Foto: hesteguiden.com

Goop regjerer i Karlstad

Bjørn Goop har vunnet 240 løp i 2012 og kjører vår V65-banker på Färjestad mandag. Sjekk våre V65-tips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny mandag:
Lunsjtrav Leangen: En super lunsj
Dobbel V5 Bjerke: Bjerke byr på helaften
Oddstips: Vi satser svensk igjen

Det blir en travel kveld for oss travspillere når Bjerke byr på 15 løp og Färjestad byr på V65 mandag kveld. på Färjestad setter vi vår lit til Sveriges mestvinnende kusk, Bjørn Goop, som allerede har vunnet 240 løp i 2012. Vi finner bankeren i V65-6.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

5 Rite To Win som også trenes av Bjørn Goop, har vært ute i to tøffe V75-løp den siste tiden og det siste var en finale. Gikk da utvendig leder og holdt meget bra. I kveld er motstanden mye billigere og han har trukket spor på innsiden av sin verste konkurrent (6 Charlie Sisu). Normalt spinner Rite On Line–sønnen til tet og da taper han trolig ikke dette løpet hvis han er like bra som i sine siste løp. Vi tror på tet og bankerspiller i V65.
Vår rangering V65-6: A: 5 B: 6-2 C: 9-1-4-3-10-8-11 D: 12-7

"Norsk" seier
4 Ridgehead Cahore er interessant når han kommer ut i regi den utflyttede nordmannen Terje Melnes og blir utstyrt med Jorma Kontio i sulkyen. Er meget kjapp fra start denne krabaten og skulle Kontio komme seg foran så slipper han normalt ikke og på sitt beste er Buvetier d`Aunou-sønnen god nok til å vinne. Ridgehead Cahore har slått mange gode hester når han har kommet seg foran. 14 % i spillet med kun 5 % i innsats er interessant i V65-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Beste kusken
5 Tofu kommer til start etter to mnd pause og trenger kanskje løp i kroppen før storformen er på plass. Nå er motstanden helt riktig for Alf Palema–datteren samt hun har kanskje den beste kvinnelige kusken i form av Anna Rønning i dette løpet som kun er åpent for damekusker. Tofu er meget kjapp fra start så hun er normalt sikret et fint løp og det er ikke helt utenkelig at det kan bli tet – eventuelt rygg på 6 Hyacint hvis hun kommer tidlig. Vi mener Tofu er den beste hesten på kapasitet og da er hun interessant som en 19 % og 9 % i innsats.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør