tok sin fjerde rake seier - Bjerke 17.12.08
tok sin fjerde rake seier - Bjerke 17.12.08 Foto: hesteguiden.com

Frekkis-banker kan gi stor pott

Noen sjanser må man ta i spill. Det er også utgangspunktet i valget av dagens banker i Drammen. Søndag spiller vi Pappniak Laday

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for våre V5-forslag

Vi klemmer til med 2 Pappniak Laday i kveld. Han holder strålende form og kusken er stor optimist når han kjører opp bak bilen i V5-4B. Noen favoritt blir han ikke, men seier tror vi bestemt på. Killingmo-hesten kom helpigg i mål sist. Han har unnet kampen om sportrekningen og vi tror han holder 5 French Design ute. Fra tet i Drammen tror vi han leder hele veien selv om åpningen kommer til å bli tøff. Tom Erik Solberg er ikke kjent for å sitte rolig bak en hesterompe og gir nok full gass direkte. Likevel står vi på Pappniak Laday som vårt anker.

Kjøp Nettavisens eksperttips her

Et montèløp innleder kveldens V5B-rebus i Drammen. Den beste hesten er uten tvil 11 Atom Lynet. Han er en av landets absolutt beste hester i travritt og kjemper ganske sikkert om seieren. To tillegg i Drammen på en sprint er imidlertid ikke noen fordel for 11-åringen. Vi slår til med vinnertips på 5 Juni Blixten. Hesten til Finn Holmen forventes å skulle ha en solid sjanse. Han har vært bra med sulky den siste tiden. Rytteren Liv Pedersen melder opp offensiv satsning direkte. At det handler om sprint taler dessuten for at Atom Lynet skal få litt å bryne seg på. 9 Alsaker Briuno seiret i et veldig selskap i Bergen i den siste starten. Får han det retteopplegget kan han vinne. Et ørlite varsko på 4 Steinsvad Eld. Han ledet i stor fart i prøveløpet, men ble innhentet rett før mål.

Oddstips søndag: Lillestrøm vinner

V5-2B er en spennende affære. Tipset gir vi til 3 Prinse Baus. Han holder glimrende form og er et av dagens beste spilleobjektert Ble for kort i steget på distanse. Nå handler det om sprint 7 Knell blir manges favoritt. Står langt ute bak startbilen, men skal uansett regnes på sin gode klasse. 2 Kjenner Tor opptrer sterkt variabelt. På sitt beste spinner han rundt denne gjengen.

Annonse: Over kr 400.000 innspilt i april

9 Crystonian er stadig i utvilking. Jager såkalt stolpe i programmet i kveld og skal selvsagt strekes. 1 Imperial Bronline var av helsemessige årsaker ikke som best i fjor, men han er en typisk vinnerhest.

I V5-6 skal seiersmaskinn 14 Pedrus i ilden. Han vinner om han opptrer som sist. Da avsluttet han flott til annen. 10 Lex Cille får nesten aldri full klaff. Hvem skal vi ellers ha tro på da? 6 Sodin er den beste hesten, men formen er ikke på topp. Han virket litt tung og var ikke som best i sluttfasen i prøveløpet. Han har uansett klassen som skal til for å avgjøre. 11 Langaard Tiril blir kuskeforstersterket og skal virkelig passes. 1 Gygrid er bedre enn raden. Kan vinne igjen når som helst slik han gjorde to ganger i fjor. 10 Lex Cille elsker lange løp. Kommer hun noenlunde til kan seierskampen bli tempo.

Ønsker du å se forslag for V5 tast her . Vil du ha DD-tips taster du her .

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør