Foto: PHIL NOBLE

Godt nyttår fra Sportspill-redaksjonen

2. januar kommer dere til å stifte bekjentskap med to nye toppnavn.

Kommersielt

2013 var et innholdsrikt år for Sportspill.no, der mye av fokuset ble rettet mot Norsk Rikstotos nyvinning for spill på andelslag, Eksperten. Allerede første dag etablerte vi oss som den største aktøren på Eksperten, en posisjon vi beholdt hele året.

Sportspill kommer til å satse langt kraftigere på odds- og tippetips og travtips i 2014, og vi kan glede leserne med at en av Nordens mest kjente og beste oddstippere blir fast ekspert fra 2. januar. Mannen vi snakker om, er Aftonbladets Steven-Lee Holmdahl. Les mer om ham andre nyttårsdag!

Vi styrker også stallen i travredaksjonen ved å hente inn erfarne Frode Gjesdal fra Trav og Galopp-Nytt. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring. Også han leser du mer om andre nyttårsdag!

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

Sportspill-redaksjonen ønsker alle odds- og travinteresserte et riktig godt år!

PS! Husk å like oss på Facebook!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus