Foto: hesteguiden.com

Full fest på Momarken og 200 000 kroner innspilt

Det ble stjerneklaff på Momarken tirsdag i V65-spillet og ca 200 000 kroner innspilt

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

OPPDATERT TIRSDAG KVELD:
Det ble fantastisk klaff for Kurt Leirvågs V65-tips til Momarken tirsdag kveld. Samtlige spilleforslag suste inn med seks rette og en rekke femmere. De som spilte hans minste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 192) kunne kvittere ut herlige 6573 kroner og på Eksperten ble det naturligvis full fest. Vi gratulerer til de som fulgte oss i kveld.

Vi kan se se frem til en herlig V65-omgang på Momarken denne tirsdagskvelden og spillemessig ser det svært interessant ut. I Sverige er det Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson som er tipsansvarlig denne tirsdagen og meldingen fra ham tirsdag morgen, er at omgangen ser riktig så spennende ut. Tipsene til V64-løpene på Eskilstuna blir publisert ca kl 15.30, for å med aller siste nytt fra Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Får sin fortjente seier nå?
Momarken er altså vertskap for tirsdagens V65 her hjemme og vi har funnet frem til noen herlige spilledrag, i tillegg til en banker vi mener det skal være dags for i kveld. V65-4/V5-1 er et utskrevet som et hoppeløp og hele femten damer stiller på startstreken over to distanser. Vi hadde kanontro på 8 Balderina i et V75-løp i Drammen nest sist og Balderina leverte et helsvett løp. Ksuk Ulrika Axelson trykket på ledende Spiklana i omganger, men fikk ikke overta teten og Balderina måtte dermed trave i dødens hele løpet. Spiklana hadde fått nok av kjøret inn i den siste svingen og en urtapper Balderina overtok, men kunne ikke svare smygkjørte konkurrenter og måtte nøye seg med femteplass. Sist på Bjerke ble det meste feil og fra åttendespor bak bilen havnet hoppa på vingel og måtte bakke seg sist. Holdt farten fint i kulissene til fjerde da. I kveld er Willblesen, Troneld og Maurstad Elden (som var foran Balderina i mål sist), byttet ut med Stokkefaksa og Trø Frøkna som gang på gang har vist at de ikke har den beste stridsmoralen og ellers er løpet fullt av formløse hester. Per Oleg Midtfjeld og Balderina har trukket innerspor på tillegg, men hoppa er kjapp i vei og får en fin start her. I et løp der det ellers vrimler av vinnerkandidater, tror Vi Balderina tar ned denne gjengen og Balderina blir vår V65-banker i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

To svensker gjør opp
I V65-6 har vi svært vondt for å set at ikke vinneren er blant 2 Pippi og 3 Freia Maxim. 2 Pippi blir fryktelig stor favoritt og Hultmann-traveren kommer til Momarken i toppform. Men vi betaler naturligvis også for 3 Freia Maxim som har funnet en voldsom formtopp nå. Dagfinn Aarum har flott snurr på seiershjulet på sin lille stall nå (Lome Oda var solid vinner på Färjestad lørdag) og Freia Maxim slo svært gode hester på Bjerke sist. To hester ser ut som et svært sikkert lås i V65-6.

Blir ikke spilt
X. Factor, Midnight Moon og Face Of Power det var hestene som var foran 1 Super Taifon i en derbykval på Bjerke 28. august i år. Fra tredje par innvendig fikk aldri fireåringen skikkelig åpning og gikk med krefter spart i mål. Sist på Bjerke ble det dundrende galopp fra start, men det er ingen tvil om at 1 Super Taifon er i klart bedre form enn det raden gir inntrykk av. 21. desember i fjor vant hesten et V75-løp i Drammen foran bra hester. Super Taifon blir likefullt nesten ikke rørt av spillerne i kveld. Nede som et niendevalg i V65-1 og kun markert på 3,1 prosent av innsatsene. Vi betaler på samtlige V65-bonger.

Enda mindre spilt
I V65-2 blir variable 4 Speedfighter E. tung favoritt og det forstår vi lite av. Var riktignok bra vinner fra dødens nest sist, men innsatsen både tredje sist og sist var langt under pari. Nest sistevalget 2 Blaze har endelig trukket et flott startspor og får sindige Hans Wilhelm Storås opp som kusk, istedenfor offensive Gøran Antonsen. Det er meget spennende for vallaken som i sine to siste starter har startet fra spor tolv bak startbilen. Vi er ikke fremmed for at 2 Blaze som er en mil bedre enn raden kan detonere en bombe i V65-2 og betaler på samtlige forslag.


Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør