(Hesteguiden.com)

Hamre setter nye rekorder

Frode Hamre har sju av tolv startende hester i V75-3 på Bergen travpark lørdag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Bergen travpark er altså vertskap for denne ukens V75-runde og sportslig er det kanonløp over en lav sko. Hovedløpet er Bergens treårs-festival som har hele 200 000 kroner i førstepremie. Men anerike Nils A Skjolds æresløp er også en godbit der våre beste treårige kaldblodshester skal kjempe om 100 000 kroner i førstepremie.

I V75-6 skal Kniksens æresløp for varmblodseliten avvikles med 100 000 kroner i førstepremie, mens V75-7 kanskje er lørdagens aller beste løp rent sportslig. Sølvdivisjonen neste som løpet er kalt, har fristet en rekke topphester til start.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Hamre med sju av tolv
I fjorårets utgave av Bergens treårsfestival hadde Frode Hamre seks av de tolv startende deltagerne. I år har landets fremste travtrener økt det antallet til sju. Såvidt Sportspill har bragt på det rene, må det være verdensrekord at en og samme trener har sju stallhester til start i et løp med en førstepremie på 200 000 kroner.

I tillegg har Hamre fem av ti startende hester i V75-6 som er Kniksens æresløp og fem av ti startende hester i V75-7. Hamrestallen har altså 17 starthester i tre av V75-løpene.

Vi skal love dere at vi får alt det siste av Frode Hamre i god tid før lørdagens V75-løp starter.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør