Foto: Paul Weaver/Nettavisen

Har spilt inn 1,8 mill. på favorittbanen

Nettavisens ekspert Kurt Leirvåg har gitt leserne supertips til Leangen i høst. Nå jager han V75-potten på 28 millioner kroner.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Klikk her for å spille Kurts V75-lag på Eksperten

Det er ikke mange bergensere som sier at de liker Trondheim best, men travekspert Kurt Leirvåg er et unntak.

- I mange år har jeg som bergenser elsket Leangen travbane, og de siste 20 årene har jeg betraktet Leangen som «min hjemmebane». Vi som jobber med travsport, elsker som kjent å analysere og vurdere trav, men det er ingen baner i Norge det er mer verd å bruke tid på enn Leangen, forteller Leirvåg.

1,8 mill. innspilt
Og de mange timene med nitidige analyser har gitt oppsiktsvekkende resultater. Etter sommerferien har Leirvåg spilt inn ca 1,8 millioner kroner på sine tipsforslag på Nettavisen og andelslagkonseptet Eksperten.

Forrige gang Leangen arrangerte V75 – i begynnelsen av oktober – tjente spillerne som fulgte Nettavisens tips til sammen 800.000 kroner. Forrige mandag stammet 13 av 29 vinnerkuponger i V65-spillet på Leangen fra Nettavisens andelslag på Eksperten og hver av disse 13 kupongene var verd ca 30 000 kroner. Samlet premie den mandagen var på over 400.000 kroner.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Ifølge Kurt blir favorittene ofte mer overspilt på Leangen enn på andre baner i landet

- Da blir det ekstra motiverende å jobbe med løpene. Jeg har opparbeidet meg et svært godt kontaktnett på Leangen og har kontakt med flere av trenerne i forkant av løpene. Jeg ringer mest for å bekrefte eller avkrefte antagelser jeg har gjort og sorterer informasjonen jeg får. I tillegg ser jeg alltid reprisene og noterer alle spesielle hendelser.

- Så er det jo slik at når man treffer ofte på en travbane, får man selvtillit. Og det er også en viktig grunn til at Leangen er blitt min bane, avslutter Kurt.

Klikk her for å lese om Eksperten og spille Nettavisens V75-lag

28 millioner i V75-potten
V75-potten stiger stadig, og lørdag 30. november vil det være mulig å vinne 28 millioner kroner på Leangen.

Når det er ekstra store premiepotter, velger mange travspillere å spille andelslag på Norsk Rikstotos Eksperten, der Nettavisens lag er de mest populære.

Når du kjøper deg inn andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.

Andelslag fra 50 til 3000 kroner
Til lørdagens V75-omgang på Leangen har våre traveksperter Kurt Leirvåg og Håkon Einar Hansen satt opp en rekke lag til 50, 100, 200, 300, 400 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag på 1000 og 3000 kroner andelen.

Der er svært enkelt å kjøpe andeler i Nettavisens andelslag. Du trenger bare å opprette konto hos Norsk Rikstoto/Nettavisen og deretter klikke på "Kjøp" på det andelslaget på Eksperten du ønsker å kjøpe deg inn i.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens V75-lag

Her kan du se Sportspill-sjef Kurt Leirvåg snakke om Eksperten på Rikstoto Direkte:

Mest lest