Foto: hesteguiden.com

Hamre regjerer

Frode Hamre har vunnet fem løp siden lørdag, og i lunsjen på Bjerke i dag vinner han trolig igjen.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny tirsdag
V4 Bollnäs: Gjør Steinlager stolt!
V65 Jägersro: En trener i form
Oddstips 1: Brighton mener alvor
Oddstips 2: PSG kan overraske

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til både Bollnäs i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens vi på kvelden kan se frem til en V65-omgang på Jägersro i Sverige og en dobbel V5-omgang på Forus i Stavanger.

Sportspill har hatt enorm suksess med DD-spillene i en lang periode nå, og på Drammen travbane i går ble det igjen veldig lukrativt å følge våre DD-forslag.

En herlig DD-banker ble satt i form av tredjevalget Quickfire, og da var grunnlaget lagt for fine penger. Det ble 1589 kroner tilbake på forslagene på hhv 200 og 400 kroner, og i tillegg fikk vi V5A på 2552 kroner.

Vi har tips til alle baner i dag, og i lunsjen på Bjerke var vi aldri inne på tanken om å gardere storfavoritten 1 Ultimate Lindy i V5-5 i et heftig sprintløp for varmblodshester. Står riktignok i førstespor med noen kjappe konkurrenter på utsiden, men vi tror Eirik Høitomt bak 2 Fabian As søker seg ned i ryggen på favoritten direkte.

Erik Killingmo bør ikke ladde fra start med superfeige 4 Paco Halbak (da besvimer den til slutt), og da tror vi veien til tet ligger åpen for den flotte 5-åringen til Frode Hamre. Vel i tet taper ikke Chocolatier-sønnen dette løpet, og det er den syvende strake triumfen (vant hele ti løp i fjor), han jakter ved denne anledningen.

Vi tror den kommer, og i den siste starten var han helt utilnærmelig ved triumfen på 17.1 full vei. Sprintet hhv 12.8, 12.9 og 13.1 ved tre triumfer over aktuell distanse tidligere, og vi synes han har fungert absolutt best på dagens arena. Da finner vi ikke mye som taler i mot den store favoritten, og vi garderer ikke.

Vår rangering V5-5: A: 1 B: 2-3-5-9-12 C: 7-4-11-10-6

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V5 på 1264 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1, 2100 meter autostart
Det er dunkel form på de aller fleste av deltagerne i dette varmblodsløpet som innleder denne rebusen, men vi mistenker at 5 Boggymaker (nå strøket!) er den beste av dem alle på kapasitet. Uviss form etter litt pause, men på sitt beste kan 4-åringen lede et slikt løp rundt om. (dagens konkurrenter skremmer ikke).

Stod iskaldt til i de to siste startene før litt pause, og forut for de løpene ble Millmaker-sønnen matchet i til dels tøffe lag hele veien. Litt forbedret i ny regi i den siste starten var 8 Thai Torres til sølv på 15.7 over en sprint, men Wolden-traveren som trolig ikke kan gjøre alt for mye selv underveis står kinkig til i dag.

Det er dog ikke voldsomt tøft i mot i dag, og med ytterligere fremgang og med litt flyt på veien bør 5-åringen kunne kjempe om seieren. God på sitt beste er 2 Protector`s Lady K.B., men det begynner å bli en stund siden 6-åringen har vist seg fra sin beste side (dog trolig forbedret med løp i kroppen etter pause).

Fin fremgang viser stadig 1 Bar B.Q. (fjerde på 18.2 full vei sist), og vi tror Bjerring-traveren dukker opp langt fremme til slutt i dag. Litt bedre enn raden er 3 Tic Tac Toe, men 7-åringen er vond å sveive inn. Det er ned en klasse for 10 Casadaem, mens 4 Miracle Lavec I.T. og 7 Wascerah er snakk om to outsidere.

Vår rangering V5-1:A: 8 B: 2-1-3-10-7-4 C: 11-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 2100 meter autostart
Vi støter på et kaldblodsløp i lavt grunnlag i V5-2, og da er bred gardering å anbefale. Vi tror 5 Bjønnum Fakse går til tet, og i fra spiss skal 5-åringen tilmåles solide vinnersjanser. Fjerde på 33.9 full vei fra tet i den nest siste starten mot litt bedre konkurrenter enn dagens, og da synes vi han skal være favoritt.

En spennende start etter lang pause gjør 3 Bella R.B., og med en tilsvarende innsats som i seiersløpet på 34.1 full vei i Juli i fjor (fin da) skal hun være tidlig aktuell. Et finr prøveløp på 34.4 full vei gikk 10 Spang Lilja, og den stammesterke hoppa (søster til Spang Best), bør vurderes tidlig (vant i debuten som 3-åring).

Annonse: Øivind Grøstad byr på et kanondrag i V5-2 og får denne flyt på veien er det dags

Fin stamme er det også på 6 Stumne Siri, og 5-årshoppa fremsto i en forbedret utgave i regi Merete Viksås ved triumfen på 35.8 full vei i den siste starten. Neppe noe dårligere med løp i kroppen etter litt pause, og Moe Odin-datteren har vist fine fartsressurser før (gikk 33.5 på en sprint i den femte siste starten).

Av de bedre skal også 7 Viljeblesen (gikk et fint løp til tredje på 35.5 full vei i den siste starten) og 8 Vethe Jerven (stadig litt bedre enn raden) være, mens 11 Søyset Kustus er spenennde etter litt pause. 8-åringen er ikke så verst på sitt beste (vant på 35.1 full vei i den fjerde siste starten), og vi krysser tidlig.

Vår rangering V5-2: A: 5 B: 3-10-6-7-8-11 C: 1-9-4-2-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-3, 2100 meter autostart
Vi synes fire hester hever seg litt over mengden i dette varmblodsløpet i lavt grunnlag i V5-3, og en grei favoritt skal 7 Higher Power være snakk om. Galopperte seg vekk i den siste starten, men han viste fin form før det. Toer på 17.9 full vei i den nest siste starten, og i dag skal vinnersjansene være veldig gode.

En meget spennende start gjør 2 Thai Rabaso etter lang pause, men muligens trenger 5-åringen et løp i kroppen før vinnerformen innfinner seg. Kapasiteten er dog fin, og det er neppe noe minus at Gunnar Austevoll setter seg opp i sulkyen i dag. Uviss form på 1 Beloved Fortuna, men 5-åringen er god på sitt beste.

Love You-sønnen har vært nede på 17-tallet full vei ved et par anledninger, og mot ikke alt for skarp motstand bør han være aktuell for en fremskutt plassering. Sliter med aksjonen gjør 4 Ubert Mourotais, men dersom det stemmer for 5-åringen, er han god nok til å kunne vinne et løp som dette (dog usikker).

Vant et par billige løp før nyttår gjorde 8 Hot Chili Hill, og formen etter litt pause er uviss (som de fleste andre i dette løpet). I et lite felt tregner det ikke å bli helt feil, og han får en plass på systemet. Der krysser vi også av for 5 Juvenate L. som stadig viser fremgang, men da stenger vi butikken (3 og 6 er normalt sjansesløse).

Vår rangering V5-3: A: 7 B: 2-1-4 C: 8-5-3-6

V5-4, 1609 meter autostart
Vi synes fire hester skiller seg klart ut i dette sprintløpet for kaldblodshester i V5-4, og dersom 3 Tangen Jerkeld viser frem tilsvarende takter som i seiersløpet på 29.8 full vei i den siste starten, ja så er det trolig ikke snakk om saken. Dundret unna i tet i 27-fart første tusen da, og sprint er bare en fordel.

Dog veldig hissig sist, og det kan være overhengende fare for galopp hvis han er like mye på hugget denne gangen. 6-åringen var også veldig svak før litt pause i den siste starten, og da vil vil gjerne se at Bjerring-traveren leverer varene over litt tid, før vi tør å stole helt på ham (blitt storfavoritt med sine 70 %).

Det har ikke klaffet helt for 7 Seval i de to siste løpene (sen luke sist som fjerde på 31.4 over aktuell distanse etter et defensivt opplegg), men formen er nok uforandret fin. Vant som vår spreke banker i den tredje siste starten, og vi tror 9-åringen kjemper om seieren i dag (blir trolig et litt mer offensivt opplegg i dag).

Det ble seier for 2 Hornmo Blessen på 31.1 over en sprint sist, og formen er nok bare sterkt stigende med et par løp i kroppen etter litt pause (Steinseth-traveren står perfekt til i dag). Forbedret med løp i kroppen etter litt pause er trolig 5 Eldpia (tredje på 31.3 i den siste starten), og hun er en habil sprinter på sitt beste.

Vår rangering V5-4: A: 3 B: 7-2-5 C: 1-4-8-11-10-9

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1264.- (over fire bonger)
Stamme 2592 rekker (9*12*6*4*1)
A: 8 B: 1-2-3-4-7-10 C: 9-11
A: 5 B: 3-6-7-8-10-11 C: 1-2-4-9-12
A: 7 B: 1-2-4 C: 5-8
2-3-5-7
1 Ultimate Lindy

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 288.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 192.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 352.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 432.- (b*b*b)

Lykke til!

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør