot toppen

Lykken tar slutt for EIK når de ankommer Flekkerøy. Her er søndagens andre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Lang reise for Østsiden
Oddstips 2: Flekkerøy stanser EIK
Tippetips: Sikker H i Bodø
Trav: Storfavoritten innfrir i Bergen

Langoddsen er noe uoversiktlig, da flere oppgjør er flyttet til nytt tidspunkt eller utsatt grunnet streik. Det er en rekke objekter på menyen, det skal Norsk Tipping ha ros for, og vi finner mye fra Adeccoligaen, Oddsen-Ligaen og 3. divisjon, mye svensk fotball fra lavere divisjoner og 1. divisjon for kvinner. Privatlandskamper, VM-kvalifiseringskamper fra Amerika og Asia, spansk Segunda Division og finsk 1. divisjon. En skikkelig røre, men høydepunkter finnes også i dag.

Det ble en god dag i går, med treff på alle de foreslåtte objektene Kristiansund BK, Levanger, Birkebeineren og Danmark. At FK Lofoten klarte 1-1 mot Sortland og dermed snøt oss for 12 rette i tipping var ifølge live-oppdateringen et ran av dimensjoner, men vi gratulerer selvsagt den glade gjengen fra Lofoten med kjempeinnsats og poeng mot avdelingslederen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
53. Bærum - Start (1-0) H 2,55

Bærum har vist spillemessig fremgang den siste tiden og var tidvis skikkelig gode i Sarpsborg, til tross for at de slapp inn et mål ti minutter før slutt. Før eller siden må Bærum ta poeng igjen, og hvorfor ikke hjemme mot Start, som hittil ikke har vunnet så mye på bortebane og som slet stort borte mot Mjøndalen nylig. 2,55 på at Bærum ikke taper denne hjemmekampen er et spennende langskudd som får en liten innsats hos oss.

Dagens avslag
76. Moss - Asker

I utgangspunktet en åpen kamp, som er vrien å tippe og som dessuten dessverre ser ut til å bli avlyst.

Dagens spill
Dagens runde i Adeccoligaen ser jevn og spennende ut. Vi setter ingen oddsspill der denne gangen, men følger spent med på søndagskupongen, der de fleste kampene er omtalt. De beste mulighetene finner vi i Oddsen-Ligaen, akkurat som i går, og vi kommer med to dobler i dag også. Dette er den siste.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

72. Flekkerøy - Egersund
Oddsen-Ligaen avdeling 3. Etter en variabel start ser Fløy ut til å ha funnet formen. De tre siste er vunnet, 1-0 mot Randaberg, 5-0 mot Ålgård og 2-1 mot Pors. Borteseieren mot Pors betegnes som et ran, men det er som kjent antall mål som teller.

Lagnyheter fra klubbens nettside: John Olav Norheim pådro seg et mulig tretthetsbrudd på onsdagens trening. Yngvar Håkonsen og Lars Henrik Svenssen sliter fortsatt med skader, mens Kevin Ruden er klar etter sin skade. Morten Birkeland og Anders Høgetveit har slitt med sykdom denne uken, men er klar til kampen. Dette er hjemmelagets tropp:

Månsson, Markussen, Aziz, Engedal, Skaaland, Stray, Høgetveit, Martinsen, Birkeland, Sørensen, Myhre, Diallo, Richardsen, Ruden, Andreasen, Thorsen, Hardarson.

Egersund innfridde som våre favoritter hjemme mot Åsane, og fulgte opp den sterke borteseieren mot Vindbjart. Begge ganger har man vært noe heldig som tok alle poengene. Opprykkerne EIK kjemper i toppen etter 4-1-2 på de syv første rundene. Sesongens eneste tap kom borte mot Odd 2.

Vi har dessverre ikke funnet offisielle lagnyheter fra EIK.

Her ser vi en hjemmeseier i anmarsj. Fløy er solide på eget gress og det er begrenset hvor mange ganger på rad EIK kan stikke av med full pott i kamper de ikke dominerer. Jevnt i begynnelsen, men Fløy drar fra i 2. omgang, tror vi. 1,80 for hjemmeseier er bra og brukes i en dobbel.

74. Lørenskog - Frigg
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Lørenskog har inntatt tabelltopp i avdeling 4, som det av fire lag med 4-1-2 totalt som har best målforskjell. Senja, Mjølner og Kvik Halden ligger a poeng, og det er gøy med en jevn avdeling der mange kan være med å kjempe om opprykket. Lørenskog har vært feilfrie hjemme, her er Senja slått 3-0, Follo 3-1 og Asker 2-1. Dette er tre av de tøffeste motstanderne, så dette er sterkt. Sist søndag vant Lørenskog fortjent 4-2 borte mot Finnsnes.

Her har vi ikke sett troppen, men lite tyder på at det skal være mange nye skader i laget.

Frigg vant 3-1 borte mot Østsiden, men siden har det blitt tap i Halden og på Senja. Forrige runde ble det 2-2 hjemme mot Stabæk 2. Frigg ledet 2-0 til det 90. minutt, da scoret Stabæk to ganger. Et ran på høylys dag, oppsummerer Frigg.

Degerman (f) skal være tilbake fra suspensjon her.

Det bor mye i årets Frigg-lag, men det de viste på Senja innbyr imidlertid ikke til å stole på dem, og selv om de er gode, leder og presser på hjemme mot Stabæk 2, er det urutinert å kaste bort to poeng på overtid. Lørenskog på Rolvsrud er blant sesongens tøffeste kamper, og vi spiller denne hjemmeseieren til 1,60 selv om vi har noe mindre informasjon om lagene enn vi pleier.

Dagens andre dobbel gir 2,88 og innsatsen blir som vanlig 100 kroner. Spillefristen er klokken 17.55 på denne.

72. Flekkerøy - Egersund 1,80 3,95 2,70
74. Lørenskog - Frigg 1,60 4,05 3,30

Total odds 2,88

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør