Foto: Hesteguiden.com

Gaveløp for Hop

Vidar Hop tar turen til Biris lunsjtrav tirsdag med klare seiersambisjoner. Sjekk våre V5-tips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1: Intet nytt gresk mirakel
Oddstips 2: Ny fest med Russland

Dobbel V5 Forus: Vi byr på en formbombe

Biri travbane er vertskap for tirsdagens lunsjtrav, mens det er dobbel V5 på Forus tirsdag kveld. På Biri synes bankeren klokkeklar i V5-5.

Det er ikke ofte Vidar Hop tar turen til en lunsjomgang på Biri, men tirsdag gjør han et sjeldent unntak. Først og fremst for å vinne med formsterke 2 Prins Trøjborg i V5-finalen. Den femårige danskfødte Great Challenger-sønnen har var meget forbedret i årets tre starter og står med to strake seire nå. Innfridde ikke helt forventningene i fjor, men har altså kommet sterkt tilbake i 2012. Spor to bak bilen tirsdag skal bety mer eller mindre umiddelbar tetkjenning, og da har vi svært vondt for å se hesten tape dette løpet. Prins Trøjborg blir nok omgangens største favoritt, men vi er rimelig sikre på at Prins Trøjborg og Vidar Hop er den sikreste vinneren i denne lunsj-V5'en. Banker.
Rangering V5-5/DD-2: A: 2 B: 4-1-11 C: 10-5-6-8-12-9-3-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-1 - Varmblodshester. Monteløp. 2100 meter autostart.
1 Reven N. Seven har endelig fått løpslysten tilbake og da kommer også fremgangene. Hesten har utviklet seg fint i regi Jan Morten Hansen og når hesten debuterer i monte i ettermiddag sammen med meget dyktige Siv Emilie Løvvold er førstevalget opplagt. Litt usikkerhet er det nok rundt distanseevnene. Revenue-sønnen kan tidvis bli litt stri og da kan 2100 meter være en utfordring.

9 Honest Harry dro unna i hardt tempo i et travløp sist, men holdt stand i det lengste. Viste fine takter i et monteløp nest sist og er i knallform. Andrevalget. 3 LOvely Story trives svært godt i monte. Vallaken travet ikke ofte feilfritt, men har virket svært stabil i monte. 5 Wotoya ble strøket sist, og har enda ikke gått monte. Kapasiteten er bra på denne hesten(er igjen blitt strøket). 6 Cherry Sheriff har levert fine innsatser i monte og er heller ikke helt ueffen.
Rangering V5-1: A: 1 B: 9-3-6 C: 7-8-10-4-2

V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Tre av de åtte deltagerne i dette løpet kommer fra Trond Anderssens stall og alle kan vinne. Klart best vinnersjanse har 2 Readyotorhumble D.K. som har vunnet sportrekningen. Fra spor to lukter det tet her og sammen med Lars Anvar Kolle ser det ut som en flott vinnersjanse. Men det er en viss galopprisiko og da garderer vi litt.

4 Grandiezel har kommet flott tilbake etter langt fravær. En offensiv Kolle kjørte seg resolutt til tet sist og da ble det enkel seier. Her er det en viss fare for dødens, men hesten er bra. 1 Philadelphia Love gjorde et fint løp første gang ut for Evy Marie Brinch og har igjen vært heldig i sportrekningen. 5 Maria Nova har veldig fin kapasitet og holder hoppa seg på beina, går hun bra til mål. 7 Ulixes viste klar fremgang i Bergen lørdag og har ikke det løpet og reisen tatt for mye på er ikke Ulixes helt sjanseløs dersom hesten kommer inn i leken fra dette sporet.
Rangering V5-2: A: 2 B: 4-1-5 C: 7-8-6 D: 3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Når enkle og svært lite vinnervillige 5 Hovsjerka blir favoritt, så skjønner man at det er vrient løp. Hovsjerka er jevn og flink, men noen vinnerhest blir hoppa aldri. Vi stter 2 Tao Elda først. Hoppa innledet karrieren med seier for halvannen måned siden, og har flugt opp med to bra løp fra vanskelig utgangsposisjoner. Her er startsporet prefekt, motstanden likeså. Takler hoppa bilstart kan hun vinne.

6 Tangen Rikke viser fart, men også svært mye galopp. Fireårshoppa er slett ikke verst om hun skulle trave feilfritt. 9 Tara Linnea (er strøket) er ingen stjerne, men hun har bra fart og kan smyge fint med her. Bak disse er det vidåpent.
Rangering V5-3: A: 2 B: 5-6-8 C: 11-4-10-12-1-7-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-4 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Kapable, men uryddige 5 Lauvås Prinsen dukker opp i regi Erik Killingmo. Killlingmo er som vanlig negativ i forhåndsvurderingene, men det lar vi oss ikke lure av. Lauvås Prinsen var hardt betrodd i flere V75-løp i fjor og innehar fin kapasitet. Vårt førstevalg.

Fireårig 2 Fjell Balder kommer også ut etter lang pause. Fjell Balder hevdet seg bra som treåring i fjor, og fra et flott startspor kan det bli seier allerede i årsdebuten. 7 Raukvin holder sin nyttige form. Han vinner ikke ofte denne hesten, men er flink til å holde farten til mål. 6 Juniorprinsen går i rykk og napp, de dagene han vil har han vist at toppfarten er bra. 9 Olle Rusken er uten tvil blant de bedre her, men bakspor er neppe noen fordel for den usikre vallaken. 1 April Spik tok en etterlengtet seier sist, og står fint til her.
Rangering V5-4: A: 5 B: 2-7-6 C: 9-1-10-8-3-4 D: 11

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør