Fredrik Pettersson, Frölunda HC
Fredrik Pettersson, Frölunda HC Foto: Wikipedia Commons

Frölunda er forsterket

Forsterkningene fra NHL viser seg gull verdt, men merkelig nok er Frölunda outsider i kveld også.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Langoddsen byr på russisk ishockey fra klokken 14.00, før vi får et lite knippe objekter fra Elitserien, U21 EM i fotball, tyrkisk og svensk fotball, og League Two. Vi kan også sette penger på mange av VM-kvalifiseringskampene som spilles tirsdag.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
104. Port Vale - Oxford United B 3,70

Ingen forventet at Oxford United skulle vinne kamper så lenge halve mannskapet var ute med skader, og de tapte da også seks strake ligakamper for ikke lenge siden. Nå har de imidlertid slått AFC Wimbledon 3-2 og spilt 0-0 mot Gillingham i de to siste. Fortsatt er minst fire mann ute, men mange er allerede tilbake og i dag returnerer ytterligere to-tre mann fra sidelinjen. Å slå topplaget Port Vale borte blir ikke enkelt, men når oddsen er hele 3,70 prøver vi et langskudd på et oppadgående Oxford United.

Dagens avslag
102. Manisaspor - Gaziantep Bld Spor H 1,95

Tyrkisk 1. Liga. Hjemmelaget har 1-5-0 på sesongens seks første og en målforskjell på 4-3. Det spilles med andre ord 0-0 og 1-1 om hverandre, og det frister lite å spille til 1,95 på et lag som bare har vunnet en av seks. Bortelaget har bare tatt ett poeng på tre reiser og scorer lite de også, men vi ser ikke bort fra at de kan ta poeng i Manisa. Vi står over denne oddsen på 1,95 mellom to lag som sliter med å avgjøre kamper.

Dagens spill
Frölunda var hovedingrediens i vårt ene tips på lørdag og innfridde med 4-3 borte mot formlaget MODO til spreke 3,05 i odds. I dag kan det nylig forsterkede mannskapet spilles som singel og vi ser ingen grunn til ikke å gå for en ny Frölunda-triumf, til gode 2,25.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

98. Frölunda HC - HV 71
Elitserien. Frölunda har ikke tatt spesielt mange poeng på egen is så langt. Fire spilte hjemme har gitt 3 poeng mot AIK, og ytterligere 3 poeng for seier i forlengelse mot MODO og tap på straffer for Vaxjö. Tap for Linköpings, Skellefteå og Brynäs. Variabelt, for å si det på en positiv måte, men som vi nevnte på lørdag er det nye tider i Frölunda. Matt Duchene (fra Colorado) og Viktor Stålberg (fra Chicago) debuterte mot MODO, ettersom de er rammet av lockouten i NHL. Dette viste seg som ventet å være solide forsterkninger og Frölunda slo MODO 4-3 borte. Da hadde Frölunda allerede slått Timrå 3-1 borte, uten disse nye stjernene. Disse spillerne er med å heve laget og vi forventer mye av Frölunda i dag, når de spiller på egen is igjen.

Fortsatt er Mathis Olimb og Dick Axelsson ute, og Pierre Johnsson er ute de neste to ukene. Magnus Kahnberg var tilbake sist.

HV 71 taper sjelden, og det var en stor skuffelse at de først skulle ryke 1-4 hjemme for Linköpings og deretter trenge spilleforlengelse for å slå Rögle samme sted på lørdag. Mellom disse to poengtapene fikk HV 71 avbrudt matchen i Luleå etter at Oscar Sundh måtte av isen med det man fryktet kunne være en meget alvorlig skade. Sundh melder nå selv til klubbens nettside at han er ok etter omstendighetene og på vei hjem fra sykehuset i Luleå. Det er trist og ubehaglig med slike skumle skader, men som oddsspiller tenker man samtidig på hvordan dette påvirker lagets vinnersjanser. HV 71 har så langt slått bunnlagene Timrå, Rögle og Växjö på borteis i ordinær tid, mens de trengte spilleforlengelse mot Färjestads og tapte mot MODO.

Oscar Sundh er altså ute, det er også Johan Lindström, mens Elias Fälth var tilbake sist.

Etter det Frölunda har vist i de to siste, og spesielt i seieren mot MODO sist, med de to nye NHL-spillerne på kortidskontrakter, er det rart at de ikke er favoritter hjemme mot HV 71. Vi tror Duchene og Stålberg kan overliste Wesslau i HV-buret og setter 100 kroner på hjemmeseier til 2,25. Singelspill, frist klokken 18.55.

98. Frölunda HC - HV 71 2,25 3,75 2,15

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør