Foto: Reuters

Har spilt U i 10 av 17 matcher

Det er lukrativt å sette pengene på uavgjort når Montpellier spiller.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Selv om Zulte skuffet oss torsdag, ble det treff på både langskuddet (Maribor) og Hockey-Pelles NHL-tips (San José). I kveld er det et typisk fredagsprogram, med kamper fra diverse europeiske fotballigaer.

Dagens avslag (tips utarbeidet av Hockey-Pelle)
Pittsburgh - NJ Devils H 1,60
Pittsburgh er inne i en periode med gode resultater. Men det var få som ble imponert over innsatsen sist (2-1 mot Columbus), og det kan fort komme en negativ reaksjon. Fraværsituasjonen er nemlig ikke spesielt god. James Neal (Evgeni Malkins partner) er utestengt. Den viktige backtrioen Orpik, Scuderi og Martin er skadet. Marc-Andre Fleury kommer til å stå i mål for skadde Tomas Vokoun.

New Jersey har spilt bedre enn det de siste resultatene skulle tilsi. Kampen mot Detroit var ikke noe å rope hurra for, men ellers har det meste sett ok ut. Årsaken til de svake resultatene er i hovedsak keeper- og forsvarstabber. Jeg regner med at laget stiller mer skjerpet i kveld. En del skadeproblemer fortsatt.

Det skulle ikke forundre meg om Devils kniper et poeng, og 1,60 på H er uaktuelt.

Dagens spill
Montpellier - Saint-Etienne U 2,90

Montpellier er den store uavgjortspesialisten i årets Ligue 1. Etter 17 runder står laget med pussige 2-10-5, og ikke overraskende endte den forrige seriekampen 1-1 (borte mot Toulouse). Fire av de siste seks kampene har også endt med poengdeling. 16 poeng holder til 17 plass, og det er 5 poeng ned til Valenciennes på nedrykk. Det er mer enn to måneder siden forrige seier. Den kom mot Lyon og var på hele 5-1.

Lager har skiftet trener siden sist. Rutinerte Rolland Courbis, som også trente klubben fra 2007 til 2009, har erstattet Jean Fernandez. Courbis har noen utfordringer med å komponere laget i comebacket.

Midtstopper Vitorino Hilton er ute med karantene, etter å ha fått avslag på en anke til disiplinærkomiteen. Backen Daniel Congré er også suspendert. Forsvareren Abdelhamid El Kaoutari slipper imidlertid å sone, meldes det om fredag morgen. Men Courbis sliter i tillegg med noen skadefravær i troppen.

Saint-Etienne så ut til å være på rett spor med to fine trepoengere, men tapte 1-3 for Rennes sist. Ligger på åttendeplass med 24 poeng.

Den meget lovende midtstopperen Kurt Zouma er fortsatt suspendert etter grisetaklingen for en drøy måned siden. Viktige Jérémy Clément rekker ikke kampen, og Paul Baysse, Idriss Saadi og Ismaël Diomandé er også uaktuelle.

Hvis man hadde satt pengene på U i samtlige Montpellier-kamper denne sesongen, hadde det vært meget god butikk. På en tung oddsdag gambler vi på at lagets «U-form » fortsetter.

Montpellier - Saint-Etienne 2,25 - 2,90 - 2,90
Klikk her for å levere dette spillet.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør