Tarzan Simoni og Per O. Midtfjeld skal i aksjon i V65-1 på Biri i kveld.
Tarzan Simoni og Per O. Midtfjeld skal i aksjon i V65-1 på Biri i kveld.

V65 BIRI FREDAG

Herlig meny

Det er strålende spilleløp på Biri fredag kveld, og vi klemmer til med to bankere.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Helgen står for døren og for de travinteresserte er det som vanlig ingen hvile i vente. V75 på Leangen - banen der Nettavisens eksperter har spilt inn halvannen million de to siste V75-kjøringene - i morgen er naturlig nok ukens høydepunkt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


I dag fredag skjer det interessante ting i Sverige og på den norske V65-banen Biri. Solvalla er arena for formiddagens V65- og V4-løp. I tillegg er det jackpot i V64 på Romme i kveld, der SEK 1 211 972 legges til sekserpotten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.15
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


To tetvinnere?
På Biri i kveld går vi for to bankere i en høyinteressant V65-omgang, og vi tror begge våre utvalgte leder sine respektive løp rundt om.

Blir et bløffløp?
Først ute er 5 Tarzan Simoni i V65-1, og han er i rivende utvikling. Han blir trolig bukket tidlig til tet, og vi kan ikke helt se for oss hvem som skal mørne favoritten underveis. Det er ikke mange av dagens konkurrenter som kan gjøre alt for mye selv underveis, og da er det klar fordel favoritten.

Det blir da trolig ikke noe tempo å snakke om på dette løpet, og da tror vi Tarzan Simoni stikker unna på lette bein til slutt. Da bokfører han i så fall den fjerde strake triumfen, og vi tror så skjer. Midtfjeld-traveren så lysende ut ved triumfen på 17.4 full vei i den siste starten, og vi bankerspiller i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Strålende rapporter, billig i mot
Vel så god tro har vi på at 4 Hot Sensation leder sitt løp rundt om i V65-4, og da snakker vi om en hest som årsdebuterer. Treningsrapportene er gode, og han støter på billig motstand i kveld. Han debuterte med å vinne på dagens arena i fjor, og vi tror han gjentar den bedriften i år.

Han gikk flere fine løp i fjor høst (bl.a. sølv på sterke 15.8 full vei tredje sist), og det var mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter. Han er lynrask fra start, og vi tror ingen nekter ham teten. Han blir med respekt å melde kraftig kuskeforsterket med Geir V. Gundersen, og da bankerspiller vi.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør