Foto: hesteguiden.com

Herlig nachspiel i sør

Sørlandets travpark byr på V65 lørdag kveld og det er herlige spilleløp. Bankeren kommer som vanlig fra Hamre-stallen.

Kommersielt

Etter at Leangen har gjennomført en flott V75-omgang, er det Sørlandets travpark som gjelder lørdag kveld med internasjonal V65. Toppkuskene er opptatt på Leangen, og det innebærer at urutinerte kusker sitter bak flere av favorittene der nede i kveld. Det betyr favoritter i fare, og ellers en svært interessant omgang.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

En spiller klarte seks rette på Biri fredag, selv med førstevalget Mihita som en av vinnerne. Det er aldri farlig å spille favoritter, så lenge det kommer hjelp i andre løp. Frode Hamre er på plass på Leangen lørdag, men sender likevel flere stallhester til Sørlandet.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Sørlandet
V65 kl. 18.25
V4 kl. 19.05
DD kl. 19.45

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Startkatapulten og formsterke 5 Whata Buz er en av dem i V65-5/V4-3. Den lille vallaken er meget effektiv og har altså vunnet åtte av fjorten løp i 2013. Sist var hesten dunderfin på 13.8 her på Sørlandet og fra første rekke bak bilen er det ingen som nektet denne tet. Geir Mikkelsen har vikariert for Frode Hamre som kusk ved en rekke anledninger i år, og rutinerte Mikkelsen styrer med fin hånd. Selv om det er noen brukbare konkurrenter, så taper ikke en feilfri Whata Buz V65-5/V4-3/DD-1 og omgangens største favoritt blir også vår banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En vinner direkte?
Meget kapable 1 Pingo Ø.K. dukker opp i regi Øystein Tjomsland i V65-1, som er et ungdomsløp. Kapasitetsmessig er vi ganske sikre på femåringen er best i dette løpet. Steven Thorkildsen kjører hesten i trening til vanlig og feilfritt er det topp vinnersjanse for kapasitetshesten, selv om løpet holder overraskende bra kvalitet fo å være et ungdomsløp.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Annonse: Travfakta: Ekstremt spennende løp, og vi byr på en banker som «slår de fleste i bakken»! Infoen vil du elske, og nå skal cashen med hjem fra sør!

Leder hele veien?
Vi var veldig sugne på å lansere 1 Granfaks som kveldens banker i V65-3. Men kusk Ole Johan Østre kjører i ekstrem motflyt om dagen og på sine siste 115 løp han har kusket har han vunnet ett løp. Østre har ikke fått dreis på sakene i 2013, og kusker i motflyt er ikke noe å sette lørdagsbudsjettet på. Men Granfaks har en lekker oppgave i V65-3, og treningsrapportene fra stall Øverdal er nesten lyriske og på de minste V65-forslagene bankerspiller vi også denne.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør