Foto: Anders Vanderloock/SCANPIX

Glimt skal opp

Hjemmeseier mot Strømmen er et krav fra Bodø by, og en betingelse for at søndagens tippetips gir 12 rette.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Lang reise for Østsiden
Oddstips 2: Flekkerøy stanser EIK
Tippetips: Sikker H i Bodø
V64 Axevalla: Damene regjerer

Dobbel V5 Bergen: Storfavoritten innfrir

Søndagskupongen består av oppgjør fra Adeccoligaen og Oddsen-Ligaen. Dessverre fører den destruktive streiken som herjer landet til at kamp 7 skal trekkes, trolig også kamp 12 og vi krysser fingrene for at det ikke blir fler.

Bonuspotten er oppe i 2.600.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Alta - Kongsvinger
Alta har hatt tungt for å avgjøre flere av kampene den siste tiden. Det er ganske sterkt å klare 2-2 i Sandefjord, men Alta er i en posisjon, nærmere bestemt en nedrykksposisjon, der de snart trenger noen tre-poengere. 1-4-4 totalt gir 7 poeng og det er allerede fire poeng opp til trygg plass. Hjemme i Finnmarkshallen, der de normalt skal ta de fleste poengene sine, har de scoret 10 mål men ikke klart bedre enn 1-1-3 mot Mjøndalen, Bærum, Hødd, Ull/Kisa og Sarpsborg 08.

Andreas Løvland lånes ut til Finnsnes, da Alta ikke har råd til å tilby ham proffkontrakt. Altaposten skriver: Så langt i år har ikke Berger kunne velge fra en skadefri tropp, og det kommer heller ikke til å skje denne helga. Christian Gauseth, Sega Ngom og Eirik Erlandsen er fortsatt ute, og som vanlig har en del spillere slitt med sykdom og småskader. Det gjør at Alta-treneren ønsker fotballferien hjertelig velkommen. - Det har vært en del sykdom og smårusk i troppen også denne uka. Mate Dujilo har vært syk, men er tilbake i trening igjen. Vi håper også at Martin Overvik melder seg til tjeneste. Rune Ertsås kan spille 20-30 minutter, men ikke mer. Så vi håper at både han og Svein Ove Thomassen, som har trøblet med leggene den siste tiden, får brukt ferien til å restituere seg hundre prosent, sier Berger til Altaposten.

Vi tipset om at lykken skulle snu for Kongsvinger og trener Tom Nordlie hjemme mot Notodden, og det gjorde den. KIL tok sin første seier siden april, etter fem strake tap i ligaen. Dermed klatret de over nedrykk og har 12 poeng etter 4-0-5 på de ni første rundene. Nå spørs det om KIL klarer å følge opp med nye poeng i Finnmarkshallen. Det trengs, ellers er det kjapt ned under streken igjen og maset om Nordlies fremtid i klubben blusser opp igjen.

KIL har hentet inn El Salvadors landslagsspiller Lester Blanco på lån, men han er ikke aktuell før etter sommerpausen. Ellers overrasket Nordlie mange ved å legge om til 4-4-2 formasjon mot Notodden, fra sin vanlige 4-3-3. Men en mer defensiv formasjon ga seier. Tuelo Johannesen spilte på topp sist og det er lite eller ingen nye skader oss bekjent. Shindika er suspendert.

Vi sitter med en enten-eller følelse her. Dette er opp til Kongsvinger. Hvis de viser seg fra sin beste side, kan de slå Alta. Samtidig er veien tilbake til gamle synder antagelig ganske kort. Et tidlig mål til hjemmelaget og frykten kan spre seg i bortelaget. Vi følger magefølelsen, som sier at dette ikke ender uavgjort. HB i kamp 1.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

2. Bodø/Glimt - Strømmen
Glimt har 4-0-0 og målforskjell 12-3 på hjemmebane. Storformen har meldt seg, dog ble det tap 0-3 for Start i Kristiansand etter at man slo Sandefjord 4-0 hjemme. Glimt-gutta og trener Hansen var særdeles misfornøyd med egen innsats i Kristiansand, og slår ventelig tilbake her.

Khalili startet på benken sist, Glimt spilte en 4-3-3-formasjon med Johansen, V. Braaten og Sané på topp. T. Braaten var tilbake i forsvarsrekka. Lite nye skader foran denne hjemmekampen, men Sané og Robertsen er suspendert.

Strømmen klarer seg brukbart, men klarer ikke slå de beste for tiden, hvertfall ikke på bortebane. 2-0-3 på de fem siste inkluderer hjemmeseire mot Kongsvinger og Ranheim, tap for Start, Sarpsborg og Notodden. 4-1-4 på de ni første er godkjent og gir en plass midt på tabellen. Strømmen var naturlig nok meget godt fornøyd med 2-1 hjemme mot Ranheim forrige runde, da de selv hadde skader på sentrale spillere men likevel slo opprykksjagende trøndere. Simen Stamsø Møller ble matchvinner, helt klart en spiller Glimt må se opp for i dag.

Yabre returnerer fra suspensjon. Armin Sistek (a) sto over sist med en kneskade og Gøran van den Burgt sliter med en leggskade. "Tvilsomt om noen av disse spiller mer før ferien", var det siste vi hørte fra Strømmen, før kampen mot Ranheim sist mandag. Stian Rasch var også ute mot Ranheim, og er trolig ute igjen. Strømnes er suspendert.

Glimt på hjemmebane, når Glimt kommer fra et surt tap, betyr hjemmeseier i våre hoder. Selv om Strømmen tidvis storspiller, tror vi ikke de lykkes denne gangen. H i kamp 2.

3. Bryne - Tromsdalen
Vi trodde Bryne skulle klare poeng hjemme mot Ull/Kisa 2. pinsedag, men så skjedde ikke. Slurv og unøyaktighet foran motstanders mål sørget for at Bryne scoret null, mens taktikk, kynisme og hundre prosent innsats i alle dueller sørget for at Ull/Kisa scoret to. Så det ble nedtur for Bryne igjen, etter to strake seire mot Bærum og Hødd. Med 3-2-4 totalt er Bryne det siste laget over nedrykk. I dag må det tas poeng på Jæren, helst alle tre.

Fra klubbens nettside: Bryne må stille uten midtstopperne Marius Lode og Kai Risholt, som begge er ute med karantene. Vetle Gulowsen er tilbake fra skade, mens Esben Ertzeid er høyaktuell for startoppstillingen.

TUIL viser en flott tendens til å slå lagene rundt seg og under seg på tabellen, nøkkelen til overlevelse for en av Adeccoligaens mindre klubber. Meget viktig 3-2-hjemmeseier mot Hødd 2. pinsedag. 4-1-4 totalt gir en grei 7. plass, men det er mange lag like bak. På bortebane har TUIL bare slått bunnlaget Bærum, ellers tapt for Kongsvinger, Glimt og Ull/Kisa.

TUIL skriver på sin nettside: Bjørn Strøm (m) soner karantene, mens resten av gruppen er tilgjengelige. Troppen:

Eirik Sørensen, Lars Konrad Johnsen, Tobias Arnøy, Ole Talberg, Eirik Yndestad, Eirik Bertheussen, Ludvig Rinde, Kjell Gunnar Vangen, Lars-Gunnar Johnsen, Jonas Johansen, Fredrik Allertsen, Bjørn Lidin Hansen, Håvard Lysvoll, Christer Johnsgård, Håkon Kjæve, Reidar Waage.

Som vanlig tenker vi at dette bør Bryne vinne, men så langt har ikke Bryne levd opp til forventningene. Det er mye opp til hjemmelaget her, hvos tøffe og kontante de vil være, hvor sterkt de ønsker å vinne. TUIL stiller en sterk tropp og vil gjerne stjele med seg ett poeng, og det lar muligens Bryne dem gjøre. HU i kamp 3.

4. Bærum - Start
Bærum gjorde en god innsats i Sarpsborg 2. pinsedag, men det endte med 0-1 og opprykkernes sjette strake tap. Og fjerde gang de taper med ett måls margin. Bærum forsvarte seg heltemodig og hevet seg i 2. omgang, og kunne med litt hell tatt poeng. 0-2-6 totalt gir jumboplass, men ett poeng er nok til å passere Hødd. Bærum viste gode tendenser sist, nå har de hjemmebane og det ligger i luften at det unge mannskapets første seier snart kommer. Men kanskje ikke mot gode Start.

Hjulstad (k) er ute til over ferien med en hodeskade, han har vært ute siden kampen mot Mjøndalen. Erstatter Eriksen var meget god mot Sarpsborg sist. Trener Morten Tandberg kan trolig stille ganske likt lag som sist. Thomas Finstad, Krister Aunan og Marius Lundemo var ikke med sist, og hvertfall Finstad er ganske sikkert ute her også.

Start går for opprykk, men gikk på en smell borte mot Mjøndalen og tapte 0-3 der. Men dette er det eneste tapet deres også, og 5-3-1 totalt holder til en 3. plass. Forrige runde vant de en viktig seier da Glimt ble slått 3-0 på Sør Arena. 1-3-1 på fem bortekamper er noe svakt, der den eneste seieren kom på Gjemselund med 1-0 over KIL. De tre uavgjorte bortekampene er dog spilt mot sterk motstand i Sarpsborg, Sandefjord og Ranheim.

Trener Mons Ivar Mjelde manglet Espen Hoff sist og erstattet ham med unggutten Dardan Dreshaj, som dannet spisspar med Vilhjalmsson. Denne duoen ordnet 2-0-målet, mens Asante scoret de to andre. Hoff (a) er fortsatt ute ser vi, Børufsen også, og dette er Starts tropp til kampen på Sandvika stadion:

Alexander Lund Hansen, Glenn Andersen, Espen Søgård, Ernest Asante, Solomon Owello, Elias Valderhaug, Christian Tveit, Gummi Kristjansson, Matthias Vilhjalmsson, Henrik Dahlum, Jesper Mathisen, Rolf Daniel Vikstøl, Amin Nouri, Arne Olav Høgetveit, Dardan Dreshaj, Alain Delgado.

Det virker lite sannsynlig at Bærum skal ta sin første seier for sesongen mot et så sterkt lag som Start. Samtidig var Bærum gode sist og de tar stadig et par skritt i riktig retning. Start har bare vunnet én bortekamp. Her kan det kanskje, kanskje komme en liten overraskelse, men sjansen er så liten og det er så mange andre steder det trengs garderinger, at det blir ren B i kamp 4.

5. Hødd - HamKam
Hødd kjempet tappert borte mot Tromsdalen forrige runde, men tapte 2-3. Denne kampen måtte Hødd vinne for å ikke bli hektet av i bunnen, men to scoringer var ikke nok i den jevnspilte bataljen. Hødd har nå fem strake tap og ligger nest sist med 1-0-7 totalt og ikke mer enn 8 scoringer totalt. Seieren deres kom hjemme mot Glimt i april.

Trener Lars Arne Nilsen har ikke noe ønske om å bortforklare de svake resultatene, men sier i en kommentar på klubbens nettside: "Vi har hatt mange ting som har gått mot oss i starten av sesongen. I utgangspunktet er andre sesongen i Adeccoligaen vanskelig uansett, men sjukdom, skadar og etterkvart formsvikt hos sentrale spelarar har gjort at vi ikkje har fått ut potensial i laget." Kazeem Ahmed og Christian Mork var ikke med til Tromsdalen. Sistnevnte sto over på grunn av en eksamen, og skal være tilbake nå. Ellers ingen nye skader.

HamKam er i form etter tre strake tap innledningsvis. De seks siste har gitt 3-3-0 og laget fra tippe-byen er oppe på en 9. plass med 3-3-3 totalt. De klarte bare 1-1 hjemme mot Mjøndalen 2. pinsedag, vi hadde tro på hjemmeseier der. HamKam dominerte spillet til en viss grad, men skapte ikke nok farligheter.

Oddbjørn Lie (f), Anders Nedrebø og Ørjan Berg Hansen var ute sist, og Lie er bekreftet ute igjen grunnet en operasjon og ikke klar før etter sommeren.

Dette er vrient. Hødd kommer til å vinne igjen snart, men vi ser strengt tatt ingen signaler om at det skal skje i dag. HamKam liker vi ikke å stole på, for de skaper for lite offensivt for tiden. Vi heller mot en knepen borteseier, men tør ikke utelukke 0-0 eller 1-1. UB i kamp 5.

6. Notodden - Ranheim
Notodden ble som ventet for små på Gjemselund og tapte 1-3 for Kongsvinger forrige runde. Dette var NFK sitt femte strake bortetap, men de scoret ett mål, og har nå 1-14 i målforskjell på sine fem bortekamper. Hjemme er historien en ganske annen, her er Bryne, Sandefjord og Strømmen slått, bare Sarpsborg har klart å score mål her og ta poeng da de vant 1-0. Dette er litt i tråd med det Notodden har vist i 2. divisjon de to sesongene før opprykket.

Notodden har som vanlig et godt preview av kampen på sin nettside, og deler følgende lagnyheter: Paal Christian Alsaker kom innpå mot Kongsvinger for årets første kamp etter skade, men desverre fikk se det røde kortet midveis i 2. omgang og må se de 2 neste seriekampene fra sidelinjen. Steffen Jenssen fikk sitt 3. gule og må også stå over søndagens kamp. Det må også kaptein Lars Lien etter at han dro på seg en strekk i 1. omgang på søndag, men det er gode forhåpninger om at han kan være tilbake til cup-kampen mot Godset 20. juni. NFK stiller med denne troppen til kampen mot Ranheim:

Larsen, Semb, Granerud, Velta, Jahr, Tømmer Ufs, Sande, Helgerud, Aksnes, Dale, Amundsen, Kasin, Kleven, Enger, Holmen, Tveito Lundefaret, Nynes, Skogen.

Ranheim vant sine to første bortekamper, mot Tromsdalen og Bryne. Deretter ble det 1-1 i Sarpsborg, før man nå på det siste har tapt 0-3 i Sandefjord og 1-2 på Strømmen. Så formen er nedadgående og det gir seg spesielt utslag i bortekampene. Bare én seier på de seks siste for Ranheim.

Aasmund Bjørkan gjør ingen store endringer i troppen som reiser til Notodden, skriver Ranhem på sin nettside, og fortsetter: Endelig er også Ole Kristian Kråkmo tilbake i trening på feltet, men han trenger noen dager til med opptrening før han er klar for å spille kamp. I tillegg er Osei Oviasu uakuell. Bortsett fra disse to, kan Bjørkan velge fra en skadefri tropp:

Barli, Muller, Rønning, Tronseth, Moe, Malmo, Sørli, Åsen, Løkberg,Stilson, Reginiussen, Izuchuwku, Foosnæs, Stene, Bye, Krogstad.

Notodden og Ranheim har aldri møttes tidligere. Vi hadde tro på Notodden før vi så at Alsaker, Lien og Jensen ikke er med. Nå blir det antagelig jevnere, og noe mer risikabelt å gå for outsideren, men vi mener like fullt det er gode sjanser for hjemmeseier. Etter et par runder med oss selv lander vi på HB i kamp 6.

7. Ullensaker/Kisa - Sarpsborg 08
Denne kampen er flyttet frem til klokken 15.00, og tippetegnet må trekkes siden søndagskupongen har spillefrist klokken 17.55. Folkerekka viser en foreløpig tegnfordeling 42-26-32. Tenk så dumt det kan bli hvis kampen ender for eksempel med hjemmeseier og Norsk Tipping trekker en B et kvarter senere. Vi blir nødt til å markere HUB i kamp 7, det er så utrolig surt å ryke på trekning hvis man prikker inn alt annet.

8. Lillehammer - Valdres FK
Oddsen-Ligaen avdeling 1. Lillehammer har vært overraskende svake hittil. 0-3-4 på de syv første holder til en plass på nedrykk, der Godset 2 og Brumunddal også befinner seg for tiden. Det verste er at formen har gått fra svak til ille. I sesongens to første kamper klarte man å spille 2-2 på Raufoss og 2-2 mot Gjøvik FF, nå er de to siste tapt 0-2 hjemme for Vålerenga 2 og 1-3 borte for Ørn Horten. Det skapes knapt målsjanser.

Vi har ingen lagnyheter fra LFK, men de spesielt interesserte, og det er vi jo alle, kan lese denne kommentaren hos Gudbrandsdølen, som gir et inntrykk av lagets utfordringer i tiden fremover.

Valdres FK toppet avdelingen med fem strake seire på fem kamper, men så tapte de 1-3 på Elverum og mer overraskende 1-5 hjemme mot Birkebeineren. Helt fra starten av, mens de fortsatt vant kamp etter kamp, la Valdres aldri skjul på at det offensive hanglet litt og at toppscorer Grubisic gang på gang avgjorde kamper på gode enkeltprestasjoner, uten at den offensive helheten var optimal. Man ble ikke straffet for dette før i den sjette spillerunden mot et sterkt Elverum-lag. Forrige runde kollapset man hjemme mot Birkebeineren. Akkurat da man fikk utliknet til 1-1 og motstander ble redusert til 10 mann, var det overraskende nok natta og tap 1-5.

Fra klubbens nettside: For Valdres er Runar Brenden og "Pachu" Gutierrez fortsatt ute med skader. For Brenden sin del går det framover, og han regner med å kunne spille fotball igjen til uka. "Pachu" derimot sliter med å bli kvitt lårskaden, og det har vært liten framgang siste uka. Ellers har Øyvind Lund måttet stå over treningene denne uka. Lund sliter med halsonde og blir neppe klar til søndag. Klare er derimot Kristian Tuv og Simen Høglien. Begge trente for fullt fredag og er innstilt på å spille i helga.

Seks innbyrdes møter de tre seneste sesongene har gitt 0 hjemmeseire, to uavgjorte og fire borteseire.

Vi tror Valdres fikk en skikkelig støkk med 1-5-tapet forrige runde. Nå kreves det hard jobbing for å komme tilbake der man ønsker å være, øverst. Lillehammer ser ut til å være langt nede i kjelleren, og vi tror Grubisic og gjengen fra Fagernes er våkne fra start og tar dette. B i kamp 8.

9. FK Tønsberg - Ørn Horten
Oddsen-Ligaen avdeling 1. FK Tønsberg er tippet å gjøre det godt i denne avdelingen, og har levert varene så langt, hvertfall i hjemmekampene. 1-0 over både Raufoss og Nybergsund og 2-0 over Godset 2 er sterkt, for de to første er gode lag. Forrige runde ble det tap 0-3 borte for ganske sterkt VIF 2, det var det tredje strake bortetapet for FK Tønsberg. Man lå under 0-3 etter 25 minutter og gjorde en direkte svak kamp. Men nå er det derby mot Horten på eget gress.

Enver Gashi (f) er suspendert etter rødt kort forrige runde. Martin Hem Hansen debuterte på midtbanen i samme kamp. Juan Rene Santos (a) har slitt med en skade i det siste og er trolig ute, dessuten er Cherno Samba ikke med da han har sluttet seg til det gambiske landslaget. Purser (k) er stadig ute.

Ørn Horten er nok ikke helt tilfreds med 2-1-4 på de syv første rundene. Det ble hjemmeseier forrige lørdag, 3-1 mot et Lillehammer helt ute av form. Ørn vant også bortekampen mot Grorud med 2-1. Ellers har det vært lite å juble for.

Ørn er gode til å dele informasjon på nett og de forteller at Rune Larsen og den levende legenden Jørgen Jalland gjorde comeback mot Lillehammer, det hevet også de andre på laget. I dag stiller Ørn trolig det samme laget som slo Tønsberg 6-0 i Horten i fjor. Thomas Utter Jensen som sliter med lyskeproblemer. Torgeir Fredriksen har trent alternativt men regnes klar. Dette er Ørns tropp:

Stensholt, Midtgarden, Vordahl, Holtung, Thu, Thorkildsen, Knutsen, Søderstrøm, Jalland, Silberg, Larsen, Evan Patros, Fredriksen, Alen Patros, Bardoff, Belaska, Karlsen Egge, Mambouana.

Alle fire innbyrdes de to siste sesongene har endt med hjemmeseier.

Ørn brenner av lyst til å påføre FK Tønsberg tap i dette Vestfold-derbyet, det er det ingen tvil om. Når vi ser Jalland, Belaska og begge Patros-guttene i troppen blinker det en varsellampe. Samtidig har Ørn vist lite på bortebane hittil. Vi satser på at FK Tønsberg gjør jobben hjemme igjen. H i kamp 9.

10. Flekkerøy - Egersund
Oddsen-Ligaen avdeling 3. Etter en variabel start ser Fløy ut til å ha funnet formen. De tre siste er vunnet, 1-0 mot Randaberg, 5-0 mot Ålgård og 2-1 mot Pors. Borteseieren mot Pors betegnes som et ran, men det er som kjent antall mål som teller.

Lagnyheter fra klubbens nettside: John Olav Norheim pådro seg et mulig tretthetsbrudd på onsdagens trening. Yngvar Håkonsen og Lars Henrik Svenssen sliter fortsatt med skader, mens Kevin Ruden er klar etter sin skade. Morten Birkeland og Anders Høgetveit har slitt med sykdom denne uken, men er klar til kampen. Dette er hjemmelagets tropp:

Månsson, Markussen, Aziz, Engedal, Skaaland, Stray, Høgetveit, Martinsen, Birkeland, Sørensen, Myhre, Diallo, Richardsen, Ruden, Andreasen, Thorsen, Hardarson.

Egersund innfridde som våre favoritter hjemme mot Åsane, og fulgte opp den sterke borteseieren mot Vindbjart. Begge ganger har man vært noe heldig som tok alle poengene. Opprykkerne EIK kjemper i toppen etter 4-1-2 på de syv første rundene. Sesongens eneste tap kom borte mot Odd 2.

Vi har dessverre ikke funnet lagnyheter fra EIK.

Her ser vi en hjemmeseier i anmarsj. Fløy er solide på eget gress og denne gangen klarer ikke EIK stikke av med full pott, tror vi. H i kamp 10.

11. Lørenskog - Frigg
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Lørenskog har inntatt tabelltopp i avdeling 4, som det av fire lag med 4-1-2 totalt som har best målforskjell. Senja, Mjølner og Kvik Halden ligger a poeng, og det er gøy med en jevn avdeling der mange kan være med å kjempe om opprykket. Lørenskog har vært feilfrie hjemme, her er Senja slått 3-0, Follo 3-1 og Asker 2-1. Dette er tre av de tøffeste motstanderne, så dette er sterkt. Sist søndag vant Lørenskog fortjent 4-2 borte mot Finnsnes.

Her mangler vi troppen, men lite tyder på at det skal være nye skader i laget.

Frigg vant 3-1 borte mot Østsiden, men siden har det blitt tap i Halden og på Senja. Forrige runde ble det 2-2 hjemme mot Stabæk 2. Frigg ledet 2-0 til det 90. minutt, da scoret Stabæk to ganger. Et ran, oppsummerer Frigg.

Degerman (f) skal være tilbake fra suspensjon her.

Det er farlig å avskrive Frigg, for det bor mye i laget. Det de viste på Senja innbyr imidlertid ikke til å stole på dem, og selv om de er gode, leder og presser på hjemme mot Stabæk 2, er det svakt å kaste bort to poeng på overtid. Lørenskog på Rolvsrud er blant sesongens tøffeste kamper og vi markerer H i kamp 11.

12. Moss - Asker
Grunnet streiken i Moss Kommune står denne kampen i fare for å bli avlyst, men klokken 22.00 lørdag kveld har det ikke kommet nærmere beskjed rundt dette. Streiken har blant annet medført at gresset på Melløs Stadion ikke har blitt klippet, banen har ikke blitt merket og garderobene er låst, skriver Moss på sin nettside.

-Slik det ser ut nå, tyder alt på at det ikke blir kamp, sier MFK-trener Tor Thodesen til Moss avis. Det er ingen i kommunen som i løpet av lørdag kveld eller søndag kan sette Bellevue i stand til MFKs kamp. Melløs er uaktuell for kamp fordi det jobbes med å legge ny friidrettsbane rundt fotballbanen. Likevel kan ikke MFK offisielt gå ut å si at kampen blir utsatt riktig ennå.

- NFF ønsker at alle kamper skal spilles i forhold til terminlisten så langt det er mulig. Vi kan derfor ikke gå ut med en offisiell avlysning før rett før bortelaget må reise hjemmefra for å møte til kampen. Så den offisielle beslutningen blir nok ikke tatt før to-tre timer før kampstart, melder Moss Avis.

Denne kampen blir utsatt og vi skulle hatt en helgardering til, men det har vi ikke. Folkerekka viser 47-27-26 i skrivende stund. HU i kamp 12 da.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

Her kan du levere det store systemet til redusert pris via TippSt@tion, et program som reduserer prisen uten å redusere vinnersjansene like mye.

96-rekker:

Tipping Søndag, frist: 03.06.2012 17:55
1. Alta - Kongsvinger H B
2. Bodø/Glimt - Strømmen H
3. Bryne - Tromsdalen H U
4. Bærum - Start B
5. Hødd - HamKam U B
6. Notodden - Ranheim H B
7. Ullensaker/Kisa - Sarpsborg 08 H U B
8. Lillehammer - Valdres FK B
9. FK Tønsberg - Ørn Horten H
10. Flekkerøy - Egersund H
11. Lørenskog - Frigg H
12. Moss - Asker H U

-

432-rekker:

Tipping Søndag, frist: 03.06.2012 17:55
1. Alta - Kongsvinger H B
2. Bodø/Glimt - Strømmen H
3. Bryne - Tromsdalen H U
4. Bærum - Start B
5. Hødd - HamKam H U B
6. Notodden - Ranheim H B
7. Ullensaker/Kisa - Sarpsborg 08 H U B
8. Lillehammer - Valdres FK B
9. FK Tønsberg - Ørn Horten H U
10. Flekkerøy - Egersund H
11. Lørenskog - Frigg H
12. Moss - Asker H U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør