Foto: hesteguiden.com

Gull i Trondheim?

Rosenborg og Sportspill opplever stor suksess om dagen, og på Leangen på lørdag kan to kalde krabater sørge for nye fremganger for oss!

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny lørdag
V65 Kalmar: Spill til Sverige lørdag kveld

Oddstips 1: Evertons femte seier
Oddstips 2: Palermo taper i Genoa
Premier League: Skaderapport
Premier League: 20 ting om helgens runde
Tippeligaen: Skaderapport

Rosenborg kan nemlig være på vei mot gull i serien, og så langt denne uken har Sportspill spilt inn flotte 54 358 kroner på foreslåtte spill! På en herlig onsdag på Bjerke ble det 23 367 kroner innspilt, og på Bergen travpark i går fanget vi V5B på vårt største spilleforslag til en utbetaling på 4 745 kroner.

Vi håper to tøffe kaldblodshester kan sørge for at vi er et skritt nærmere utbetalingslukene på lørdag, og en eventuell alenevinner ved denne anledningen kammer hjem svimlende 25 millioner kroner! Leangen travbane i Trondheim er som sagt vertskap for lørdagens V75-omgang, og det er en flott meny som blir presentert.

Annonse: Øivind Grøstad setter to 15-oddsere, en 20-oddser, og to 25-oddsere først på sin V75-rank på Leangen lørdag. Har du sett på makan?

Josef Kleins Æresløp med 150 000 kroner til vinneren i et varmblodsløp for 4-åringer i V75-3 er høydepunktet denne gangen, og i det løpet støter vi på en av dagens største favoritter i form av 7 I`M The Answer U.S. Vi prøver oss som sagt på to bankere denne gangen, og vi synes tre løp krever veldig bred gardering.

Innleveringsfrister Leangen lørdag!
V5 kl. 14.20
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tidlig tet, og ser seg siden aldri tilbake?
I et flott sprintløp for kaldblodshester i innledningen på denne rebusen forventer vi at 4 Lykkje Odin sitter i føringen ut av den første svingen med champion Eirik Høitomt i sulkyen, og da blir i så fall ikke 6-åringen lett å fange til slutt. Utviklet seg enormt i regi svært dyktige Erik Killingmo, og i den siste starten gikk han helpigg i mål som femte på 22.7 over aktuell distanse. Stod da likt med Alm Taragon som står 20 meter bak ham denne gangen, og da må det være klar fordel for Moe Odin-sønnen ved denne anledningen.

Favoritten 13 Alm Taragon har underprestert på tre langreiser til Bergen tidligere (og treneren er også denne gangen bekymret for overnatting på hesten), og når 6-åringen ikke kan utnytte sitt springspor på 20 meter tillegg, tror vi det blir tungt å runde til seier på en kjapp sprint. Når i tillegg 10 Stiv Kuling står i et kinkig fjerdespor i volten på 20 meter tillegg (får neppe noen flying start da), synes vi det ligner en topp vinnersjanse for nestfavoritten i løpet (kun krysset av på hver fjerde kupong!).

Vår rangering V75-1/V5-3: A: 4 B: 10-11-13-3-14-12-7 C: 9-8-1-2-5-6-15

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Feller samtlige til slutt?
Vi fant vår andre banker for dagen i den sjette avdelingen, og da snakker vi om en veldig seiersvant krabat. Hele syv løp har 13 Pondus vunnet denne sesongen, og i sitt siste løp gikk han sitt beste løp så langt i karrieren. Avsluttet noe helt voldsomt til slutt til fjerde på flotte 26.2 full vei bak svært gode Remelden & Co den gangen, og vi synes 5-åringen hadde klart størst fart i målgangen ved den anledningen.

Støter på gode hester i grunnlaget sitt denne gangen, men ikke i nærheten av slikt kaliber som det var på konkurrentene i den siste starten. Ingen kløpper fra start (og han kan da ikke utnytte springsporet sitt i fra 20 meter tillegg fullt ut), men Lome Elden-sønnen har en fryktelig tung sisterunde å by på. Vi tror ingen klarer å stå i mot favoritten på lørdag, og vi tror årets åttende triumf blir bokført denne gangen.

Vår rangering V75-6: A: 13 B: 12-11-7-3 C: 15-14-1-10-8-4-6-2-3-9

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V75-2/V5-4, 2140 meter autostart
Et flott varmblodsløp for 3-åringer har vi å se frem til i den andre avdelingen, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi satt 10 K.K. Only You fremst ved triumfen på 17.0 full vei fra tet i den siste starten, og vi ser ingen grunn til å ikke ha tro på 3-årshoppa denne gangen også. Vi føler at Tom Ridge-datteren nærmest går for halv maskin, og da er det trolig mye å gå på. Vi tror hun er vel så effektiv med et løp i rygger, og vi synes hun er alt for lite spilt med sine 16 % på lørdag. Vi tror denne hoppa blir kanongod på sikt, og vi tror fort hun kan legge på til sin andre strake triumf på lørdag.

Etter å ha stått litt kinkig til ved flere anledninger, ser det nå langt bedre ut for 3 Chiaro Di Luna denne gangen, og fra tet er 3-årshoppa snakk om hesten å slå. Avsluttet sterkt til sølv på 18.5 full vei i den siste starten, og også hun er alt for lite spilt med sine 20 % Det ble for tøft for 1 Super Taifon i Kriteriet i den siste starten, men 3-åringen gikk en rekk fine løp forut for den starten. Tilbake i litt mer normale omgivelser ved denne anledningen, og dersom det løser seg underveis fra et litt sjanseartet innerspor, er Krogh-traveren seiersaktuell.

Tatt litt bort av sporet er 7 Marco D`estino, men den høykapable 3-åringen er slett ikke borte med litt flyt på veien. Forbedret med løp i kroppen etter en mindre pause kan 2 X. Factor vise seg å være (fjerde på 17.4 full vei mot eldre hester i den siste starten), men vi tror Killingmo-traveren er avhengig av ryggløp i det lengste for å kunne gå helt til topps. Brenner kusk Tom E. Solberg av gårde i tet, tror vi det blir tidlig kvelden. Utvikler seg stadig gjør 6 Standup And Fight (vant i den siste starten), men vi synes ikke Olsen-traveren skal være favoritt fra et spor litt langt ute.

Vår rangering V75-2/V5-4: A: 10 B: 3-1-7-2-6 C: 8-11-12-9-5-4

HTML EMBED

V75-3/V5-5, 2140 meter autostart
Et herlig 4-årsløp for varmblodshester i Josef Kleins Æresløp med hele 150 000 kroner til vinneren venter oss i den tredje avdelingen, og det er fire vinnerkandidater. Storfavoritt blir 7 I`M The Answer U.S., og vi garderer ikke 4-åringen på våre to minste spilleforslag. To sprinttriumfer på solide 10.5 og 11.5 står bokført i raden, og i den siste starten satt han litt fast til slutt som fjerde på sterke 13.0 full vei. Blir ikke lett å slå, men dersom det blir en alt for tøff innledning på løpet, føler vi oss ikke helt trygge på Hamre-traveren.

Det finnes noen sterke motbud som er tunge til slutt på sitt beste, og en av dem er 9 Rocky Winner. Herdet i veldig tøffe omgivelser på den andre siden av kjølen, og 4-åringen har gått på 13-tallet ved flere anledninger tidligere i år. Det er sterkt, og etter floppen i den siste starten (indisponert for dagen), regner vi med at Anderssen-traveren er fit for fight igjen når han nå sendes til start (og da krysser vi på våre to største spilleforslag).

En veldig spennende start gjør også 1 Ronaldo C.N., og etter at 4-åringen var toer i det Danske Derby har hesten blitt solgt til Norge. Dukker nå opp i regi Trond Anderssen, og treningsrapportene etter en mindre pause er positive. Blir overflydd ned startsiden (og da krysser vi først på vårt store system), og da må det løse seg underveis for at Mr. Flirt-sønnen skal kunne gå helt til topps.

Det skal bli spennende å se om 6 J.T.`s Crown duger mot importene denne gangen, men siden de norske hestene normalt holder langt lavere klasse enn hester som har hevdet seg i årgangsløp i Sverige og Danmark får Kihle-traveren første en plass på vårt store system. Sterk toer i Derby på 14.7 over 2600 meter, og i den siste starten var han flyvende til slutt ved triumfen på 15.2 full vei på en litt sugen bane.

Vår rangering V75-3/V5-5: A: 7 B: 9-1-6 C: 3-2-4 D: 5-12-10

Det er jackpot i V65-spillet på Kalmar travbane i Sverige lørdag kveld. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillboksen under

HTML EMBED

V75-4, 2140 meter voltestart
Vi synes ikke vinnerkandidatene er mange i dette kaldblodsløpet i den fjerde avdelingen, og vi satser på at det holder med tre hester. Det var ikke noe drag i 13 Gomnes Dona i den siste starten (fjerde på 28.8 full vei), men tilbake i slag og med en tilsvarende innsats som i den nest siste starten, taper ikke 5-årshoppa dette løpet. Solid som toer på 26.8 full vei bak svært gode Drav Siss den gangen, og springsporet på 20 meter tillegg er helt perfekt på lørdag. Rapporteres å trene som normalt etter den siste starten, og da bankerspiller vi på lillebongen.

Variabel og ikke helt stø på beina er 5 Snosøy Elda, men 5-årshoppa er svært god på sitt beste. Toer bak gode Engas Odin i den siste starten, og i den nest siste starten var hun en totalt overlegen vinner på flotte 27.4 full vei. La inn en sisterunde på rundt 25.0 ved den anledningen, og med en tilsvarende innsats på lørdag blir hun ikke lett å slå. En totalt overlegen vinner i den siste starten var 7 Møy Linsi på fine 28.8 full vei, og da må 7-årshoppa tas på alvor denne gangen. Løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt, og hun er alt for lite spilt med sine 8 % på lørdag.

Vår rangering V75-4: A: 13 B: 5-7 C: 15-6-3-2-8-9-12-10-11-14-4-1

Annonse: 90% av bongene tar kvelden i V75-5, når Øivind Grøstad byr på et granatsjokk som vinner i V75-5

V75-5, 2640 meter voltestart
Et stayerløp for varmblodshester har vi å forholde oss til i den femte avdelingen, og vi synes løpet ser vidåpent ut. Bred gardering er da å anbefale, men fremst setter vi en formbombe som er fryktelig underspilt med sine lusne 7 %! Vi snakker da om 2 Laugh At My Face, og dersom 4-årshoppa takler et litt kinkig spor i volten, tror vi på en topp vinnersjanse.

Satt fast som tredje på 17.6 over 3120 meter i den tredje siste starten, og i den siste starten ble Malmin-traveren dratt sist i ryggen på en stoppende konkurrent. Dog flyvende nedover oppløpet når det løste seg, og hun var helpigg i mål som syvende på 17.7 over 3100 meter. Tøft inne i løpet på pengene på lørdag, men det var hun også i den siste starten (kapasitet som rekker langt utover sitt spinkle grunnlag).

En svært spennende start i regi Eirik Høitomt gjør 8 Sanna Bob, og 4-årshoppa har gått en rekke sterke løp i Sverige og Danmark tidligere i år. Det virker til at hun har fin styrke, og treningsrapportene på 20-prosenteren i spillet er gode. Etter tre strake triumfer gikk også 10 Miraflores et flott løp til femte i et stayerløp i den siste starten, og 4-årshoppa viste ved den anledningen at dagens lange distanse ikke er noe problem (trekker klar fordel av det lange oppløpet på dagens arena).

Det er heller intet å utsette på formen til 14 Carpe Emmanova (fjerde på flotte 12.5 over en sprint i den siste starten), men Killingmo-traveren har ikke prøvd dagens lange distanse alt for ofte (hester i form går dog som regel alle distanser). Full form er det også på 13 Lobella B.B. (satt fast i den siste starten), mens 15 K.L.M. Linedancer også er snakk om en hest som bør vurderes tidlig. Stanget litt i ryggen på gode Bagpipe i den siste starten, og 7-prosenteren i spillet har hevdet seg godt i denne typen løp tidligere (hun står glitrende inne på pengene i dette løpet!).

Vår rangering V75-5: A: 2 B: 8-10-14-13-15 C: 3-5-6-9-4 D: 1-7-11-12

V75-7, 1640 meter autostart
Et herlig sprintløp for varmblodshester avslutter denne rebusen, og når de antatt beste står i hhv spor 8 og 12 (blir et veldig tøft opplegg underveis for begge de to), synes vi løpet ser litt småskummelt ut. Vi tror således at det kan smelle, og da tyr vi til veldig bred gardering. Helt lysende så dog 12 Mr. F.X. Royal ut ved triumfen på 14.9 full vei i den siste starten, og det er ikke lett å ikke sette 5-åringen fremst. Løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt, men det må klaffe litt på veien for at Anderssen-traveren skal kunne bokføre årets syvende triumf denne gangen.

Det blir nok full bøtt fra Tom E. Solberg bak 8 Onion F.H. ned startsiden, og friskusen fra Bergen gir seg nok ikke før han sitter i teten med 6-åringen. Strålende til sølv på 12.3 over aktuell distanse i den siste starten, men en voldsomt tøff åpning på løpet kan fort sette seg i beina til slutt (dukker ofte opp en smygkjørt konkurrent da). Det blir etter alt å dømme en innvendig reise for 1 Support Vacation, men dersom det løser seg til slutt, er 6-årshoppa livsfarlig. Stålform der i gården, og de som ikke tror hun kan sprinte, tar feil (vant tre sprintløp i fjor på hhv 12.7, 12.8 og 13.2!).

Nydelig til står 3 Azeem, og formen et sterkt stigende på Pearsall Hanover-sønnen. Det ble seier på 17.3 full vei i den siste starten (munnet ut i et rent speedoppgjør til slutt den gangen), og med perfekte luker til slutt fra rygg leder, kan sjokket være et faktum (kun krysset av på 8 % av de innleverte kupongene). Vi tror heller ikke 4 Bagpipe gjør seg bort (utstyres med helstengt hodelag for anledningen), mens formsterke 7 Riccione Ås (løftet seg voldsomt nå på slutten) og smygkjørte 9 Olympic Image (kan bli dønn riktig for denne), også er snakk om hester som bør vurderes tidlig.

Vår rangering V75-7: A: 12 B: 8-1-3-4-7-9 C: 11-10-5-6-2

V5-1, 2140 meter voltestart
Et litt småuggent varmblodsløp innleder denne rebusen, og vi tyr da til veldig bred gardering på våre to største spilleforslag. To hester kan dog vise seg å være nok å krysse av for, og da snakker vi om duoen 1 Twin`s Ducati og 4 Joe`s Banker.

Førstnevnte kommer fra Sverige med en fersk seier på fine 16.4 full vei i bagsjen, og det kan være så enkelt som at 4-åringen leder rundt om. Sistnevnte vil dog utfordre favoritten ned startsiden, og 6-åringen har fart nok i beina til å blåse til tet (Blekkan-traveren er dog av den variable sorten).

Formen er fin på 5 Donas Super Max, og ny kusk Gunnar Austevoll har det med å dukke opp som troll av eske til slutt bak denne typen oppsitt. Kapasiteten er fin på 8 Cabjoy F.C., mens duoen 11 Prestile (fin form) og 12 Home Made (kraftig kuskeforsterket) også bør vurderes tidlig.

Vår rangering V5-1: A: 1 B: 4-5-8-11-12 C: 3-7-9-10-2 D: 6-13

V5-2, 2140 meter voltestart
Et kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag venter oss i den andre avdelingen i V5-spillet, og vi kan ikke gardere 1 Alsaker Elfax. Strålende ved triumfen på solide 27.6 over en sprint etter å ha gått store deler av løpet i ”dødens” i den siste starten, og vi tror ikke 4-åringen lar seg slå denne gangen (i rivende utvikling denne krabaten).

Blåste til tet i den tredje siste starten (og da ligger det an til tet også på lørdag), og ved den anledningen slo han lett en så god hest som Eikprins ved triumfen på fine 29.4 full vei. Står helt perfekt inne i dette løpet på pengene, og vi kan ikke skjønne annet enn at Fakse-sønnen skal han en kanonsjanse til å kunne lede dette løpet rundt om.

Vår rangering V5-2: A: 1 B: 10-12-11-2-5-4-6-13-9 C: 3-7-8-14

Stort abc-system i V75-spillet!
Innleveringspris, kr. 2202.- (over fire bonger)
Stamme 8748 rekker (1*9*4*3*9*1*9)
4 Lykkje Odin
A: 10 B: 1-2-3-6-7 C: 8-11-12
1-6-7-9
5-7-13
A: 2 B: 8-10-13-14-15 C: 3-5-6
13 Pondus
A: 12 B: 1-3-4-7-8-9 C: 10-11

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn enten minst En A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V75!

Utfylling:

Bong 1, kr. 486.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 432.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 384.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 900.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør