Foto: NTB scanpix

Gaveløp for Bruno

Bruno di Quattro har en meget overkommelig oppgave på Jarlsberg.

Kommersielt

Vi går inn i en svært spennende helg med full fyr på travfronten gjennom hele helgen. Fredag kveld byr på en storstilt jackpotomgang på Bergsåker med 1 212 034 SEK ekstra i sekserpotten. Her hjemme er det V65 fra Jarlsberg. Lørdag er det formidable 34 millioner kroner i potten til en alenevinner i V75-spillet på Bergen travpark, før Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg serverer siste nytt fra den internasjonale V65-omgangen fra Ålborg. Søndag skal Nettavisens galoppeksperter forhåpentligvis levere flere solide galopptips til Täby, mens Nettavisens nye travekspert Frode Gjesdal leverer sine beste vurderinger når Harstad for første gang er vertskap for en internasjonal V65 søndag kveld.

På Jarlsberg mener vi det sikreste holdepunktet kommer allerede i kveldens første løp. 2 Bruno di Quattro (V65-1) overbeviste i sitt siste seiersløp, og har dessuten vist at han takler den lange distansen. Når han i tillegg har trukket det beste sporet, ser vi liten grunn til å gardere 6-åringen. Jevngamle Quapower EJ gikk riktignok et fint løp sist, men slik vi ser det er Bruno di Quatttro rett og slett en mer komplett hest.

Spillestopp Jarlsberg:
V65: 18.30
V5: 19.41
DD: 20.03

Husk at du beholder gevinsten selv hvis du leverer et av forslagene i boksen under

En meget god vinnersjanse har også 5 Tangen Faks i V65-5. Hesten har vært uten konkurranse i sine tre siste seiersløp, og vi tror han er tidlig i tet. Vi lar Bruno di Quattro og Tangen Faks stå ugardert på alle våre flate kuponger, mens vi må ha inn minst en av dem på systemspillet.

Klikk her for å se Nettavisens tilbud av andelslag på Eksperten.

Husk at du beholder gevinsten selv hvis du leverer et av forslagene i boksen under

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør