Foto: Hesteguiden.com

Har et gaveløp

Meritterte Parkin har en svært billig oppgave i Bollnäs mandag og bør vinne.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Etter en voldsom helg med V75 både lørdag og søndag, er det likefullt full fyr på travfronten mandag. Det starter med V4 fra Bollnäs, og fortsetter med lunsjtrav fra Sørlandet. Til kvelden overtar Leangen med en flott V65-omgang, mens det er jackpot og over 1,3 millioner ekstra i sekserpotten under V64-kjøringen i Halmstad mandag kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er altså i Bollnäs mandagsmoroa starter og det er ingen lettløst meny i V4-spillet denne mandagen. Løpene er vidåpne på forhånd og da må vi støtte oss på en av få klassehester som er på plass.

Innleveringsfrister Bollnäs
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Bergsåker-trener Henrik Svensson hadde en slags gjennombruddssesong i 2012 og vant hele 61 løp på 499 starter og i pengevei ble det drøye 5 mill SEK innkjørt. Stallhestene tok 45 seire og løp inn drøye 4,3 mill SEK. Per 23. juni har stallhestene allerede vunnet 28 løp i 2013 og Henrik selv har vunnet 29 løp. En av stallhestene som virkelig bidro i fjor var Parkin som hadde en kanonsesong og vant fem av de ti løpene han startet i og dro med seg formidable 832 500 SEK.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

I år har det derimot strulet litt for gåpåvillige 10 Parkin som på fire starter har vunnet en gang og foreløpig tjent 71 000 SEK i 2013. Parkin var med i Harper Hanovers lopp under Solvalla-helgen, men gjorde seg ikke spesielt bemerket der tross at han var hardt betrodd og måtte nøye seg med sjetteplass. På Bergsåker 13. juni var det endelig dags for årets første for Parkin i et V65-løp på hjemmebanen. I ettermiddag sender Henrik Svensson sin øyensten ut i et svært billig løp i V4-2 og selv om Parkin er belastet med 20 meter tillegg, skal Parkin ta ned denne gjengen. Vi bankerspiller i V4-2.

Duger svært bra feilfritt
I V4-4 må vi varsle for 10 Lisa C.D. og Rauno Pöllänen. Den femårige hoppa er i knallform og møter klart enklere motstand i ettermiddag, enn hun har gjort i sine forestående starter. Tramper hoppa feilfritt fra start og får Rauno Pöllänen litt klaff med ryggene underveis fra 20 meter tillegg, tror vi Lisa C.D. er den beste hesten og kan ta ned denne gjengen.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør