Foto: Hesteguiden.com

Halmstad byr på jackpot

Det er hele 1,3 millioner ekstra i sekserpotten under kveldens V64 fra Halmstad.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Roger Sundvisson.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en voldsom helg med V75 både lørdag og søndag, er det likefullt full fyr på travfronten mandag. Det starter med V4 fra Bollnäs, og fortsetter med lunsjtrav fra Sørlandet. Til kvelden overtar Leangen med en flott V65-omgang, mens det er jackpot og over 1,3 millioner ekstra i sekserpotten under V64-kjøringen i Halmstad mandag kveld.

Innleveringsfrister Halmstad
V64 kl. 19.10
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

I Halmstad er det altså hele 1,3 millioner ekstra i sekserpotten ettersom lørdagens V64-omgang i Rättvik ikke ga utbetaling på fire rette. Vår svenske travekspert Roger Sundvisson debuterte som ansvarlig for tipsene sist tirsdag på Jägersro og serverte der blant annet 18-oddseren Wiss Rambo som omgangens beste spill. Roger Sundvisson vil ha en god del tips fra Sverige den nærmeste måneden mens Sportspills medarbeidere avvikler en sårt tiltrengt ferie.

Fire førstevalg infridde på Kalmar søndag under den store jackpotomgangen der og likevel ble utbetalingen for sju rette så bar som 17 857 kroner, og var et femtevalg det dypeste som vant ellers. Det viser igjen hvor ufarlig det er å spille favoritter i jackpotomganger og i kveld byr Roger på to favoritter som sine bankere og et herlig drag i DD-spillet.

Spikarna:
4 Gisela Ås (V64-1) var toppfin vid vinst i försök och final av Drottningens Pokal. Senast var hon ursäktad i Fyraåringseliten för ston efter ett lopp i dödens i mycket tufft tempo. Nu möter hon betydligt enklare konkurrenter i ett försök till Stosprintern och får skämmas om hon inte vinner.

5 Montgomery Hill (V64-5) spurtade strålande från kön i en mycket snabb avslutning i ett försök av Sweden Cup senast. Han är mycket stark till slut och gynnas av ett halvvarv längre nu, medan flera av konkurrenterna är rena sprinters.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

DD-draget: 10 Danne Fame (V64-6/DD-2) har en missvisande och känns därför extra intressant i kväll. Han har haft krafter kvar i de två senaste loppen och med tre lopp i kroppen ska formen vara riktigt bra efter hans långa uppehåll. Han har en mycket vass avslutning och kan speeda ner alla utan strul på vägen. Blir alldeles för lite streckad och ska med på alla seriösa kuponger.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør