Foto: Scanpix/Vegard Grøtt

HamKam følger opp helgens storeslem

Mjøndalen har til gode å overbevise, mens HamKam knuste Ranheim på bortebane. Sjekk dagens oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag:
Alle overgangene i Premier League

langoddsen i dag finner vi blant annet cupkamper, Toppserien, Allsvenskan, Superettan, svensk 2. divisjon, finske Veikkausliiga og NHL-playoff.

Les Sportspill på mobilen!

83. Dagens langskudd
Haugesund - Alta U 5.30
Haugesund avsluttet med to tap før landslagspausen, hjemme mot Sogndal (8.) og borte mot LSK (9.). Ligger på en anstendig 6.plass med 5-2-5 totalt og 3-0-2 hjemme. Har scoret lite med mål hjemme sammenlignet med andre lag på øvre halvdel (7-5), og mister nå Alexander Søderlund til Rosenborg. Har så langt slått Brodd, Nest-Sotra og Vard ut av cupen. Ikke all verdens motstand, men Nest-Sotra er et respektabelt hjemmelag, og det finnes nok av eksempler på Tippeligalag som har røket ut mot svakere motstand. Spilte miniturnering i Sverige forrige helg: slo Helsingborg 1-0 og tapte 0-3 for Mjällby.

Alta har imponert i både Oddsen-ligaen og cupen, har vunnet ti av ti i serien og allerede skaffet seg en luke på ni poeng i avd. 2. Laget er meget gode bakover, kun sluppet inn 4 mål, og har en solid sisteskanse i polske Lukasz Jarosinski. Stod for en av forrige rundes overraskelser da Hønefoss ble slått ut, og har før det eliminert både Bossekop og Strømmen på bortebane. Har sin store styrke hjemme i Finnmarkshallen, og vil selvsagt få betydelig tøffere motstand i dag. Vi tror det skal mye til før Alta avanserer, men laget er i flytsonen og med sitt defensive storspill er det godt mulig at de greier uavgjort til fulltid.

Dagens avslag
Brasil - Mexico H 1.25
Brasil åpnet Confederations cup med 3-0 seier over Japan, mens Mexico tapte 1-2 for Italia. Lagene møttes til vennskapskamp i USA i fjor sommer, Mexico vant da 2-0. Dagens oppgjør ser åpent ut og vi lar 1.25 på hjemmeseier passere i fred og ro.

65. Dagens spill
Mjøndalen - HamKam
Mjøndalen stod for en av forrige rundes store cupbomber da de slo et Brann lag som har til gode å tape poeng hjemme i Bergen. I serien har det gått langt tråere, Mjøndalen er milevis unna å følge opp fjorårets fine 4.plass. Var et av de bedre hjemmelagene med 11-2-2, men årets uttelling er på langt nær like god med 2-0-3. Har tapt fire strake i serien: 0-3 hjemme mot både Bryne og Bodø-Glimt, og borte mot Hødd og Fredrikstad. Ser ut til å slite fremover, kun scoret 10 mål, bare Strømmen har færre. Har begredelige 3-1-6 på de ti siste, og hvis man ser bort i fra overraskelsen i Bergen, har årets utgave vært svært bleke.
Bjarne K. Ingebretsen er usikker for hjemmelaget.

HamKam kommer fra en meget imponerende 3-0 seier over Ranheim borte, og laget har for alvor meldt seg på i opprykkskampen. Står med 7-2-3 totalt og 3-0-3 borte: slått Vard, Ranheim og Mjøndalen; tapt mot Sandefjord, Fredrikstad og Hødd. Selv om lagets toppscorer er Erik Tønne med fire nettkjenninger, så scorer de bra med mål, kun serieleder Bodø/Glimt har flere. Hele åtte mann er bokført med mål, og Kamma ser ut til å ha god bredde i troppen. Kom seg videre i cupen ved å slå ut Kongsvinger 1-0 på Gjemselund, i en kamp hvor HamKams forsvar skal ha mye av æren for at Kongsvinger aldri kom nærmere enn et par halvsjanser.
Kristoffer Hagen er ute med skade.

HamKam vant tilsvarende oppgjør 2-0 i slutten av april, og når vi ser på formen til duellantene er det klar fordel HamKam. Mjøndalen er vanligvis gode hjemme, men har i år vist svært lite. Hjemmelaget er likevel favoritter på oddsen, men vi tror Kamma kan fortsette der de slapp i Ranheim. Borteseier til 2.70 i odds blir dagens spill.

65. Mjøndalen - HamKam 2.15 3.20 2.75

Klikk her for å levere dette spillet

Les Sportspill på mobilen!

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tippingsterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus