Foto: Tommy Ellingsen/Scanpix

Haugesund er effektive

Målmaskinene Djurdjic og Søderlund skyter Lillestrøm i senk. Her er søndagens andre oddstips.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: QPR kjemper desperat
Oddstips 2: Haugesund må testes
Tippetips: Vi garderer Vålerenga

Trav Sørlandet: Nytt stortalent fra Malmin
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport

Langoddsen byr på en rekke spennende kamper fra norsk og engelsk fotball, og fra mange andre ligaer også, blant annet Allsvenskan. I tillegg spilles det VM i ishockey. Legg merke til en del tidlige kampstarter.

Vi traff på begge oddstips i går da Stuttgart, KFUM, Valdres og Vard Haugesund innfridde. Dette ser ut til å bli en av våre beste odds-uker og vi skal gjøre alt vi kan for å runde av med ytterligere gevinst.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
11. Newcastle - Manchester City H 4,95

Her er det mye motivasjon på banen. Newcastle har gode muligheter til å ta en Champions League-plass, og er nok ikke mindre på hugget etter at Arsenal på 3. plass, som gir direkte adgang til gruppespillet i CL, tapte to poeng med 3-3 hjemme mot Norwich i går. Papiss Cisse er rene trollmannen for Newcastle i disse dager, og scorer mål ut av ingenting. Manchester City spiller for gull i Premier League, og er avhengige av seier her. Manchester United, på samme poengsum, har en antatt enkel hjemmekamp mot Swansea klokken 17.00, mens Newcastle og City spiller allerede klokken 14.30. Manchester Citys styrke og stjernegalleri kjenner vi, vi så det i aksjon i 1-0-seieren i Manchester-derbyet. Men når er neste gang vi får se vanvittige 4,95 på Newcastle hjemme? Vi snakker om et lag som har 11-5-2 på hjemmebane i Premier League, er i god form og spiller for CL-deltakelse. Dette langskuddet må bare prøves, for dette blir tøft for City, som har absolutt alt å tape. Newcastle kan spilles som singel og denne er spennende.

9. Østsiden - FK Mjølner B 2,30
Vi tar med et langskudd til i dag, for vi stusser på denne oddsen på Mjølner. Narvik-laget har startet sesongen prikkfritt med tre strake seire. De har ennå ikke sluppet inn mål etter å ha møtt Lørenskog, Stabæk 2 og Mo IL. Mjølner knuste også Finnsnes 5-0 i cupen og er virkelig i siget. Østsiden er Fredrikstadlaget som rykket opp fra 3. divisjon avdeling 1 forrige sesong, foran Oslo City og Drøbak/Frogn. Etter borteseier mot Finnsnes i premieren har de fått det tøft og tapt for Frigg og Mo IL. Vi kan ikke skjønne hvorfor Norsk Tipping har hjemmelaget som favoritt, for alt vi har sett hittil peker mot borteseier. 2,30 på Mjølner er et fint langskudd.

Dagens avslag
53. Vålerenga - Fredrikstad H 1,65

Vålerenga må vise mer enn at det er lov å ha flaks, før vi setter penger på dem til 1,65 mot Fredrikstad. Vålerenga må vise at de kan styre en kamp, starte skjerpet og holde nivået oppe i 90 minutter. Det håper vi de klarer i dag, men innsatser til 1,65 er langt unna denne gangen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

44. Haugesund - Lillestrøm
Tippeligaen. Haugesund har imponert med 2-1 mot Brann, 2-0 borte mot Viking og 7-1 mot Avaldsnes i cupen i sine tre siste. Djurdjic og Søderlund på topp er meget målfarlige. Etter 6 runder ligger Jostein Grindhaugs lag som nummer 4 med 3-2-1 totalt og 11 scorede mål. Det er pent, men vi så jo hvor gode de var forrige sesong også, så spesielt overraskende er det ikke. Men at de vinner 2-0 i Stavanger, og tar med poeng fra bortekamper mot Sogndal og Godset, er sterkt.

Chris Pozniak og Eirik Vespestad Mæland er fortsatt ute.

Lillestrøm har vært opp og ned, og trives neppe med å ligge på nedrykk med 0-3-3 etter seks runder. De var så gode i 2-2-kampen mot Rosenborg at vi forventet større poengfangst i runden etter, men det har bare blitt 1-1 mot variable Vålerenga og tap for Odd, Molde og Strømsgodset. Lillestrøm har ikke vært heldige hittil, de har spilt brukbart men ikke klart å holde på ledelser, som da de hadde 2-1 i Molde helt til sluttminuttene. 8-0 i cupen i Skjetten kan kanskje gi litt selvtillit.

Fredrik Gulbrandsen (lår) er uaktuell, mens Arild Sundgot er ute på ubestemt tid.

Det er nesten ikke mulig å gå mot Haugesund på hjemmebane, nå som de viser storform. Lillestrøm har ikke vist det helt store på bortebane, og de får det ventelig tungt her. 1,60 for hjemmeseieren klarer vi ikke lå stå urørt, vi bruker den i en dobbel.

58. Hødd - Bærum
Adeccoligaen. Hødd fikk seg en smekk i Finnmarkshallen forrige runde og røk 0-5 mot et effektivt Alta. De har også tapt for Strømmen og Kongsvinger, og selv om de slo Glimt 2-1, ligger laget fra Ulsteinvik på nedrykk og med 12 baklengs på fire runder. Noe må skje, og det bør skje i dag, mot det eneste laget Hødd har bak seg på tabellen. I cupen gikk Hødd opp til 3-0 mot Tornado Måløy etter 30 spilte minutter og kontrollerte avansementet inn.

Heltne (a) ser ut til å være tilbake for Hødd, mens Grodås (f) trolig er ute igjen.

Bærum ligger sist, med tre spilte kamper. 3-3 hjemme mot Glimt i premieren ble fulgt opp med 3-3 mot Alta i Finnmarkshallen, før det ble tap 1-3 hjemme for Ullensaker/Kisa. I cupen gjorde de en middels innsats og det holdt til 2-0 over Drammen FK og avansement. Klubben sier at kampen ikke var noen stor prestasjon, men det viktigste er at de vant samtidig som de fikk hvilt en del spillere til dagens kamp og gitt spilletid til andre, mindre brukte spillere. Aalbu og Shaswari scoret Bærums mål.

Thomas Finstad er trolig ute igjen, mens det skal nærme seg retur for Morten Ruud Irgens og lagets kaptein Lars Sandbu. Men vi må sette spørsmålstegn ved disse. Eirik Nervold (m) og Daniel Berg (m) var tilbake i cupkampen onsdag.

Her kan det bli målrikt, tror vi. Bærum har scoret i alle kampene sine hittil, mens Hødd skal slå tilbake etter 0-5 sist. Vi tror Hødd løfter seg og vinner denne kampen, noe som skal være fullt mulig. To ganger tidligere har Bærum tatt fergen til Høddvoll, og returnert med 0-2 og 0-5 i bagasjen. Riktignok ligger dette en del år tilbake i tid. Norsk Tipping gir 1,60 for hjemmeseier her også, og vi får en dobbel til 2,56. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 17.55.

44. Haugesund - Lillestrøm 1,60 3,55 4,50
58. Hødd - Bærum 1,60 3,55 4,10

Total odds 2,56

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør