Foto: hesteguiden.com

Gjør Steinlager stolt

Vår V4-banker i Bollnäs i Sverige denne tirsdagen er etter vår tidligere verdensstjerne Steinlager.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til både Bollnäs i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens vi på kvelden kan se frem til en V65-omgang på Jägersro i Sverige og en dobbel V5-omgang på Forus i Stavanger.

Les også:Hamre regjerer
Les også:Trener i form!

Sportspill har hatt enorm suksess med DD-spillene i en lang periode nå, og på Drammen travbane i går ble det igjen veldig lukrativt å følge våre DD-forslag.

En herlig DD-banker ble satt i form av tredjevalget Quickfire, og da var grunnlaget lagt for fine penger. Det ble 1589 kroner tilbake på forslagene på hhv 200 og 400 kroner, og i tillegg fikk vi V5A på 2552 kroner.

Vi synes 3 Stein Daylight i V4-2 i lunsjen på Bollnäs er snakk om en topphest etter vår egen Steinlager, og denne 5-årige hingsten utvikler seg flott hele tiden. På 17 starter i karrieren har han allerede sprunget inn over en ½ million kroner, og det stopper neppe med det. I den siste starten ble han tredje fra dødens i et løp en av årgangshestene fra i fjor Caddie Galant vant, og ellers har det vært tøffe hester han har møtt.

Selskapet i dag er av den enkle sorten, og normalt kan Stein Daylight åpne så bra fra start at han kan kjøre seg tidlig til tet. Fra spiss kan vi ikke se helt hvordan han skal kunne tape dette løpet, og når det ikke er mange av dagens konkurrentene som kan gjøre noe spesielt med grovarbeid selv underveis, garderer vi ikke.

Innleveringsfrister Bollnäs
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
1 Dax i V4-1 har endelig trukket et riktig spor, og når det er snakk om sprintdistanse synes vi Alf Palema–sønnen er verdt litt oppmerksomhet. Den Jenni H. Åsberg–trente vallaken er vant til å møte denne gjengen, og han gjort solide innsatser fra dårlige spor.

Normalt holder han tet uten store problemer om kusk for dagen Tomas Pettersson ønsker å sitte foran, noe vi tror han gjør. Vel i tet blir vi ikke overrasket om Dax leder dette løpet fra start til mål, og han har i hvert fall form og klasse til å kunne vinne dette løpet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør